Bronzealderkollapset – Den indtil nu værste befolkningsudryddelse

Du får lært at vi ikke ved hvad der skete under bronzealder kollapset. Folk var analfabeter og vi ved ikke meget får du fortalt. Men alt det er løgn. Der er masser af skriftlige kilder. Og det er ret nemt at se hvad der skete. Det ser vi på nu i det følgende. Hvad skete der og hvem stod bag.

I bronzealderen indgik avancerede samfund i verdensomspændende samhandel – men pludselig blev samtlige samfund og den verdensomspændende samhandel udsat for en hård og knusende opbremsning der endte med at smadre hele den kendte verden og alle sociale strukturer – hvorfor? og hvad skete der ? Hvad er det vores moderne verdens elite og regeringerne ikke vil fortælle os? Hvad er det vi ikke må opdage?

Dette er en lækkerbisken for alle der er interesserede i verdens reelle historie.

Det er ikke vanskeligt at se hvad der foregår under “Broncealderkollapset”. Alligevel bliver det fuldstændigt fortiet i den officielle historieskrivning. Og det er der, som med alt andet der forties fra officielt hold, en god grund til.

Eliten og regeringerne er nemlig bange for at virkeligheden får folk til at tænke selv og dermed indse hvad det er der sker.

Virkeligheden bag Bronzealderkollapset er altså blevet fortiet. >Lige indtil nu, hvor: CHARLES GIULIANI i sin Serie ”The Bronze Age Demise” gennemgår hvad det egentlig var der skete. Serien har desuden et fundament af flere mikroserier der leder op til en forståelse af Bronzealderkollapset.

I det følgende gengives links til serien fra Charles Giuliani – samt links til baggrundsserier.

 

 

The Bronze Age Demise

Denne udsendelse (Del 3) knytter det gamle testamentes nedslagtninger direkte op på andre antikke overleveringer og fundere argumenterne i arkæologiske fund.

Hvilket trækker lige linjer op til den moderne folkeudryddelse med – coronavaccinen – og kontrol med mit ID.

Denne forhistoriske verdensomspændende nedslagtning af mennesker:

1) Krævede central koordinering og planlægning.

2) Central finansiering.

3) Konspiration overfor allierede.

The Elusive Tribe of Dan

En gennemgang af Dans stamme viser jødernes forhold til andre folkeslag samt hvorledes jøderne forfølger og hader gennem årtusinder. Af udsendelserne kommer den afsløring vi alle har ventet på: hvem er Dans stamme? Og hvorfor bliver de er hadet og forfulgt så vildt af jøderne?