Demonstrationsoverblik på FB

Demonstrationsoverblik på Telegram – Denmark

Der er slet ikke nogen pandemi. Der er ikke engang nogen virus. Det er et kommunistisk kupforsøg baseret på medicinsk diktatur. Et militærkup.

Hvis vi skal vinde, skal vi dele viden og vække så mange mennesker som mulig – og så skal vi snakke sammen IRL. Vores vej til sejer går gennem samtale og tillid.

Årsagen til at vores fjender ønsker at gøre os syge og invalide os med vacciner: det er noget i retning af at som i en krig er det ønskeligt for en fjende at såre en soldat fremfor at dræbe ham. Fordi det kræver mange flere ressourcer at tage sig af den sårede soldat end en dræbt soldat. Derfor ønsker vores fjender at gøre vores folk syge, invalide og i sidste ende dræbe mennesker ved hjælp af vacciner.

Når regeringen og folketinget strammer skruen nu, så er det for at sige: Vi vil vise vores magt. Vi er klar over at det er ved at gå op for folk hvor farlig vaccinen er. Og I kan råbe og skrige. I kan tikke og trygle. Men I kommer til at tage den her vaccine. Uanset hvor giftig, dødbringende og invaliderende vaccinen er – og i finder ud af den er – så vil i komme til at tage vaccinen. Vi i Regeringen og folketinget har den magt der skal til. Vi vil tvinge jer til at tage vaccinen – og vi vil tvinge jer til at give jeres børn vaccinen – selv om i er fuldt og helt klar over at jeres børn bliver invalide af vaccinen – og kommer til at dø af vaccinen.

Men tag ikke fejl. Regeringen og Folketinget vil gerne have at i ved hvor farlig vaccinen er. De ønsker at vise sig selv gennem det at i ved dette. Og vise sig for dig og vise dig hvad de mener om dig – når deres masker falder. De vil gerne have at du ved hvor onde og modbydelige de vil være mod dig. Og de vil vise dig at du intet kan gøre. At du må underkaste dig. At du skal gøre som de siger og ikke som de gør.

Og det er også for at gennemtvinge denne dødbringende vaccine bland kunstnere som sangere, standupkomikere, skuespillere og entertainere at denne klasse af mennesker bliver ekstra hårdhændet behandlet af eliten. Kunsterne taler sammen og tænker selv. De er beviste og varslede og advarede. Derfor er eliten klar over at det bliver nødvendigt at anvende ekstra stor magt overfor denne gruppe.

Plakat: VACCINERNES SORTE BOG – CORONAVIRUS DEN FALSKE PANDEMI

Denne plakat er i modsætning til den klassiske propagandaplakat beregnet på at få folk til at tænke selv. Den hviler i sig selv. Og folk kan ud fra informationerne søge vider på egen hånd eller se hvor plakaten kommer fra osv. – så har man også en rigtig god pamflet til omdeling og aktivisme. Det drejer sig om at nå ud til folk vi ikke kender i forvejen – nye grupper.

9 vi anbefaler om vacciner

Jeg har udsøg 9 stk. film og kilder til den der lige vil have en hurtig intro til emnet om vacciner. De fleste der er belæste inden for vacciner, kender dem sikkert i forvejen. Men dig der er ny, kan måske skyde en hurtig genvej ind i debatten ved lige at se på de her 9 udvalgte som det første. Der er mange film så det er nemmer og måske lidt mere interessant at gå til.

Dokumentar: Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe

Film: RIP Brandy Vaughn – Learn The Risk – Irish Cultural Center

Omfattende notesamling: covid19propaganda

covid19propaganda.com

Minidokumentar: HERES WHAT THE VACCINE WILL DO TO YOU.

Film: De Vaccinerede Piger – Syge og Svigtede

Dokumentarfilm: Plandemic filmenes officielle konto på BitChute

Socialt netværk / Frontkæmper: Saszeline “Line” Emanuelle Dreyer (født Saseline Sørensen)

Videnskabskvinde: PhD Sesilje Bondo Petersen

Læge: Søren Ventegodt

Film og kilder i kritikken af vacciner

Funktionelle Lidelse

Vaccinationsforum ser med stor bekymring på den hurtigt stigende brug af diagnosen ”funktionelle lidelse” hos medlemmer med vaccineskader

Foreningen ser med stor bekymring på, hvordan personer med alvorlige bivirkninger – opstået i kølvandet på især HPV vaccinen – ikke kan få en fysisk diagnose, men nu i et stort, hidtil uset omfang får diagnosen ”Funktionel lidelse”. De er chokerede og Foreningen VaccinationsForum støtter dem i, at det skyldes manglende kendskab til alvorlige bivirkninger ved denne vaccine.

ROBERT KENNEDY JR TRANSKRIPTION af hans tale Maj 2019 i New York

THE FUTURE OF VACCINES

The Corbett Report

If the Gateses and the Faucis and the representatives of the international medical establishment get their way, life will not return to normal until the entire planet is vaccinated against SARS-CoV-2. What many do not yet understand, however, is that the vaccines that are being developed for SARS-Cov-2 are unlike any vaccines that have ever been used on the human population before. And, as radically different as these vaccines appear, they represent only the very beginning of a complete transformation of vaccine technology that is currently taking place in research labs across the planet. This is a study of The Future of Vaccines.

Film: VAXXED FROM COVER UP TO CATASTROPHE 2016

A documentary alleging that the CDC, the government agency charged with protecting the health of American citizens, destroyed data on their 2004 study that allegedly showed a link between the MMR vaccine and autism.

Film: VAXXED II – THE PEOPLES TRUTH – FULL 2019 DOCUMENTARY

An exploration into a possible link between various vaccinations and illness, injury, and death.

Film: RIP Brandy Vaughn – Learn The Risk – Irish Cultural Center

 

Organisation: Learn The Risk

Learn The Risk is a US-based non-profit organization and a powerful force for educating people WORLDWIDE on the dangers of pharmaceutical products,

Person: Brandy Vaughan

Our health should NOT be for $ale

What you need to know about pharmaceuticals, the epidemic of chronic issues we face and how to take back your health

Epidemiloven vil rent juridisk gøre Danmark direkte til et bolshevistisk diktatur

Mads Palsvig

Palsvig gennemgår Epidemiloven og dens potentielle konsekvenser, hvis ikke den bliver stoppet i opløbet.

The COVID File

By Charles Giuliani

So many people are perplexed with the Covid-19 lockdowns, mask requirements, social distancing, loss of jobs, homes, and their very sanity.

What lies behind all of this?

HERES WHAT THE VACCINE WILL DO TO YOU.

RichieFromBoston.tv

Her er hvad vaccinen vil gøre ved dig.

Årsagen til at vores fjender ønsker at gøre os syge med vacciner: det er noget i retning af som i en krig er det ønskeligt for en fjende at såre en soldat fremfor at dræbe ham. Fordi det kræver mange flere ressourcer at tage sig af den sårede soldat end en dræbt soldat. Derfor ønsker vores fjender at gøre vores folk syge med vacciner.

Solar Storm: Milking Us Dry with a Sick Society

By Kyle Hunt, renegadebroadcasting.com

Kyle talks about how masks are making people sick, the vaccines will make everyone sicker, and it is all by design.

Eliten kommer til at sparre masser af penge ved at tvangsvaccinere folk. For så skal de ikke bruge penge på udvikling og produktion af mekaniske robotter. Fordi de vaccinerede bliver gjort til biologiske robotter.

The Big Kosher Conspiracy

Charles Giuliani, renegadebroadcasting.comTruth Hertz:

Charlie gives updates on the COVID conspiracy and how this is just the latest manifestation of kosher poisoning.

Mikki Willis

Skaberen af Plandemic filmene.

Mikki Willis is the founder of Elevate; a production company on a mission, Elevate is one of the most prolific creators of socially conscious media. As a filmmaker he has been granted rare access into the minds and hearts of world re-known philosophers, scientists, physicists, doctors, authors, shamans, and human

Dr. David E. Martin

Guided by the meticulous work of Dr. David E. Martin, Plandemic II: Indoctornation, tracks a three decade-long money trail that leads directly to the key players behind the COVID 19 pandemic.

David Martin, business man, professor, author, storyteller, inventor, global foresight advisor, father, friend and Creator of the MCAM CNBC IQ100 index, specialises in putting humanity back into humans – and business

Dr. Judy Mikovits

Dr. Judy Mikovits, talks in PLANDEMIC PART 1 with documentary-maker Mikki Willis about her work and how she was discredited by the pharmaceutical industry because of her revolutionary discoveries

Plandemic filmenes officielle konto på BitChute

Her kan du finde de hele film og alle mulige centrale klip. desuden findes filmene i forskellige oversættelser.

Plandemic er både en af verdens mest censurere og en af verdens mest sete film.

Official Account: Plandemic Documentary Series

Film: PLANDEMIC 2 | INDOCTORNATION

(DOWNLOAD LINK IN DESCRIPTION)

Guided by the meticulous work of Dr. David E. Martin, Plandemic II: Indoctornation, tracks a three decade-long money trail that leads directly to the key players behind the COVID 19 pandemic.

PLANDEMIC PART 1

(OFFICIAL RE-RELEASE)

Dr. Judy Mikovits, talks with documentary-maker Mikki Willis about her work and how she was discredited by the pharmaceutical industry because of her revolutionary discoveries.

PhD Sesilje Bondo Petersen

Citat: “Der er flere grunde til, at man skal være på vagt overfor de nye vacciner. For det første, så er det ikke vacciner i teoretisk forstand men genterapi.” “Det er potentielt flere ting, som kan gå galt i processen…

De nye Covid-19 vacciner er i virkeligheden farlig genterapi

dkdox.tv Publiceret: 2020-12-27

Ukendte risici for bivirkninger af genterapi.

De nye Covid-19 vacciner er i virkeligheden farlig genterapi, der giver risiko for sterilitet og autoimmune sygdomme, hvor immunforsvaret angriber kroppens eget væv.

Den advarsel giver læge og formand for Organisationen til Oplysning om Corona (OOC), Søren Ventegodt, i denne episode af Update.

Søren Ventegodt har deponeret sin lægeautorisation mens han er formand for OOC.

Film: De Vaccinerede Piger – Syge og Svigtede

Film: Se TV 2 Dokumentaren ‘De Vaccinerede Piger – Syge og Svigtede’ på TV 2 PLAY

Du kan også fine ud af mere i TV2 artiklen:

Artikel: “- Vi blev syge efter vaccinen: Læs 47 pigers historier”, 

Da jeg ikke gider ævle bævle med de statskontrolerede medier laver jeg ikke deep link til artiklerne. Men du kan nemt finde dem ud fra titlerne.

 

Årsagen til at vores fjender ønsker at gøre os syge med vacciner: det er noget i retning af som i en krig er det ønskeligt for en fjende at såre en soldat fremfor at dræbe ham. Fordi det kræver mange flere ressourcer at tage sig af den sårede soldat end en dræbt soldat. Derfor ønsker vores fjender at gøre vores folk syge med vacciner.

Solar Storm: Milking Us Dry with a Sick Society

By Kyle Hunt, renegadebroadcasting.com

Kyle talks about how masks are making people sick, the vaccines will make everyone sicker, and it is all by design.

Eliten kommer til at sparre masser af penge ved at tvangsvaccinere folk. For så skal de ikke bruge penge på udvikling og produktion af mekaniske robotter. Fordi de vaccinerede bliver gjort til biologiske robotter.

The Big Kosher Conspiracy

Charles Giuliani, renegadebroadcasting.comTruth Hertz:

Charlie gives updates on the COVID conspiracy and how this is just the latest manifestation of kosher poisoning.

Khalilah Mitchell, RN Nurse Developed Bell’s Palsy Paralysis After Taking mRNA Covid Vaccine

Se de frygtelige billeder og film på interenettet. Det er sådanna sygdomme som Folketingspolitikerene ønsker at du får ved at tage COVID-19 mRNA vaccinen.

Film: Man Made Epidemic

 • Filmmaker Natalie Beer

Filmmaker Natalie Beer sets off on a journey around the world speaking to leading doctors, scientists and families to find out the truth about the autism epidemic and whether or not vaccines have a role to play. 

Film: Shoot ‘Em Up: The Danger of Vaccines – Movie Rental

 • David Kirby (Actor)
 • Peggy O’Mara (Actor)
 • Judy Apicella (Director)

Discover what the experts say as they reveal the damage we unknowingly do to our children. Learn about mercury, formaldehyde and aluminum that some vaccines contain and the autism, asthma and neurological damage they can contribute to.

Film: THE GREATER GOOD

 • Directors: Kendall Nelson, Chris Pilaro
 • Writers: Leslie Bradshaw, Jack Youngelson (story)

There are severe consequences due to our current vaccine policy and schedule, many of which are simply dismissed as coincidence or diagnosed improperly.

Film: We Don’t Vaccinate – Myth and Reality of the Vaccination Campaigns

 • By Michael Leitner

“”We Don’t Vaccinate” is a sensitive, expressive and discerning documentary. Rivetingly factual, it stays solely on the vaccine track tackling the contemporary vaccine issue like no other film before it. (…) It deserves a widespread worldwide audience.“

The Vaccine Machine

The Vaccine Machine refers to the vested interests in medicine, industry and government dedicated to vaccinating our children by any means necessary. We stand in opposition to that machine. We examine the issue of vaccines, vaccination and immunization to uncover establishment lies and misinformation. Our goal is to end compulsory vaccination and immunization.

VaccinationsForum

vaccineinfo.dk

Foreningens formål er

 • at fremme indsamling og udbredelse af viden om vacciner, vaccinationsskader og alternativer til vacciner.
 • at fremme forskning vedrørende vaccinationer, vaccinationsskader og alternativer til vaccinationer.
 • at fremme støtten til vaccineskadede.
 • at varetage brugernes rettigheder overfor myndigheder og offentligheden.

SaneVax 

The SaneVax Mission is about promoting only Safe, Affordable, Necessary & Effective vaccines and vaccination practices through education and information.

HPV-update

HPV Update – Information om HPV vaccinen

Film: DOCTORS AROUND THE WORLD ISSUE DIRE WARNING: DO NOT GET THE COVID VACCINE!!

WORLD DOCTORS ALLIANCE

worlddoctorsalliance.com

covid19propaganda

covid19propaganda.com

DOWNLOAD THE VAXX REPORT AND FLYER

You’ve been warned! Now warn friends and family of the dangers of vaccines!

Artikler og analyser

CNA Nursing Home Whistleblower: Seniors Are DYING LIKE FLIES After COVID Injections! SPEAK OUT!!!

healthimpactnews.com

by Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News,

January 26, 2021

The Ten Stages of Genocide

19 Jan 2021

Henna Maria
Examining the “10 Stages of Genocide” created by the American genocide scholar Gregory H Stanton, we come to see the horrific conditions from the past dictatorships reflected right in front of our faces.

Falskhed og løgn fra regeringerne og medicinalindustrien

Australia seeking urgent advice from Norway after Pfizer vaccine deaths | 9 News Australia

20 Jan 2021
9 News Australia
The Australian government is urgently seeking advice from Norway after reports up to 33 people have died after receiving the Pfizer coronavirus vaccine.
Den samme vaccine der skal dræbe den danske befolkning. Hør hvordan videnskabsfolk vil bruge vaccinen til at dræbe med og samtid vil bortforklare alle ulykkerne med den.