Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/danmarkforst.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5070
Coronavirus – Den falske pandemi - Danmark Først

Vaccine – Vaccinernes sorte bog

Coronavirus – Den falske pandemi

Der er slet ikke nogen pandemi. Der er ikke engang nogen virus. Det er et kommunistisk kupforsøg baseret på medicinsk diktatur. Et militærkup.

Hvis vi skal vinde, skal vi dele viden og vække så mange mennesker som mulig – og så skal vi snakke sammen IRL. Vores vej til sejer går gennem samtale og tillid.

Årsagen til at vores fjender ønsker at gøre os syge og invalide os med vacciner: det er noget i retning af at som i en krig er det ønskeligt for en fjende at såre en soldat fremfor at dræbe ham. Fordi det kræver mange flere ressourcer at tage sig af den sårede soldat end en dræbt soldat. Derfor ønsker vores fjender at gøre vores folk syge, invalide og i sidste ende dræbe mennesker ved hjælp af vacciner.

Når regeringen og folketinget strammer skruen nu, så er det for at sige: Vi vil vise vores magt. Vi er klar over at det er ved at gå op for folk hvor farlig vaccinen er. Og I kan råbe og skrige. I kan tikke og trygle. Men I kommer til at tage den her vaccine. Uanset hvor giftig, dødbringende og invaliderende vaccinen er – og i finder ud af den er – så vil i komme til at tage vaccinen. Vi i Regeringen og folketinget har den magt der skal til. Vi vil tvinge jer til at tage vaccinen – og vi vil tvinge jer til at give jeres børn vaccinen – selv om i er fuldt og helt klar over at jeres børn bliver invalide af vaccinen – og kommer til at dø af vaccinen.

Men tag ikke fejl. Regeringen og Folketinget vil gerne have at i ved hvor farlig vaccinen er. De ønsker at vise sig selv gennem det at i ved dette. Og vise sig for dig og vise dig hvad de mener om dig – når deres masker falder. De vil gerne have at du ved hvor onde og modbydelige de vil være mod dig. Og de vil vise dig at du intet kan gøre. At du må underkaste dig. At du skal gøre som de siger og ikke som de gør.

Og det er også for at gennemtvinge denne dødbringende vaccine bland kunstnere som sangere, standupkomikere, skuespillere og entertainere at denne klasse af mennesker bliver ekstra hårdhændet behandlet af eliten. Kunsterne taler sammen og tænker selv. De er beviste og varslede og advarede. Derfor er eliten klar over at det bliver nødvendigt at anvende ekstra stor magt overfor denne gruppe.

Plakat: CORONAVIRUS DEN FALSKE PANDEMI + Plakat: VACCINE VACCINER ER BIOLOGISKE VÅBEN

Denne plakat er i modsætning til den klassiske propagandaplakat beregnet på at få folk til at tænke selv. Den hviler i sig selv. Og folk kan ud fra informationerne søge vider på egen hånd eller se hvor plakaten kommer fra osv. Plakaten har en forside og en bagside. Så den er velegnet til udskrivning på en printer der kan udskrive på begge sider af papiret – så har man også en rigtig god pamflet til omdeling og aktivisme. Det drejer sig om at nå ud til folk vi ikke kender i forvejen – nye grupper. Du kan jo også bare vælge – udskriv denne side inde i printermenuen – så har du en mere almindelig plakat med kun en side.

9 vi anbefaler om den falske pandemi

Jeg har udsøg 9 stk. film og kilder til den der lige vil have en hurtig intro til emnet om den falske pandemi. De fleste der er belæste inden for den falske pandemi, kender dem sikkert i forvejen. Men dig der er ny, kan måske skyde en hurtig genvej ind i debatten ved lige at se på de her 9 udvalgte som det første. Der er mange film så det er nemmer og måske lidt mere interessant at gå til.

Omfattende notesamling: The COVID File

Socialt netværk / Frontkæmper: Saszeline “Line” Emanuelle Dreyer (født Saseline Sørensen)

Film: DE GRØNNE MONSTRE

 • Dansk Dokumentarfilm fra greennews.dk

Podcast: ROSE/ICKE I: David Icke – The Truth Behind The Coronavirus Pandemic, COVID-19 Lockdown & The Economic Crash

Politisk parti: Jorden Frihed Kundskab (JFK21)

Videopodcast / Samtale: OLE DAMMEGÅRD OG MADS PALSVIG TALER OM UDFORDRINGERNE VED LIVET NETOP NU OG DE VALG VI TAGER.

Film: SILENCED, CENSORED AND RIDICULED: THE MEDIA LIES

by RICHIE MILLER AND JAYE MALLI (DOCUMENTARY VIDEO)

Australsk dokumentarfilm

dreadedcheetah.com

Film: Plandemic filmenes officielle konto på BitChute

Dokumentarfilm / Aktivisme: Men In Black, Denmark

[ De sorte uniformer ]

Danske modstandsgrupper og modstandsfolk

Jorden Frihed Kundskab (JFK21)

Alternativt parti baseret på aktivisme og videndeling.

jfk21.dk

Partiets alternative tankegang er ved at vinde fart langt ud over partiet selv.

Mads Palsvig

Chairman of the political party: JFK-Jorden Frihed Kundskab. Jorden Frihed Kundskab.

Saszeline “Line” Emanuelle Dreyer (født Saseline Sørensen)

Saszeline opretter krypteret gruppe uden for myndighedernes kontrol

Find gruppen på telegram.org

På telegram kan du og andre oprette grupper på op til 200000 medlemmer.

Rikke Louise Andersen

In my country you are not allowed to think big- BUT I ́m Rikke Louise Andersen and I don’t care what others think of me- cause they don ́t pay my bills.

Men In Black, Denmark

[ De sorte uniformer ]

 

Uvis gruppering. Jeg har hørt at de går under betegnelsen: ”De sorte uniformer” (Eller: “Men In Black, Denmark”). Danner demonstrationer og manifestationer mod det tiltagende tyranni i Danmark.

Her er en videostream fra en af demonstrationerne der fandt sted 19 december 2020. Redaktør på streamet er Lars Andersen

Demonstration i København mod Mette F’s tyranni

Lars Andersen, Streamed live on 19 Dec 2020

PhD Sesilje Bondo Petersen

Citat: “Der er flere grunde til, at man skal være på vagt overfor de nye vacciner. For det første, så er det ikke vacciner i teoretisk forstand men genterapi.” “Det er potentielt flere ting, som kan gå galt i processen…

OOC – Organisationen til Oplysning om Corona

OOC bygger på de videnskabelige fakta som whistleblowers over hele verden har frembragt om Corona COVID-19.

Søren Ventegodt

Læge, forfatter, direktør, ejer, Forskningscenter for Livskvalitet Forskningscenter for Livskvalitet, Elsebråne Retreat Center

dkdox.tv

dkdox.tv er Danmarks nye internet kanal. Vi leverer uafhængig journalistik og dokumentar programmer med udgangspunkt i aktuelle sager fra såvel Danmark som internationalt. dkdox ejes og drives af svenske BPC-media.se Med venlig hilsen M.S.Borik Kanalchef

Danmark Vågner

Initiativets formål er at oplyse om tilgængelige fakta omkring sundhed, menneskerettigheder, COVID-19 og 5G situationen. At udfordre det dominerende narrativ med substansfyldt information og undersøgelser. Således præsenterer vi en kritisk undersøgende tilgang til situationen.

Dan Johannesson

danjohannesson.dk

om social konditionering og adfærdstræning af masserne2. Den aktuelle indførelse af et fascistisk overvågnings og kontrolsamfund i Danmark og i verden.

Rasmus Nøhr

– Vi vil have en fri og kritisk presse, og en fri og kritisk opposition, uafhængig af verdens prinser og milliardærer.

Robert Hintze

Robert is a Danish tech-entrepreneur. He has founded a handful of successful companies including the global, online dating service.

Lars Kragh Andersen

Lars Kragh Andersen, også kendt i medierne som Licens-Lars, er en dansk anarkokapitalistisk politisk aktivist, selverklæret internet-troll og tidligere politibetjent.

Claes Kirkeby Theilgaard

fhv. chefredaktør, 180Grader, Stifter, Debatt.dk

Free Observer

Vi er sat i verden for at skabe oplysning, der leder til radikale positive forandringer: Vi er en international forandringsbevægelse.

Vi ønsker at tilvejebringe information, spørgsmål og værktøjer, der giver mennesker inspiration til og mulighed for at udvikle sund kritik og skepsis, og som fører til personligt lederskab i hverdagsbeslutninger og handlinger.

VaccinationsForum

vaccineinfo.dk

Foreningens formål er

 • at fremme indsamling og udbredelse af viden om vacciner, vaccinationsskader og alternativer til vacciner.
 • at fremme forskning vedrørende vaccinationer, vaccinationsskader og alternativer til vaccinationer.
 • at fremme støtten til vaccineskadede.
 • at varetage brugernes rettigheder overfor myndigheder og offentligheden.

HPV-update

HPV Update – Information om HPV vaccine

Stig Gerdes

Ønsker enhver får kendskab til korruption, svigt, overgreb og overtrædelser af love og regler.

May Day

Oplysningsforbundet May Day er en frivillig almennyttig organisation.

Foreningens formål er at sikre:
– fri vidensformidling om livsvilkår, menneskerettigheder, sundhed og livskvalitet til gavn for menneskers oplysthed, valgfrihed og selvforvaltning.

Læger uden sponsor

Læger uden sponsor er et netværk for læger og medicinstuderende, der kæmper for industriuafhængig forskning og patientbehandling.

Greennews

På Greennews finder du informationer om flg. emner:

 1. Dokumenter om bl.a. Agenda21/2030, den såkaldte ‘grønne’ omstilling.
 2. Diverse video, film og budskaber på videosiden.
 3. Wake-up Call som har vigtige budskaber med tilhørende dokumenter.
 4. Video og info om vacciner, virus o.a. relateret.
 5. Links til eksterne sider og informationer.
 6. Find ud af hvordan du selv kan støtte sagen og deltage aktivt.

Ytringspligt Podcast

Ugentlig podcast fra Lars Andersen & Alexander Valeur. Vi gennemgår relevante, såvel som gakkede nyheder fra ind- og udland.

Alexander Valeur

Kreativ iværksætter med et talent for idéudvikling og eksekvering, samt 15 års erfaring indenfor kommunikation og digitale medier.

Flemming Blicher

Flemming Blicher, Svagstrømsingeniør, MBA

Experienced Consultant with a demonstrated history of succeeding in a wide range of industries.

ThessA

Nogen der ved hvem den pige er? Hun præsenterer sig som dansk. Men hun lyder svensk.

Martin MD Iversen

 • Entrepreneur
 • Libertarian
 • Marketer

 

Casper Knudsen

Servicemindet og kommunikativ mand, uddannet cand.merc.jur. og læringskonsulent. Er meget alsidig med erfaring inden for kontorarbejde, undervisning samt konfliktløsning og har i årevis været vant til at håndtere mange forskellige situationer og typer af mennesker.

Internationale modstandsgrupper og modstandsfolk

Charles Giuliani

radio show host at Renegade Broadcasting

Brandy Vaughan

Titusindvis af læger siger nu fra overfor regeringernes overgreb. Nogen af lægerne bliver dræbt. Andre censureres.

Learn The Risk

Learn The Risk is a US-based non-profit organization and a powerful force for educating people WORLDWIDE on the dangers of pharmaceutical products, including vaccines and unnecessary medical treatments — that are literally killing us.

Richie Miller & Jaye Malli

 • Australian

dreadedcheetah.com

Folkene bag filmen: ‘SILENCED, CENSORED & RIDICULED — The Media’s Lies’

Filmen kan ses flere steder på nettet. Og der er også mange interview med Richie Miller & Jaye Malli.

The Corbett Report

The Corbett Report is an independent, listener-supported alternative news source. It operates on the principle of open source intelligence and provides podcasts, interviews, articles and videos about breaking news and important issues from 9/11 Truth and false flag terror to the Big Brother police state, eugenics, geopolitics, the central banking fraud and more.

Nya Dagbladet

 • Sverige

Nya Dagbladet – Morgondagens Dagstidning!

Nya Dagbladet är en svensk nätbaserad dagstidning grundad 2012. Tidningen är nationalistisk, vetenskapsskeptisk och partipolitiskt obunden. Den betecknar sig som humanistisk och etnopluralistisk med en antiglobalistisk hållning.

Children’s Health Defense

Help Children’s Health Defense and RFK, Jr. end the epidemic of poor health plaguing our children.

The Truth about Cancer

 • thetruthaboutcancer.com

And the truth is that we should all have the freedom to choose!

… freedom to choose the best cancer treatment protocol

… freedom to say “yes” or “no” to chemotherapy

… freedom to “try” a treatment that hasn’t been “approved” by the FDA

… freedom to vaccinate

… freedom NOT to vaccinate

The Crowhouse

I currently live in New South Wales Australia. I am a musician and artist who has been experimenting with computer art for around 6 years now.

Richie From Boston

RichieFromBoston.tv

Richie From Boston TV is a streaming service that offers news and entertainment for people who love America.

Mikki Willis

Skaberen af Plandemic filmene.

Mikki Willis is the founder of Elevate; a production company on a mission, Elevate is one of the most prolific creators of socially conscious media. As a filmmaker he has been granted rare access into the minds and hearts of world re-known philosophers, scientists, physicists, doctors, authors, shamans, and human development experts.

Dr. David E. Martin

Guided by the meticulous work of Dr. David E. Martin, Plandemic II: Indoctornation, tracks a three decade-long money trail that leads directly to the key players behind the COVID 19 pandemic.

David Martin, business man, professor, author, storyteller, inventor, global foresight advisor, father, friend and Creator of the MCAM CNBC IQ100 index, specialises in putting humanity back into humans – and business. 

Dr. Judy Mikovits

Dr. Judy Mikovits, talks in PLANDEMIC PART 1 with documentary-maker Mikki Willis about her work and how she was discredited by the pharmaceutical industry because of her revolutionary discoveries.

World Freedom Alliance

Our mission is to PROTECT our cherished freedoms, PROMOTE collaborations and links between groups of doctors, scientists, lawyers, professionals and freedom campaigners worldwide.

 • Freedom of speech
 • Freedom of assembly
 • Freedom of thought
 • Freedom of bodily integrity
 • Freedom to practice your Faith

Lawyer Dr. Reiner Fuellmich

Kære venner. Et af de mest seriøse indlæg i Covid-19-debatten. Jeg anbefaler på det varmeste, at du lytter til samtlige 49 minutter. Det er SUPERVIGTIGT!

Sinead McCarthy

 

Kyle Hunt

Kyle Hunt modtog sin Bachelor of Arts i psykologi og teater, arbejdede kort i Silicon Valley og blev derefter involveret i de alternative medier i 2008.

Maya Arulpragasam

Citat: “Hvis jeg skal vælge vaccinen eller chippen, vælger jeg døden – YALA

If I have to choose the vaccine or chip I’m gonna choose death – YALA

Madonna

madonna.com

Madonna censured after posting COVID vaccine video

The Vaccine Machine

The Vaccine Machine refers to the vested interests in medicine, industry and government dedicated to vaccinating our children by any means necessary. We stand in opposition to that machine. We examine the issue of vaccines, vaccination and immunization to uncover establishment lies and misinformation. Our goal is to end compulsory vaccination and immunization.

The Vaccine Machine

The Vaccine Machine refers to the vested interests in medicine, industry and government dedicated to vaccinating our children by any means necessary. We stand in opposition to that machine. We examine the issue of vaccines, vaccination and immunization to uncover establishment lies and misinformation. Our goal is to end compulsory vaccination and immunization.

SaneVax 

The SaneVax Mission is about promoting only Safe, Affordable, Necessary & Effective vaccines and vaccination practices through education and information.

Health Impact News

healthimpactnews.com

Health Impact News covers stories that impact your health, but that the mainstream media seldom covers.

WORLD DOCTORS ALLIANCE

worlddoctorsalliance.com

An independent non-profit alliance of doctors, nurses, healthcare professionals and staff around the world who have united in the wake of the Covid-19 response chapter to share experiences with a view to ending all lockdowns and related damaging measures and to re-establish universal health determinance of psychological and physical wellbeing for all humanity.

David Vaughan Icke

David Vaughan Icke (/ˈdeɪvɪd vɔːn aɪk/; born 29 April 1952) is an English conspiracy theorist, and a former footballer and sports broadcaster.

Heiko Santelmann

 • Norge / Tyskland

Heiko Santelmann (født 23. juni 1950) er en tysk lege og naturmedisiner. Han har siden begynnelsen av 1980-årene bodd i Norge og arbeidet som lege og alternativ behandler med egen allmennpraksis i Mandal frem til han måtte gi seg grunnet uførhet. Han har markert seg med flere omstridte synspunkter om helse og medisinsk behandling, som har gått mot etablerte behandlingsmetoder og anerkjente oppfatninger innen akademisk medisin, herunder som tilhenger av «candidakuren» og som amalgam- og senere også som vaksinemotstander.

Andrew Jeremy Wakefield

 • England

Andrew Jeremy Wakefield (født 1957) er en britisk læge, der bedst kendt for sit studie fra 1998, der viste at der var en sammenhæng mellem MFR-vaccine og autisme, og for sin efterfølgende antivaccine-aktivisme.

Informed Consent Action Network

The Informed Consent Action Network (ICAN) is one of the main anti-vaccination groups in the United States. Founded in 2016 by Del Bigtree.

Del Bigtree

Del Matthew Bigtree is an American television and film producer as well as CEO of the anti-vaccination group Informed Consent Action Network. He produced the film Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe, based on the discredited views of Andrew Wakefield and alleges a connection between vaccines and autism.

Ben Swann

Benjamin Swann (born July 17, 1978) is an American television news anchor, investigative journalist, and political commentator. He became a TV sports producer, and later a news journalist and producer, and managing editor on network affiliates, FOX, and RT America of the Russian state-owned TV network RT.

steigan.no

 • Norge

steigan.no ble startet i januar 2014 som en blogg for Pål Steigan. Fra april 2017 er eierskapet til steigan.no overført til selskapet Mot Dag AS, og den tok med det skrittet over til å bli en fullverdig nettavis.

VAKEN.se

 • Sverige

VAKEN.se – Alternativ nyhetsportal för sanning och frihet.

Ideell politiskt och religiöst obunden gräsrotsrörelse vilken stödjer alla oavsett etnicitet, kön eller religion med viktig svårtillgänglig information.

Stå op, de lyver!

 • Sverige

domljuger.nu

Vi sælger et klistermærke til alle, der er vågnet op fra myndighedernes propaganda og medierne.
Et klistermærke, som vi alle kan have på vores overtøj og undertøj, hvor der står “Stå op, de lyver”.
På denne måde kan vi markere vores position mod det falske Mainstream Media / Authorities / Corporate System og starte en interessant diskussion med vores medmennesker om, hvordan vi kan skabe en bedre planet!
“Stå op” og “De lyver” supplerer hinanden. Ligesom Yin og Yang!

Historie

Jan Miklael Nordfors har taget initiativet til dette websted og facebookgruppen Stå Upp, Dom Ljuger.

Robert F. Kennedy Jr.

ROBERT F. KENNEDY, JR.’s reputation as a resolute defender of the environment stems from a litany of successful legal actions.

Robert F. Kennedy Jr. : Vacciner er årsag til kroniske sygdomme

JUST IN CASE ANYONE OUT THERE STILL BELIEVES VACCINES AREN’T DESIGNED TO DESTROY YOUR KIDS
ROBERT KENNEDY JR TRANSCRIPT from May 2019 speech in NYC:

BARE FOR DET TILFÆLDE AT NOGEN DERUDE STADIG TROR PÅ AT VACCINER IKKE ER DESIGNET TIL AT ØDELÆGGE DINE BØRN

ROBERT KENNEDY JR TRANSKRIPTION af hans tale Maj 2019 i New York

Larry cook

Larry Cook, who describes himself as a “healthy lifestyle advocate.” A former sound technician and Executive Director of the California Naturopathic Doctors Association, he first used social media platforms to promote theories and treatments for autism before he became a leader of the anti-vaccination movement.

Stop Mandatory Vaccination

We Are Fighting For Medical Freedom – Join Us!

Larry Cook, Founder & Director

Hi. I’m Larry Cook – an advocate for natural living – and I launched Stop Mandatory Vaccination as a way to reach more people about the vaccine anti-exemption bills being introduced across America and why we need to stop these atrocious bills before they become law.

Catherine Austin Fitts

Catherine is the president of Solari, Inc., publisher of the Solari Report, and managing member of Solari Investment Advisory Services, LLC. 

 

Planet Lockdown

planetlockdownfilm.com

Troubled by the lack of opposing voices being heard about the unprecedented events of 2020, the director set out to make a film about the current situation and tell the story of unheard or silenced voices. 

James Perloff 

Twenty-five years after publication of The Shadows of Power, James Perloff returns to the venue of political history, and takes you places where the mass media …

SGT REPORT

sgtreport.tv

The Corporate Propaganda Antidote

WhatsHerFace

Private Figure. Deinfluencer. Taco Denialist

Dokumentation om regeringernes og medicinalindustriens forbrydelser

Samtale: OLE DAMMEGÅRD OG MADS PALSVIG TALER OM UDFORDRINGERNE VED LIVET NETOP NU OG DE VALG VI TAGER.

Ole Dammegård og Mads Palsvig

Der er blevet udlevet mobiltelefoner til eliten op til Corona løgn lockdownén for at kunne advare og evakuere eliten hvis befolkningerne gør oprør.

Epidemiloven vil rent juridisk gøre Danmark direkte til et bolshevistisk diktatur.

Mads Palsvig

Palsvig gennemgår Epidemiloven og dens potentielle konsekvenser, hvis ikke den bliver stoppet i opløbet.

The COVID File

By Charles Giuliani

So many people are perplexed with the Covid-19 lockdowns, mask requirements, social distancing, loss of jobs, homes, and their very sanity.

What lies behind all of this

covid19propaganda

covid19propaganda.com

DOWNLOAD THE VAXX REPORT AND FLYER

You’ve been warned! Now warn friends and family of the dangers of vaccines!

COVID-19 AND THE AGENDAS TO COME, RED-PILLED

Bog af James Perloff

Why publish a paperback? For weeks, as the COVID situation developed, I continued to update my blog post, placing the amendments in italics with dates. However, this system soon became unwieldy, and the sheer size of the post too intimidating to invite online reading. A point was reached where a book (which has turned out to be over 200 pages) was clearly needed.

SILENCED, CENSORED AND RIDICULED: THE MEDIA LIES

[2020] – RICHIE MILLER AND JAYE MALLI (DOCUMENTARY VIDEO)

Over the past 6 months, RICHIE MILLER and JAYE MALLI packed their bus & set off to bring to light the CENSORSHIP that has, and is going on around us, now more than ever. They ventured up to Queensland, down to Victoria & through New South Wales to interview 5 individuals that had been SILENCED, CENSORED & RIDICULED by the media or Australian government in some way or another.

THE SYSTEM IS IN IT’S DEATH THROES AND IT WANTS TO TAKE US WITH IT BUT IT WON’T SUCCEED

TheCrowhouse

Massive protester mod dræbervaccinen i mange lande. I nogle lande er politiet ved at gå over på befolkningernes side.

HERES WHAT THE VACCINE WILL DO TO YOU.

RichieFromBoston.tv

Her er hvad vaccinen vil gøre ved dig.

ROSE/ICKE I: David Icke – The Truth Behind The Coronavirus Pandemic, COVID-19 Lockdown & The Economic Crash

by Brian Rose and David Icke

On London Real 

 

Årsagen til at vores fjender ønsker at gøre os syge med vacciner: det er noget i retning af som i en krig er det ønskeligt for en fjende at såre en soldat fremfor at dræbe ham. Fordi det kræver mange flere ressourcer at tage sig af den sårede soldat end en dræbt soldat. Derfor ønsker vores fjender at gøre vores folk syge med vacciner.

Solar Storm: Milking Us Dry with a Sick Society

By Kyle Hunt, renegadebroadcasting.com

Kyle talks about how masks are making people sick, the vaccines will make everyone sicker, and it is all by design.

RIKKE LOUISE ANDERSEN’S ULOVLIGE TILBAGEHOLDELSE

Rikke Louise Andersen 08/10-2020 civil anholdelse og ulovligt tilbageholdt af G4S vagter indtil poilitiet ankom i Næstved storcenter fordi hun nægtede at tage et mundbind på, hvilket er fuldt lovligt under BEK 1372 paragraf 3 samt paragraf 4 stk 3 hvis man føler vejrtrækningsbesvær og ubehag.

Eliten kommer til at sparre masser af penge ved at tvangsvaccinere folk. For så skal de ikke bruge penge på udvikling og produktion af mekaniske robotter. Fordi de vaccinerede bliver gjort til biologiske robotter.

The Big Kosher Conspiracy

Charles Giuliani, renegadebroadcasting.comTruth Hertz:

Charlie gives updates on the COVID conspiracy and how this is just the latest manifestation of kosher poisoning.

Plandemic filmenes officielle konto på BitChute

Her kan du finde de hele film og alle mulige centrale klip. desuden findes filmene i forskellige oversættelser.

Plandemic er både en af verdens mest censurere og en af verdens mest sete film.

Official Account: Plandemic Documentary Series

 

Film: PLANDEMIC 2 | INDOCTORNATION

(DOWNLOAD LINK IN DESCRIPTION)

Guided by the meticulous work of Dr. David E. Martin, Plandemic II: Indoctornation, tracks a three decade-long money trail that leads directly to the key players behind the COVID 19 pandemic.

PLANDEMIC PART 1

(OFFICIAL RE-RELEASE)

Dr. Judy Mikovits, talks with documentary-maker Mikki Willis about her work and how she was discredited by the pharmaceutical industry because of her revolutionary discoveries.

Unmasked: Inside Australia’s Coronavirus Lockdown Resistance

7NEWS Spotlight | 7NEWS, Premiered on 30 Sept 2020

Behind Australia’s explosive protest movement as COVID-19 forces politicians to close borders and restrict movement.

De nye Covid-19 vacciner er i virkeligheden farlig genterapi

dkdox.tv Publiceret: 2020-12-27

Ukendte risici for bivirkninger af genterapi.

De nye Covid-19 vacciner er i virkeligheden farlig genterapi, der giver risiko for sterilitet og autoimmune sygdomme, hvor immunforsvaret angriber kroppens eget væv.

Den advarsel giver læge og formand for Organisationen til Oplysning om Corona (OOC), Søren Ventegodt, i denne episode af Update.

Søren Ventegodt har deponeret sin lægeautorisation mens han er formand for OOC

Videnskabsfolk dumper PCR-test

dkdox.tv

Se udsendelsen

Konkluderer at mindst 97% af positive testresultater er falske og udpeger hele 10 fejl og mangler i metoden. Ifølge forskerne er det uundgåeligt, at testen trækkes tilbage fordi den er ubrugelig.

Truth Hertz: The Biblical Perspective on Covid

Hvordan fordrejer systemet alt sin løgn: så det ender med at blive dem der taler sandheden der kommer til tage sig dumt ud – og kommer til at ligene en flok fjollerikker. Men systemet selv sætter sig på morales høje hest og derfra udbreder sin dødbringende løgn – og dræber og invalidere sine egne jublende tilbedere.

Du vil i løbet af udsendelsen blive overrasket over de store lighedsflader der er mellem rethaveriske troende kristne og covid-koma-retarderede der stoler på regeringer, myndigheder og medier i sagen. Hvordan regeringerne bevist skader og dræber disse mennesker – mens disse mennesker for deres del højsynger systemet.

Truth Hertz: The Biblical Perspective on Covid (12-29-20), renegadebroadcasting.com

Charlie does the last show of 2020 by talking about how the teachings of the Bible relate to our situation today.

THE PLANDEMIC – CORONAVIRUS, 5G AND VACCINE DECEPTION – FULL DOCUMENTARY

Denne film er mest velegnet til at blive set aktiv med en notesblok i hånden så du kan tage notater. Det skyldes også at store dele af informationerne ikke bæres af lydsiden – men af tekster og skilte der vises undervejs i filmen. Og efterfølgende bearbejder notaterne og ellers søge nye data ud fra det du finder ud

CENSUR TRUER VORES YTRINGSFRIHED – SOCIAL UDSKAMNING TRUER VORES MEDMENNESKELIGHED

 • freeobserver.org

Influencer, sangerinde og mor, Saszeline Emanuelle Dreyer, har for nyligt oplevet at blive censureret, da hun begyndte at forholde sig kritisk undersøgende og udtrykke sig frit vedr. samfundsmæssige spøgrsmål.

Video Podcast: Frihedskampen Står Ved En Skillevej

danjohannesson.dk

Film: DOCTORS AROUND THE WORLD ISSUE DIRE WARNING: DO NOT GET THE COVID VACCINE!!

WORLD DOCTORS ALLIANCE

worlddoctorsalliance.com

Cornell Mandates Flu Vaccine for White People Only

If you are a White person at Cornell it will be mandatory that you get injected with a flu vaccine that contains neurotoxins (like mercury and aluminum), aborted fetal cells, formaldehyde, and other toxic ingredients.

Funktionelle Lidelse

Vaccinationsforum ser med stor bekymring på den hurtigt stigende brug af diagnosen ”funktionelle lidelse” hos medlemmer med vaccineskader

Foreningen ser med stor bekymring på, hvordan personer med alvorlige bivirkninger – opstået i kølvandet på især HPV vaccinen – ikke kan få en fysisk diagnose, men nu i et stort, hidtil uset omfang får diagnosen ”Funktionel lidelse”. De er chokerede og Foreningen VaccinationsForum støtter dem i, at det skyldes manglende kendskab til alvorlige bivirkninger ved denne vaccine.

DE GRØNNE MONSTRE

 • Dokumentarfilm

NY DANSK DOKUMENTAR, 9/2020

Re-upload af dansk dokumentar, der afdækker forbindelserne mellem coronakrisen, grøn omstilling, vacciner og den nye verdensorden. Informer dig selv og forstå den skjulte dagsorden: www.greennews.dk

ROBERT KENNEDY JR TRANSKRIPTION af hans tale Maj 2019 i New York

Planet Lockdown

Planet Lockdown is a high level documentary about the situation we are in today. What ever your perspective or opinions are, this film has a message for you.

From mid-west America to Africa to central Europe, Planet Lockdown takes the viewer to meet and hear the expertise and perspectives of individuals. In a time when depression, bankruptcy, loneliness and lies are rampant, we are all in need of a way out of this situation. The theme of Planet Lockdown is how we can all have the internal power to overcome our fears, because the ability to have the strength to be ourselfs and be strong comes from within.

Is Australia’s POLICE STATE the BLUEPRINT for what’s to come?

By WhatsHerFace

PLannedilLusion

by Jimuphy

This is the amazing documentary by DJ turned filmmaker jimuphy masters, please help to get it viral out before it is removed. Like, click the bell to subcribe for urgent regular content.

“DENMARK IS NOW AT WAR”

by ThessA

 

THE FUTURE OF VACCINES

The Corbett Report

If the Gateses and the Faucis and the representatives of the international medical establishment get their way, life will not return to normal until the entire planet is vaccinated against SARS-CoV-2. What many do not yet understand, however, is that the vaccines that are being developed for SARS-Cov-2 are unlike any vaccines that have ever been used on the human population before. And, as radically different as these vaccines appear, they represent only the very beginning of a complete transformation of vaccine technology that is currently taking place in research labs across the planet. This is a study of The Future of Vaccines.

Den lovgivende, den udøvende og den dømmende magt

Den lovgivende magt

Arbejdsnotat skal udbygges

DF ligger sig i slipstrømmen af de ting de ved blver til noget. F.eks. som her øget politivold. Og agenda 21 og beld og road inisative. det er der også mange bestyrelseslønninger i at komme på forkant med.

Hold da kæft en dum so. Folk kæmper for deres frihed. Og kæmper for ikke slev at blive slået ihjel med vacciner og kæmper også for at deres børn ikke skal blive invalideret og dræbt med vacciner. Og den so skal gøre sig til på den måde og stadig kan hun ikke lade være med at svine befolkningen til og tage afstand fra den danske befolkning og den danske befolknings frihedskamp.

 

Pia K. dybt forarget: ‘Det er fuldstændigt forkasteligt’

Arbejdsnotat

Københavns overborgmester om lørdagens optøjer: »Det var bølleoptøjer, og det er uacceptabelt«

berlingske.dk

Den udøvende magt

23 er anholdt efter demonstrationer i Aalborg og København

ekstrabladet.dk

Den dømmende magt

Løgn og probagenda fra regeringer og myndigheder og medier

Al den slags er skrevet og fremstillet for at skade os, invalidere os dræbe os mennesker. Men du kan også bruge det til meget. Læser du en halv gang indad så er ofte der nævnt en masse folk og organisationer de gerne vil have ram på. Nogen af dem kender du nok ikke i forvejen. Og allerede der har du så lært noget brugbart nyt – folk og organisationer du kan lære af og gå i netværk med. Om ikke andet bliver du mellem linjerne gjort bekendt med nogle af de våbensystemer som vores fjender vil sætte ind med mod os. Så vores fjenders skriblerriger og materialer er ikke blot noget du bare skal springe over – men en kilde til studie af vores dræbende fjende og hvordan de ser os mennesker.

Det er derfor en falsk pandemi er det perfekte våben for eliten. Her kan de forfølge folk, udskamme folk og isolere og straffe folk. Lige fra på kontinent niveau, nationalt niveau, grupper og regioner internt i nationer. Og helt ned på individ- og familie niveau kan folk nemt forfølges og terrioseres. Det er det perfekte våben for eliten. Og For eliten er det smukke ved en sygdom og en pandemi der slet ikke findes at den kan tillægges de egenskaber som eliten selv ønsker. Og så kan eliten ud fra det træffe de forholdsregler og hanfle, hundser med og håndtere befolkningen som eliten ønsker – og finder for godt.

(Jf. SAMFUND 29. dec. 2020 – 6:50 Danskere nægtes indrejse til Filippinerne på grund af mutation, /ritzau/, bt.dk)

TRACKING ANTI-VACCINE MOBILIZATION Understanding online anti-vaccine mobilization across Scandinavian countries September 2020

Denne rapport viser hvordan befolkningen skal nedkæmpes af et samarbejde mellem regeringer, medier og globale IT-selskaber – og samtidig tvangsvaccineres. Du kan med fordel læse rapporten for at få indsigt i nogen af de våben de vil bruge mod os i kraft af censur mv. Men de får også oplyst navne på modstandsfolk og frihedskæmpere. Så du på den måde kan se hvem der er med i kampen. Og hvad systemet mener om dem.

The report is a collaboration between: Common Consultancy www.commonconsultancy.com Analyse & Tal www.ogtal.dk Christiern Santos Rasmussen PhD student at the European University Institute, Florence Data analysis and report by: Christiern Santos Rasmussen, Thomas Albrechtsen, Sarah Steinitz, Eske Vinther-Jensen, Daniel Vigild & Jakob Bæk Kristensen

SONGBIRD

Predictive Programming” er et af de værktøjer som eliten anvender til kontrol af masserne. Folke bliver ligesom udsat for “Grooming“. Der åbner sindet hos folk (befolkningen) for ting / forståelser / narrativer der er i elitens interesser. Filmen ”SONGBIRD åbner for at coronavirus kan have forskellige egenskaber. Så eliten kan bruge (have brug for / få brug for ) forskellige magt redskaber til at kanøfle befolkningen. Ligesom filmen “Fight Club” forberedte befolkningen på 9/11-2001 og filmen Dr. Strangelove forberedte folk på USA´s – månelanding -. Mens filmen Ondskabens hotel (The Shining) efter nogles opfattelse viser Stanley Kubrick afstandtagen fra hvad han blev tvungen ud i af løgn mod befolkningen og hvad han frygtede for sin familie og sig selv hvis han trådte frem med sin viden om USA´s rumprogram.

 

Hvem står bag den falske pandemi?

Klaus Schwab

Klaus Martin Schwab er en tysk ingeniør og økonom, der er bedst kendt som grundlæggeren og udøvende formand for World Economic Forum.

No-Go Zone: Covid-19 Vaccine Adverse Effects + Frightening Tech: Psycho-Neurobiology & War On Man

Henrik cover the latest developments on the Covid-19 vaccine and the admitted adverse effects. We also cover frightening new technological developments by the elite. They are going to war with us, NOW!

Do You Love Me?

Our whole crew got together to celebrate the start of what we hope will be a happier year: Happy New Year from all of us at Boston Dynamics.

DE GRØNNE MONSTRE

 • Dokumentarfilm

NY DANSK DOKUMENTAR, 9/2020

Re-upload af dansk dokumentar, der afdækker forbindelserne mellem coronakrisen, grøn omstilling, vacciner og den nye verdensorden. Informer dig selv og forstå den skjulte dagsorden: www.greennews.d

”Det virkelige bur er ikke omkring dig – det er i dig.”

Dette usædvanlige interessante citat er 45 minutter inde i udsendelsen.

renegadebroadcasting.com 

Truth Hertz: Cracking the Code of Cicada 3301 & Current Events

Våbensystemer bragt i anvendelse

Censur og undertrykkelse af viden

Opbygger sit eget internet

Det var et chok for de alternative medier da Alex Jones (INFOWARS) blev sparket af YouTube. Alex viste med sig selv at det ikke var nok bare at købe sig ind på en ny platform. Der så enten kunne blive taget ned igen- eller han igen kunne blive sparket af. Så han byggede alt op helt fra grunden med egne servere, egene videoplatform ( http://banned.video/ ) osv., osv. Og har dermed sit helt eget internet. Selv om de globale IT-selskaber slår til med fuld censur vil INFOWARS derfor køre upåvirket vider i sit helt eget tek økosystem på sit helt eget internet.

Hør om anticensur bedriften fra Matt Bracken:

AVOID THE NEXT FALSE FLAG WITH THIS KEY INFORMATION

by Matt Bracken

First published at 12:49 UTC on January 15th, 2021.

Matt Bracken of http://enemiesforeignanddomestic.com guest hosts The Alex Jones Show to break down how to spot and avoid being pulled in to a false flag attack that will be used to demonize the fight for freedom.

Står frem med farlig viden

Hvordan er det at blive censurer med sin eftertragtede og folkeligt populære dokumentarfilm når man samtidig mister troen på regeringen og bliver klar over at man måske kan miste sit statsborgerskab eller endda blive dræbt eller invalideret af regeringen på grund af sine holdninger.

I denne samtale med Dia Beltran, Richie Miller & Jaye Malli og Jimuphy kan du høre om valget mellem at tie og samtykke eller på den anden side står frem med viden af høj kvalitet for at kæmpe for sin frihed og derved risikere at sætte sit liv og sin tilværelse over styr.

Dia 112 – Couple Richie Miller & Jaye Malli on ‘SILENCED, CENSORED & RIDICULED’ & Jimuphy

by Dia Beltran

Streamed live on 21 Oct 2020

Dia Beltran: If none of you have heard of the documentary ‘SILENCED, CENSORED & RIDICULED’ then here is your chance to get to know the creators of this explosive yet censored documentary.

Likewise we have friend to the channel Jimuphy whose pLanned ilLusion series has become the talk of the town. We unite to discuss the realities as well as the conspiracies of the “new normal”.

PLanned ilLusion series – www.bitchute.com/channel/plannedillusion

Dreaded Cheetah channel – https://www.youtube.com/channel/UCGaVCmArepwbAC1tjznRXPQ

De globale IT giganter knuser sig selv

De store IT-giganter har begået en gigantisk brøler ved at tvinge borgerne i knæ med censur. Uanset sin magt vil et selskab ikke kunne overleve de politiske efterdønninger af politisk at have fået generet så mange mennesker.

Det som IT-giganterne tror vil give politiks goodwill til opbygning af egen magt vil ende med et gigantisk bagslag der til sidst vil knuse de gigantiske selskaber.

Det er konklusionen på Steve Forbes analyse. Hør en fra eliten analysere de virkelige konsekvenser af IT-giganternes politiske hovmod.

 

Why Big Tech’s Censorship Is A Big Mistake – Steve Forbes | What’s Ahead | Forbes

12 Jan 2021

By #SteveForbes #WhatsAhead

In the aftermath of the horrific mob attack on Capitol Hill last week Twitter and other high-tech giants are trying to restrict conservative opinion, and any inhibitions of censorship seem to be gone. Steve Forbes on why Big Tech’s censorship is a big mistake and on how their well-being ultimately depends on public goodwill (no matter how powerful these companies and organizations think they are).

 

What’s Ahead featuring Steve Forbes provides his insights and perspective, to stay on top of what’s happening in this ever-turbulent world with glimpses into the future. What’s Ahead airs Tuesdays, Thursdays and Fridays.

Censur af bøger – hvad kan du gøre ?

Hvad sker der når man som en af verdens mest kendte og elskede forfattere udsættes for censur af en af verdens største og dygtigste bogforlag ?

Det skete for den verdenskendte forfatter James Perloff da han som sædvanlig ville udgive son bog gennem Amazone. Denne gang var emnet dog for kontroversielt til Amzone. Så selv om bogen lå nummer 1 på salgslisterne blev den fjernet af censuren.

Nu fik James Perloff brug for alle sine årelange erfaringer med at udgive og skabe bøger. Men det viser sig også at der i dagens verden er mange gode muligheder for at udgive bøger uden om de største bogforlag. Og at selv om et stort bogforlag siger nej. Så der også gode muligheder for at andre stor forlag siger ja.

 

COVID-19 & THE COMMUNIST ‘GREAT RESET’ CONSPIRACY

TheRapeOfJustice-DeletedYouTubeVideos

James Perloff with Timothy Kelly, January 6, 2021.

LARRY COOK: LIFE AFTER MY FACEBOOK & TWITTER BAN

First published at 04:53 UTC on November 25th, 2020.

Hvad gør man når konto med hundredetusindevis af medlemmer, følger og venner plusseslig tages ned og fjernes af de globale IT-giganter. Hvad er alternativerne og hvordan kan man komme vider. Her kan du hører hvad Larry Cook gjorde ved det.

Domstole og retssikkerhed

SGT Report: RED-PILLED: THE AGENDAS TO COME — JAMES PERLOFF

Det var da usædvanlig interessant det JAMES PERLOFF fortæller med at de uvildige domstole skal afløses af politiske domstole. Hvor politisk udpegede dommere skal afløse de hidtil objektive dommere. De politiske dommere skal afsige politiske domme. Det er og den fornemmelse jeg har af hvad retning retssystemet i Danmark bevæger sig.

Funktionelle Lidelse

Medierne er et våbensystem

2021 A YEAR LATER AND WE ARE STILL LOSING AMERICA!!

RichieFromBoston

First published at 01:12 UTC on January 5th, 2021.

Richie forudså den falske pandemi. Men han forudså ikke at eliten kunne køre hele showet alene ved hjælp af medierne. Og den magt de har over har og fru Jensen ved hjælp af medierne. Mange mennesker indser at det hele er løgn og bedrag fra eliten. Men de drager ikke konklusionen på den viden på det praktiske plan.

PROLOGUE ANALYSIS – “THE FRENCH REVOLUTION” BY Nesta Helen Webster

Konklusion:

Den franske revolution: Folket sultede ikke – men var hjemsøgt af frygten for at sulte

Parallel til i dag: Folket er ikke syge – men hjemsøgt af frygten for at blive syge.

Datagrundlag:

Følgende er min Karsten Holt Larsens konklusion på en analyse jeg fandt på bitchute der tog udgangspunkt i bøger af NESTA WEBSTER om den franske revolution. Der var en forbløffende sammenfald i anvendelsen af massemedier til indgydelse af et falsk narrativ hos den enkelte. Konklusionen er at folk reagerer på narrativt frem for på de objektive oplevede realiteter i hverdagen – hvilket så giver den der kontrollerer narrativer en enorm magt (som reglen medierne). Frygt for sult – indgydt falsk af medierne – er således stærkere tilskyndelse til handling. End det at hverdagen er sult fri. Parallellerne til dagens verden med den falske sygdom er skræmmende.

Jeg kan desværre ikke finde bitchute videoen igen efter den er blevet taget ned. Men bogen “THE FRENCH REVOLUTION” BY Nesta Helen Webster kan købes mange steder.

THE GREATEST POWER IN THE US

Solzhenitsyn

“the press (MEDIA) has become the greatest power within the Western countries, more powerful than the legislature, the executive and the judiciary. One would then like to ask: by what law has it been elected and to whom is it responsible?”…

Er den uafhænige jounalistik død i den vestlige verden ?

Gennem udsendelsen “Proud Boys, Antifa & police: Journalist describes clash in Salem, Oregon” der omhandler politiets håndtering af optøjer i USA diskuterer Alison Morrow sin oplevelse af hvor vanskelig det er at blive opfattet som neural budbringer af viden – ikke bare af offentligheden – men det er også vanskeligt at opnå kilder i grupperingerne hvis man ikke melder en støttende tilknytning klart ud.

Folkemord mod hvide mennesker

Livslange skuespillere

Globale pædofile netværk

THE BIG PICTURE OF CHILD TRAFFICKING – PIZZAGATE AND BEYOND

By Renegade Films and The New Nationalist

This is a compilation of all of the child trafficking exposes we (Sinead McCarthy, Kyle Hunt) have done to date. Please share!

Falsk flag terrorisme

Attack on the Capitol

WhatsHerFace, 9 Jan 2021, YT

The events at the capitol have less to do with the Left vs Right and more to do with Us vs Them. Get ready for more censoring of the internet and shunning of people from society. We are now entering the beginning stages of the Chinese system of censorship. In two short years, social media companies went from promising a one time exception to ban Alex Jones to banning Donald Trump, the sitting President of the United States. It looks like that slippery slope was pretty steep. If you thought cancel culture was bad before, just wait to see what is coming. The attack on the Capitol will inevitably become just another attack on your rights.

Historisk perspektiv

Middelalderens heksejagter

De samme blodlinjer der i dagens verden står bag den falske pandemi, stod i middelalderen bag heksejagterne. Formålet var at få udryddet en stærk og levedygtig konkurrent. Sådan at det der i dag har udviklet sig til den globale medicinalindustri kunne komme til fadet.

Nedslagtningen af europæisk naturmedicin

Hør podcasten: Blitz: Witch Hunts Were a Gynocide Against Herbal Healers

Det vi i dag kender som – middelalderens heksejagt – var i virkeligheden udryddelsen af en konkurrent til det der i dag er den moderne medicinalindustri.

Opiumskrigen i Kina

Den franske revolution

PROLOGUE ANALYSIS – “THE FRENCH REVOLUTION” BY Nesta Helen Webster

Konklusion:

Den franske revolution: Folket sultede ikke – men var hjemsøgt af frygten for at sulte

Parallel til i dag: Folket er ikke syge – men hjemsøgt af frygten for at blive syge.

Datagrundlag:

Følgende er min Karsten Holt Larsens konklusion på en analyse jeg fandt på bitchute der tog udgangspunkt i bøger af NESTA WEBSTER om den franske revolution. Der var en forbløffende sammenfald i anvendelsen af massemedier til indgydelse af et falsk narrativ hos den enkelte. Konklusionen er at folk reagerer på narrativt frem for på de objektive oplevede realiteter i hverdagen – hvilket så giver den der kontrollerer narrativer en enorm magt (som reglen medierne). Frygt for sult – indgydt falsk af medierne – er således stærkere tilskyndelse til handling. End det at hverdagen er sult fri. Parallellerne til dagens verden med den falske sygdom er skræmmende.

Jeg kan desværre ikke finde bitchute videoen igen efter den er blevet taget ned. Men bogen “THE FRENCH REVOLUTION” BY Nesta Helen Webster kan købes mange steder.

Den russiske revolution

Two Hundred Years Together

Aleksandr Solzhenitsyn

Two Hundred Years Together (Russian: Две́сти лет вме́сте, Dvesti let vmeste) is a two-volume historical essay by Aleksandr Solzhenitsyn. It was written as a comprehensive history of Jews in the Russian Empire, the Soviet Union and modern Russia between the years 1795 and 1995.

Bogen findes indlæst i sin fulde længde flere steder på internettet. Nogle meget velindlæste af mennesker. Andre mere mekaniske af maskiner. Så jeg vil lade det være op til dig selv at finde bogen.

Europa: The Last Battle

Verdens sande historie. Foruden hvilken vi ikke lærte af fortidens fejl, er fordømt til at gentage dem. Og HER beskrev vi disse fejltagelser. Vi lærte af dem. Sådan var det: Siden midten af det 20. århundrede har verden kun hørt en side af den mest forfærdelige krig i menneskets historie. I løbet af de 75 år, der nu er gået, er der kun hørt en enkelt fortælling om den store konflikt. Denne over forenklede fortælling ignorerer fuldstændigt de foregående årtier med kritisk historie op til 2. verdenskrig, ignorerer vigtige oplysninger fra de faktiske krigsår, og direkte fremstiller løgn efter løgn efter løgn. Vi lever i dag i verden af sejrede af den krig, og uden et objektivt, rationelt og afbalanceret syn på vores historie er vi dømt til at gentage fejlene.

Director: Tobias B. (as Tobias Bratt)

IN THE SHADOW OF HERMES – UNDER THE SIGN OF THE SCORPION: THE RISE AND FALL OF THE SOVIET EMPIRE

This video is based on the amazing book Under the Sign of the Scorpion: The Rise and Fall of the Soviet Empire by Jüri Lina.