NATURLIG TANDPASTA UDEN GIFTSTOFFER!

Artiklens forfatter Lotte / Viking

 

Nærværende artiklen blev oprindelig lagt op på FB af Lotte / Viking hvor den blev delt mere end 20000 gange før FB tog den ned. Artiklen fortæller hvordan du kan lave din egen giftfrie tandpasta.

 

Natriumfluorid er et affaldsprodukt fra aluminiumsindustrien, fosforindustrien og nuklearindustrien. Stoffet er ekstremt giftigt, og bruges bl.a i rottegift, pesticider, insekticider, tandpasta, modermælkserstatning, drikkevand (ikke i DK), og såkaldte lykkepiller som indeholder Fluoxetin (Prozac, Symbyax, Sarafem, Fontex). Det er bevist at natriumfluorid sænker IQ’en hos mennesker og calcificerer pinealkirtlen i hjernen. Stoffet ødelægger også tænder og knogler og er kræftfremkaldende. Det bliver bl.a optaget i kroppen via dampe i mundhulen.

 

Nu tænker du nok; Hvordan kan det dog være sundt og godt at indtage?

Det er det selvfølgelig heller ikke. Enhver der kan tænke hollistisk og logisk kan hurtig regne ud at natriumfluorid er en gift der hverken hører til i kroppen, landbruget eller naturen.

Hvorfor sker det så? Svaret er: Fordi der foregår en ondsindet agenda mod menneskeheden. Det samme kan siges om Covid-agendaen.

Inden du råber “Sølvpapirshat”, så undersøg selv sagerne.

——

Fra Syddansk Universitet den 2. november 2020:

 

Fluor skader din intelligens.

 

For meget fluor skader din intelligens.

Drikkevand og især te kan indeholde så meget fluor, at det går ud over hjernens udvikling tidligt i livet. Det viser ny forskning fra SDU.

Forskerne ønsker derfor grænseværdien for indholdet af fluor i vores drikkevand sænket. Og de kommer desuden med tre anbefalinger:

❗️Gravide bør ikke drikke mere en enkelt kop te om dagen, medmindre det er urte/frugtte eller hvid te.

❗️Gravide bør undgå sort te og tebreve med højt indhold af fluor

❗️Børnefamilier bør forsøge at begrænse indtaget af fluor, da børns hjerner er særligt påvirkelige frem til skolealderen.

——-

Video om fluorids påvirkning af pinealkirtlen i hjernen:

(Dangers Of Flouride and How To Decalcify Your Pineal Gland | BeWellBuzz.com bewellbuzz 14. nov. 2013)

https://www.youtube.com/watch?v=qzB7zS9wGGs

 

——–

Tandpastaopskrift:

 

3-4 spsk. økologisk koldpresset kokosolie

1-2 tsk. natron (natrium-bikarbonat)

10-20 dråber æteriske økologiske pebermyntedråber (IKKE ekstrakt fra supermarked!)

Dråberne kan udelades.

——–

Hvis du ikke kan tåle, eller ikke har mere kokosolie kan du f.eks bruge økologisk olivenolie eller sesamolie. Da disse olier er flydende, drysser du bare natronen ned i, og dypper tandbørsten helt ned i bunden hvor natronen ligger, og så hurtigt ind i munden inden olien løber af.

 

Til små børn bruges ikke pebermynte og kun lidt natron.

Natron købes i supermarkeder. Står ved siden af bagepulver. Dråberne købes i helsekosten og kokosolie i supermarkedet eller helsekosten. Husk IKKE at forveksle natron med bagepulver. Bagepulver er nemlig tilsat syre og stivelse.

 

[Du kan købe alle delene i helsekostbutikker – så er du måske mere sikker på kvaliteten, Red.]

 

——–

Brug en tallerken, mos kokosolien med en gaffel, drys natronen udover massen, og tilsæt pebermyntedråberne til sidst. Jeg har hørt man også kan bruge kanelolie, men har ikke selv prøvet det endnu. Bland det hele sammen og put det over i en beholder, helst af glas.

——–

Efter første tandbørstning kan de fleste se, at deres tænder er blevet hvidere. Natron er et godt slibemiddel og samtidig mere skånsom en slibemidlet i f.eks Colgate.

Jeg skraber tandpastaen op på tandbørsten med bagsiden af tandbørsten. Brug en mængde der svarer til størrelsen af 3-4 grønærter.

 

[Jeg påfører pastaen på tandbørsten med en ske. Jeg kan også tage den i munden fra skeen. Så når den lige at blive flydende. Su skal ikke gemme den miksende pasta i køleskabet. Så bliver den bare hård som sten, Red]

Man skal ikke dyppe tandbørsten i vand først.

Børst tænderne.

Skyl munden i koldt vand til sidst og lad så det varme vand løbe lidt, for ellers stivner kokosolien i rørene. Spyt evt. ud i skraldespanden!

Kokosolien renser og lægger et sundt lag på tænderne, modsat glycerin som også er tilsat i de fleste øko tandpastaer. Glycerinen lægger et lag på tænderne så de ikke kan optage de mineralsalte vi har i munden.

Læs denne artikel som fortæller at kokosolie er et mirakel for mundhygiejnen:

Coconut Oil Hailed as ‘Miracle’ Dental Breakthrough, Deadly Bacteria Killer, by Natural Society

Posted on September 4, 2012

http://naturalsociety.com/coconut-oil-dental-breakthrough-deadly-bacteria-killer/

 

——–

Pebermyntedråberne renser også, og giver god smag.

Natronen er slibemidlet og ren basisk, så hvis du har halsbrænd så tag en 1/3 tsk. natron i et glas vand, og halsbrænden forsvinder.

Natron er en slags salt, og stammer fra udtørret søer og kilder. Ved ikke om man laver syntetisk natron i dag.

——–

“Enhver person, der drikker vand tilsat natriumfluorid i en periode på et år eller mere, vil aldrig igen være den samme person, mentalt eller fysisk.”

 

“Gentagne doser af natriumfluorid vil med tiden reducere et individs vilje til at modstå dominans, ved langsomt at forgifte og bedøve et bestemt område af hjernen, og dermed gøre ham underdanig overfor viljen hos dem, der ønsker at regere ham. [En kemisk lobotomi]”.

 

– Charles E. PERKINS, Kemiker, den 2. oktober 1954.

 

Da jeg oprindelig delte artiklen på Telegram kom der også lige et par gode kommentare:

 

Morten

”Eller … du kan nøjes med gurgle munden i ren (økologisk/biodynamisk) kokosolie ..  10 minutter … i stedet for at børste tænder. Jeg gurgler mens jeg står under den (is)kolde hane i brusebadet 🙂

Husk altid at spytte olie ud i skraldespanden. Det er der det hører til :-)”

 

” Det ikke så indviklet. Vil bare lige pege to ting ud:

1: Keep it simple (ellers bliver det aldrig en vane 🙂

2: Prøv det selv i en uge, og døm selv (Fuck hvad andre siger og skriver. Hvis det virker for dig, så virker det for dig)”

 

” Jeg børster ikke tænder mere, da gurglen (oil pulling) er nok for mig. Min kone kan det ikke :-)”

 

 

Liryb

 

”Gurkemeje i stedet for natron er også ok.  Selv om den er gul så bliver tændene hvidere”