En gammel dørmands brogede erindringer

I diskotekernes og værtshusenes muntre aften- og natteliv er det ikke mere helt sådan, som det førhen har været. “2. G’erne” – eller de “halvanden-sproglige, som nogle danskere kalder dem – gør livet voldeligt, surt og ubehageligt for almindelige unge danskere, der “bare” går ud for at more sig på en friaften.

læs mere

Alternative Medier – Hvem kan du stole på taler sandheden, hele sandheden og kun sandheden ?

Hvem kan du stole på taler sandheden, hele sandheden og kun sandheden ? De alternative medier vinder stigende indflydelse efterhånden som troværdigheden falder hos de etablerede regeringskontrollerede medier i Danmark, europa og USA. her er en introduktion til de alternative medier. Hvor du kan få relevante nyheder og synspunkter basseret på oprigtige data. Data og nyheder der i modsætning til de etablerede medier ikke basser sig på overvældende økonomiske og fysisk magtbrynde. Men derimod på ærlige data.

læs mere

Trailer til filmen Other Losses

Trailer til filmen Other Losses om de Jødisk kontrollerede militærstyrers voldsomme forbrydelser mod europæiske mennesker efter anden verdenskrig. Hvor Jøder fandt stor sadistisk glæde i at voldtage torturere og myrde milioner af hvide mænd kvinder og børn i hele Europa.

læs mere