Demonstrationsoverblik på FB

Demonstrationsoverblik på Telegram – Denmark

Der er slet ikke nogen pandemi. Der er ikke engang nogen virus. Det er et kommunistisk kupforsøg baseret på medicinsk diktatur. Et militærkup.

Hvis vi skal vinde, skal vi dele viden og vække så mange mennesker som mulig – og så skal vi snakke sammen IRL. Vores vej til sejer går gennem samtale og tillid.

Årsagen til at vores fjender ønsker at gøre os syge og invalide os med vacciner: det er noget i retning af at som i en krig er det ønskeligt for en fjende at såre en soldat fremfor at dræbe ham. Fordi det kræver mange flere ressourcer at tage sig af den sårede soldat end en dræbt soldat. Derfor ønsker vores fjender at gøre vores folk syge, invalide og i sidste ende dræbe mennesker ved hjælp af vacciner.

Når regeringen og folketinget strammer skruen nu, så er det for at sige: Vi vil vise vores magt. Vi er klar over at det er ved at gå op for folk hvor farlig vaccinen er. Og I kan råbe og skrige. I kan tikke og trygle. Men I kommer til at tage den her vaccine. Uanset hvor giftig, dødbringende og invaliderende vaccinen er – og i finder ud af den er – så vil i komme til at tage vaccinen. Vi i Regeringen og folketinget har den magt der skal til. Vi vil tvinge jer til at tage vaccinen – og vi vil tvinge jer til at give jeres børn vaccinen – selv om i er fuldt og helt klar over at jeres børn bliver invalide af vaccinen – og kommer til at dø af vaccinen.

Men tag ikke fejl. Regeringen og Folketinget vil gerne have at i ved hvor farlig vaccinen er. De ønsker at vise sig selv gennem det at i ved dette. Og vise sig for dig og vise dig hvad de mener om dig – når deres masker falder. De vil gerne have at du ved hvor onde og modbydelige de vil være mod dig. Og de vil vise dig at du intet kan gøre. At du må underkaste dig. At du skal gøre som de siger og ikke som de gør.

Og det er også for at gennemtvinge denne dødbringende vaccine bland kunstnere som sangere, standupkomikere, skuespillere og entertainere at denne klasse af mennesker bliver ekstra hårdhændet behandlet af eliten. Kunsterne taler sammen og tænker selv. De er beviste og varslede og advarede. Derfor er eliten klar over at det bliver nødvendigt at anvende ekstra stor magt overfor denne gruppe.

Plakat: VACCINERNES SORTE BOG – CORONAVIRUS DEN FALSKE PANDEMI

Denne plakat er i modsætning til den klassiske propagandaplakat beregnet på at få folk til at tænke selv. Den hviler i sig selv. Og folk kan ud fra informationerne søge vider på egen hånd eller se hvor plakaten kommer fra osv. – så har man også en rigtig god pamflet til omdeling og aktivisme. Det drejer sig om at nå ud til folk vi ikke kender i forvejen – nye grupper.

9 vi anbefaler om den falske pandemi

Jeg har udsøg 9 stk. film og kilder til den der lige vil have en hurtig intro til emnet om den falske pandemi. De fleste der er belæste inden for den falske pandemi, kender dem sikkert i forvejen. Men dig der er ny, kan måske skyde en hurtig genvej ind i debatten ved lige at se på de her 9 udvalgte som det første. Der er mange film så det er nemmer og måske lidt mere interessant at gå til.

Omfattende notesamling: covid19propaganda

covid19propaganda.com

Men In Black, Denmark

Vi mødes på gaden for frihed……!!
Vi går march for og med, hele og ALLE i Danmark �
Vi er Danmarks børn! Uanset år, overbevisning og holdning, fra alle landets hjørner marcherer vi med vågne øjne �
VI GÅR FOR DANMARKS FRIHED! �

Film: DE GRØNNE MONSTRE

 • Dansk Dokumentarfilm fra greennews.dk

Podcast: ROSE/ICKE I: David Icke – The Truth Behind The Coronavirus Pandemic, COVID-19 Lockdown & The Economic Crash

Politisk parti: Jorden Frihed Kundskab (JFK21)

Videopodcast / Samtale: OLE DAMMEGÅRD OG MADS PALSVIG TALER OM UDFORDRINGERNE VED LIVET NETOP NU OG DE VALG VI TAGER.

Film: SILENCED, CENSORED AND RIDICULED: THE MEDIA LIES

by RICHIE MILLER AND JAYE MALLI (DOCUMENTARY VIDEO)

Australsk dokumentarfilm

dreadedcheetah.com

Film: Plandemic filmenes officielle konto på BitChute

Demonstrationsoverblik

Meningen med denne side at skabe et overblik over demonstrationer og politiske arrangementer der handler om FRIHED, YTRINGSFRIHED, DEMOKRATISKE og GRUNDLOVSSIKREDE RETTIGHEDER. Alle kan tilføje medlemmer, annoncering af demonstrationer og politiske arrangementer. Del den gerne vidt og bredt så gruppen kan blive til det den er skabt for 🙂
Sammen kan vi mere. Tak🙏🏻

Danske modstandsgrupper og modstandsfolk

Demonstrationsoverblik på Telegram – Denmark

Viktor Bodin

Nikolaj Kirkebye

Energihuset

Povl Eskild Petersen

Frank Thomas Christensen

Laars Basse Heller

Nej til tvangsvacciner og vaccineapartheid

Nationalliberale

Politisk parti

Kasper Wagner

KlartSvar.Nu Fordi mandag skal være lige så fed som fredag

KlartSvar.Nu

Politisk parti

Peter Eriksen

Peter er den ene af de to ejere af Bedwood Hostel. “Min morfar sejlede i mere end 50 år bl.a. 6 år som kaptajn under 2. verdenskrig. Han har inspireret mig til at rejse, forfølge mine drømme og opleve verden. Jeg elsker naturen og at møde fremmede mennesker og kulturer.”

Bedwood Hostel i Nyhavn – København

I dette smukke gamle historiske pakhus fra 1756 har vi fået en helt unik mulighed for at indrette hvad vi vil kalde Københavns absolut hyggeligste hostel.

Jonathan Søe

Morten Jakobsen

Folket skal have sin frihed igen. Det mener folkene bag “Men In Black”, som har demonstreret flere gange i Københavns gader mod coronarestriktionerne de seneste par måneder. Lars Seier har derfor inviteret stifteren af Men In Black, Morten Jakobsen, i studiet til en samtale om, hvem han er, og hvad der driver ham i sin modstand mod coronasituationen.

 

Mette Frederiksen for en rigsretssag Nu

Mette Frederiksen skal redegøre for den manglende hjemmel til aflive sunde og raske mink inc avlsdyr.

Pga der er mange misvisende forhold der er foregået , mht til forsvaret , politi og beredskabsstyrelsen , samt vognmænd og minkavlere

Forslag stillet af:

Kontaktoplysninger:

Bente Dahl Pedersen

Skive

E-mail: bentedp@hotmail.com

Medstillere:

Kontaktoplysninger:

Claus Stenrevle

Skive

E-mail: clausstenrevle@live.dk

Jan Sand

Skive

E-mail: bostrupvej18@gmail.com

Tlf.nr.: 25343838

Steen Højdal

Gribskov

E-mail: fm-auto@outlook.dk

Tlf.nr.: 22315361

Forfatningspartiet

-Formålet med Forfatningspartiet er at bevæge Danmark fra elitestyre til folkestyre.

MODSTAND20 – NORDJYLLAND

I Skole uden Covid19 test

Vores børn og unge skal kunne passe skole og ungdomsuddannelse uden Covid19 test som adgangsbillet.

Folkets Høringssvar til Ny Epidemilov

Modstand Danmark

Den fælles Modstand Danmark for frihed i det frie valg om vacciner og for genoprettelse af retssikkerhed.

MODSTAND NU FOR DANMARK

Når det drejer sig om sundhed, vil alle gerne have pålidelige, opdaterede oplysninger. Det er vigtigt at kunne adskille fakta fra falske oplysninger og snyd.

AKTIV MODSTAND

Danmark Først

Danmark Først – Danske Patrioter – Det Nationalistiske Danmark

Henk Streefkerk

Blev kendt ved at politiet ulovligt trængte ind i hans private hjem og begyndte at dele bøder ud til folk der var forsamlede.

MODSTAND – Midtjylland

Modstand Midtjylland Er en modstands gruppe som kæmper for vores frihed og imod Corona restriktionerne.

Demonstrationsoverblik

Meningen med denne side at skabe et overblik over demonstrationer og politiske arrangementer der handler om FRIHED, YTRINGSFRIHED, DEMOKRATISKE og GRUNDLOVSSIKREDE RETTIGHEDER. Alle kan tilføje medlemmer, annoncering af demonstrationer og politiske arrangementer. Del den gerne vidt og bredt så gruppen kan blive til det den er skabt for 🙂
Sammen kan vi mere. Tak🙏🏻

Coronavirus – Den falske pandemi

Notes samling om ”Coronavirus – Den falske pandemi”.

Vaccine – Vaccinernes sorte bog

Notes samling om ” Vaccine – Vaccinernes sorte bog”.

Jorden Frihed Kundskab (JFK21)

Alternativt parti baseret på aktivisme og videndeling.

jfk21.dk

Partiets alternative tankegang er ved at vinde fart langt ud over partiet selv.

Mads Palsvig

Chairman of the political party: JFK-Jorden Frihed Kundskab. Jorden Frihed Kundskab.

Saszeline “Line” Emanuelle Dreyer (født Saseline Sørensen)

Saszeline opretter krypteret gruppe uden for myndighedernes kontrol

Find gruppen på telegram.org

På telegram kan du og andre oprette grupper på op til 200000 medlemmer.

Rikke Louise Andersen

In my country you are not allowed to think big- BUT I ́m Rikke Louise Andersen and I don’t care what others think of me- cause they don ́t pay my bills.

Men In Black, Denmark

[ De sorte uniformer ]

 

Uvis gruppering. Jeg har hørt at de går under betegnelsen: ”De sorte uniformer” (Eller: “Men In Black, Denmark”). Danner demonstrationer og manifestationer mod det tiltagende tyranni i Danmark.

Her er en videostream fra en af demonstrationerne der fandt sted 19 december 2020. Redaktør på streamet er Lars Andersen

Demonstration i København mod Mette F’s tyranni

Lars Andersen, Streamed live on 19 Dec 2020

PhD Sesilje Bondo Petersen

Citat: “Der er flere grunde til, at man skal være på vagt overfor de nye vacciner. For det første, så er det ikke vacciner i teoretisk forstand men genterapi.” “Det er potentielt flere ting, som kan gå galt i processen…

OOC – Organisationen til Oplysning om Corona

OOC bygger på de videnskabelige fakta som whistleblowers over hele verden har frembragt om Corona COVID-19.

Søren Ventegodt

Læge, forfatter, direktør, ejer, Forskningscenter for Livskvalitet Forskningscenter for Livskvalitet, Elsebråne Retreat Center

dkdox.tv

dkdox.tv er Danmarks nye internet kanal. Vi leverer uafhængig journalistik og dokumentar programmer med udgangspunkt i aktuelle sager fra såvel Danmark som internationalt. dkdox ejes og drives af svenske BPC-media.se Med venlig hilsen M.S.Borik Kanalchef

Danmark Vågner

Initiativets formål er at oplyse om tilgængelige fakta omkring sundhed, menneskerettigheder, COVID-19 og 5G situationen. At udfordre det dominerende narrativ med substansfyldt information og undersøgelser. Således præsenterer vi en kritisk undersøgende tilgang til situationen.

Dan Johannesson

danjohannesson.dk

om social konditionering og adfærdstræning af masserne2. Den aktuelle indførelse af et fascistisk overvågnings og kontrolsamfund i Danmark og i verden.

Rasmus Nøhr

– Vi vil have en fri og kritisk presse, og en fri og kritisk opposition, uafhængig af verdens prinser og milliardærer.

Robert Hintze

Robert is a Danish tech-entrepreneur. He has founded a handful of successful companies including the global, online dating service.

Lars Kragh Andersen

Lars Kragh Andersen, også kendt i medierne som Licens-Lars, er en dansk anarkokapitalistisk politisk aktivist, selverklæret internet-troll og tidligere politibetjent.

Claes Kirkeby Theilgaard

fhv. chefredaktør, 180Grader, Stifter, Debatt.dk

Free Observer

Vi er sat i verden for at skabe oplysning, der leder til radikale positive forandringer: Vi er en international forandringsbevægelse.

Vi ønsker at tilvejebringe information, spørgsmål og værktøjer, der giver mennesker inspiration til og mulighed for at udvikle sund kritik og skepsis, og som fører til personligt lederskab i hverdagsbeslutninger og handlinger.

VaccinationsForum

vaccineinfo.dk

Foreningens formål er

 • at fremme indsamling og udbredelse af viden om vacciner, vaccinationsskader og alternativer til vacciner.
 • at fremme forskning vedrørende vaccinationer, vaccinationsskader og alternativer til vaccinationer.
 • at fremme støtten til vaccineskadede.
 • at varetage brugernes rettigheder overfor myndigheder og offentligheden.

HPV-update

HPV Update – Information om HPV vaccine

Stig Gerdes

Ønsker enhver får kendskab til korruption, svigt, overgreb og overtrædelser af love og regler.

May Day

Oplysningsforbundet May Day er en frivillig almennyttig organisation.

Foreningens formål er at sikre:
– fri vidensformidling om livsvilkår, menneskerettigheder, sundhed og livskvalitet til gavn for menneskers oplysthed, valgfrihed og selvforvaltning.

Læger uden sponsor

Læger uden sponsor er et netværk for læger og medicinstuderende, der kæmper for industriuafhængig forskning og patientbehandling.

Greennews

På Greennews finder du informationer om flg. emner:

 1. Dokumenter om bl.a. Agenda21/2030, den såkaldte ‘grønne’ omstilling.
 2. Diverse video, film og budskaber på videosiden.
 3. Wake-up Call som har vigtige budskaber med tilhørende dokumenter.
 4. Video og info om vacciner, virus o.a. relateret.
 5. Links til eksterne sider og informationer.
 6. Find ud af hvordan du selv kan støtte sagen og deltage aktivt.

Ytringspligt Podcast

Ugentlig podcast fra Lars Andersen & Alexander Valeur. Vi gennemgår relevante, såvel som gakkede nyheder fra ind- og udland.

Alexander Valeur

Kreativ iværksætter med et talent for idéudvikling og eksekvering, samt 15 års erfaring indenfor kommunikation og digitale medier.

Flemming Blicher

Flemming Blicher, Svagstrømsingeniør, MBA

Experienced Consultant with a demonstrated history of succeeding in a wide range of industries.

ThessA

Nogen der ved hvem den pige er? Hun præsenterer sig som dansk. Men hun lyder svensk.

Martin MD Iversen

 • Entrepreneur
 • Libertarian
 • Marketer

 

Casper Knudsen

Servicemindet og kommunikativ mand, uddannet cand.merc.jur. og læringskonsulent. Er meget alsidig med erfaring inden for kontorarbejde, undervisning samt konfliktløsning og har i årevis været vant til at håndtere mange forskellige situationer og typer af mennesker.

PerBraendgaard.dk

Per Brændgaard Mikkelsen

PerBraendgaard.dk er Danmarks nye folkefinansierede medie med konstruktiv journalistik, blogindlæg og sundhedsformidling af Per Brændgaard.

Indblik.net

indblik.net

Indblik.net er et digitalt medie. Vi stiller de spørgsmål, som andre glemmer at stille.

Wilderdk

Who i am? im not even sure i know that my self, but im here, im a Human on Planet Earth. the third Planet from the Sun, in the galaxy milky way.

Folkebevægelsen For Frihed

 • Facebook
Denne gruppe administreres af Folkebevægelsen For Frihed.
Formålet med gruppen og bevægelsen er at sætte fokus på indgrebene i de rettigheder, som er beskrevet i Grundloven.

Nordjylland for frihed

 • Facebook

Gruppen for alle, der er for frihed og ønsker at kæmpe for den. Aktuelt er vi imod regeringens måde at håndtere coronakrisen på bla i forhold til mulige tvangsvacciner, mundbind og forsamlingsfrihed.

Friheden Fyn

 • Facebook
Friheden Fyn er ikke en forening eller et politisk parti.
Til gengæld så bakker vi gerne op om andres tiltag og formål, og poster gerne begivenheder og møder fra disse.

Ungdommen For Frihed

 • Facebook
Ungdommen For Frihed er for unge i Danmark der er FOR FRIHED
Aktuelt er vi imod regeringens måde at håndtere Corona-krisen på, blandt andet i forhold til mulige tvangsvacciner, mundbind og forsamlingsfrihed. Vi ønsker større åbenhed og gennemskuelighed fra regeringens side og fuld ytringsfrihed i samfundet herunder de sociale medier.

FRIHED FOR UNGDOM DK

 • Facebook

Gruppen findes under navnet ‘De frie unge DK’

De frie unge DK

 • Facebook

De Frie Unge DK er et fællesskab, hvor der findes støtte og vejledning, samt etablering af lokale netværk. Bevægelsen er her for at samle ligesindede, hvor der helt enkelt er nogen at tale med. Vi er de unge og vi arbejder for både indre og ydre FRIHED. Vi står for en fælles fremtid i lys, kærlighed og sandhed.

More Freedom Less Control

 • Facebook

We are a Danish non-profit organisation with the sole purpose to support freedom fighters who works hard for their and our freedom.

Jovan Tasevski

Disclaimer!!! Alt hvad jeg kommenterer på, eller syntes godt om 👍, er som privatperson.

Støt op om de åbne butikker!

 • Facebook
Denne gruppe fungerer som en delingsside hvor alle – Både kunder og erhvervsdrivende kan samles og udbrede kendskab, således at flest mulige butikker går imod og trodser regeringens planer om at ødelægge dem og deres brancher.
Fx lave lister for de forskellige landsdele, så os kunder kan komme ud og bruge penge lokalt og hjælpe jer økonomisk

Safe Electrowaves

Safe Electrowaves: 5G, Smart Meter og Elektrosmog

safe-electrowaves.com
Elektrosmog’en stiger, flere bliver syge, mensTeleselskaberne underinformerer om 5G og Elselskabernes Smart Meter ignorer kundernes sundhed og privatliv.

Frihedsbevægelsens Fællesråd

Frihedsbevægelsens Fællesråd er én samlende stemme, for forskellige bevægelser i Danmark, som alle kæmper for, at få retten tilbage til at leve som frie mennesker. Alt vi gør gør vi i kærlighed til vores medmennesker og vores land.

Det ser ud til at gruppen er lukket ned på Facebook. Jeg venter lige med at se om den bliver genåbne et andet sted.

National genåbning 15 Februar 2021

Vi selvstændige har fået nok, af denne “falske” pandemi, derfor genåbner vi Danmark den 15 Februar 2021.
Restauranter, butikker, alle virksomheder, der har være under direkte, eller indirekte “lock down” åbner op samtidig.

DFF – Danmarks Frie Fjernsyn

BLIV FRIVILLIG – LÆR (OS) AT LAVE FJERNSYN. Ønsker du at hjælpe os med at producere og …

Internationale modstandsgrupper og modstandsfolk

Coronavaccins bijwerkingen

Hier vind je een internationaal overzicht van alle nieuwsartikelen, persoonlijke verhalen en video’s van de gevolgen en bijwerkingen van de COVID-19 vaccins. Dit nieuws laat de main stream media jou niet zien. Informeer je goed voordat je het vaccin neemt

Kate Shemirani

Kate Shemirani er en britisk teoretiker, anti-vaxxer og tidligere sygeplejerske. Hun er bedst kendt for at freme teorier om COVID-19, vaccinationer og 5G-teknologi.

Covid vaccines injured=blessés=heridos

Documenting real life stories of people around the world who took one or more covid 19 vaccines. English-français-español

Vaccine death Count India

 • https://t.me/Vaccinedeath

Covid Vaccine Deaths Reports Worldwide

Covid Vaccine Deaths Reports Worldwide:
-All languages are accepted.
-Todos los idiomas son aceptados.

CV19 Vaccine Reactions

Documenting adverse reactions to the new experimental medical products. Email me at cv19vaxxreactions@protonmail.com if you’ve read, seen, or experienced an adverse reaction to any of the new Covid vaccines. Not giving medical advice.

COVID VACCINE – REAL INFO

Any and all information about Covid vaccines. Worldwide

CV-19 Vaccine Death, Injury & Tricks

“Analyze each News, Scientific Paper, Doctors Speaking Up, PhD, Scientist, Informative Articles, Videos & Each Regular People Experience, Posts, in an effort to get to the nearest truth with the information available to really understand where we stand”

Covid Vaccines Side Effects

Please also subscribe to the CHANNEL “Covid VAccines Side Effects” too.
The Channel has a MORE INTERACTIVE PLATFORM, than Groups (with a Comment Button).

Covid Vaccine Injuries

Collating injuries from around the world so people can have more information about these new products. We try not to post the same testimony twice, apologies if this occurs.

Australian Vaccination-risks Network

Advocates for vaccine safety and informed choice since 1994.

COVID Vaccine Information, Injuries and Deaths

Collating all reports of COVID vaccine information, adverse reactions such as injuries and deaths.

AstraZeneca, Pfizer & Moderna vaccines

COVID-19 VACCINES SERIOUS DISCUSSION 🇲🇾

Group Perbincangan Fakta, Isu, Data, Berita, Dan Informasi Terkini Berkaitan VAKSIN COVID-19 didalam dan luar negara secara Professional.

“Nyawa Rakyat Malaysia Keutamaan Kami”

UK – No Mandatory Vaccines – Medical Freedom

UK VACCINATION INFORMATION
CHANNEL – NO MANDATORY VACCINES – MEDICAL FREEDOM – FREE WORLD

Adverse MRNA ‘Vaccine’ Reactions Australia (Discussion Page)

Vaccine Choice Australia

Join us to stand up for medical freedom in Australia.

Covid Vaccine Awareness Group

An open group to share stories, articles, and truth about the new the covid mRNA “vaxxine” . Please post facts not opinions in here. Its time to share the truth about this jab and its dangers!!

Dr. Tenpenny

Sherri Tenpenny er en amerikansk anti-vaccinationsaktivist, der støtter hypotese om, at vacciner forårsager autisme.

Charles Giuliani

radio show host at Renegade Broadcasting

Brandy Vaughan

Titusindvis af læger siger nu fra overfor regeringernes overgreb. Nogen af lægerne bliver dræbt. Andre censureres.

Learn The Risk

Learn The Risk is a US-based non-profit organization and a powerful force for educating people WORLDWIDE on the dangers of pharmaceutical products, including vaccines and unnecessary medical treatments — that are literally killing us.

Richie Miller & Jaye Malli

 • Australian

dreadedcheetah.com

Folkene bag filmen: ‘SILENCED, CENSORED & RIDICULED — The Media’s Lies’

Filmen kan ses flere steder på nettet. Og der er også mange interview med Richie Miller & Jaye Malli.

The Corbett Report

The Corbett Report is an independent, listener-supported alternative news source. It operates on the principle of open source intelligence and provides podcasts, interviews, articles and videos about breaking news and important issues from 9/11 Truth and false flag terror to the Big Brother police state, eugenics, geopolitics, the central banking fraud and more.

The Freedom Cell Network

Freedom Cells are peer to peer groups organizing themselves in a decentralized manner with the collective goal of asserting the sovereignty of group members through peaceful resistance and the creation of alternative institutions.

Nya Dagbladet

 • Sverige

Nya Dagbladet – Morgondagens Dagstidning!

Nya Dagbladet är en svensk nätbaserad dagstidning grundad 2012. Tidningen är nationalistisk, vetenskapsskeptisk och partipolitiskt obunden. Den betecknar sig som humanistisk och etnopluralistisk med en antiglobalistisk hållning.

Children’s Health Defense

Help Children’s Health Defense and RFK, Jr. end the epidemic of poor health plaguing our children.

The Truth about Cancer

 • thetruthaboutcancer.com

And the truth is that we should all have the freedom to choose!

… freedom to choose the best cancer treatment protocol

… freedom to say “yes” or “no” to chemotherapy

… freedom to “try” a treatment that hasn’t been “approved” by the FDA

… freedom to vaccinate

… freedom NOT to vaccinate

The Crowhouse

I currently live in New South Wales Australia. I am a musician and artist who has been experimenting with computer art for around 6 years now.

Richie From Boston

RichieFromBoston.tv

Richie From Boston TV is a streaming service that offers news and entertainment for people who love America.

Mikki Willis

Skaberen af Plandemic filmene.

Mikki Willis is the founder of Elevate; a production company on a mission, Elevate is one of the most prolific creators of socially conscious media. As a filmmaker he has been granted rare access into the minds and hearts of world re-known philosophers, scientists, physicists, doctors, authors, shamans, and human development experts.

Dr. David E. Martin

Guided by the meticulous work of Dr. David E. Martin, Plandemic II: Indoctornation, tracks a three decade-long money trail that leads directly to the key players behind the COVID 19 pandemic.

David Martin, business man, professor, author, storyteller, inventor, global foresight advisor, father, friend and Creator of the MCAM CNBC IQ100 index, specialises in putting humanity back into humans – and business. 

Dr. Judy Mikovits

Dr. Judy Mikovits, talks in PLANDEMIC PART 1 with documentary-maker Mikki Willis about her work and how she was discredited by the pharmaceutical industry because of her revolutionary discoveries.

World Freedom Alliance

Our mission is to PROTECT our cherished freedoms, PROMOTE collaborations and links between groups of doctors, scientists, lawyers, professionals and freedom campaigners worldwide.

 • Freedom of speech
 • Freedom of assembly
 • Freedom of thought
 • Freedom of bodily integrity
 • Freedom to practice your Faith

Lawyer Dr. Reiner Fuellmich

Kære venner. Et af de mest seriøse indlæg i Covid-19-debatten. Jeg anbefaler på det varmeste, at du lytter til samtlige 49 minutter. Det er SUPERVIGTIGT!

Sinead McCarthy

 

Kyle Hunt

Kyle Hunt modtog sin Bachelor of Arts i psykologi og teater, arbejdede kort i Silicon Valley og blev derefter involveret i de alternative medier i 2008.

Maya Arulpragasam

Citat: “Hvis jeg skal vælge vaccinen eller chippen, vælger jeg døden – YALA

If I have to choose the vaccine or chip I’m gonna choose death – YALA

Madonna

madonna.com

Madonna censured after posting COVID vaccine video

The Vaccine Machine

The Vaccine Machine refers to the vested interests in medicine, industry and government dedicated to vaccinating our children by any means necessary. We stand in opposition to that machine. We examine the issue of vaccines, vaccination and immunization to uncover establishment lies and misinformation. Our goal is to end compulsory vaccination and immunization.

The Vaccine Machine

The Vaccine Machine refers to the vested interests in medicine, industry and government dedicated to vaccinating our children by any means necessary. We stand in opposition to that machine. We examine the issue of vaccines, vaccination and immunization to uncover establishment lies and misinformation. Our goal is to end compulsory vaccination and immunization.

SaneVax 

The SaneVax Mission is about promoting only Safe, Affordable, Necessary & Effective vaccines and vaccination practices through education and information.

Health Impact News

healthimpactnews.com

Health Impact News covers stories that impact your health, but that the mainstream media seldom covers.

WORLD DOCTORS ALLIANCE

worlddoctorsalliance.com

An independent non-profit alliance of doctors, nurses, healthcare professionals and staff around the world who have united in the wake of the Covid-19 response chapter to share experiences with a view to ending all lockdowns and related damaging measures and to re-establish universal health determinance of psychological and physical wellbeing for all humanity.

David Vaughan Icke

David Vaughan Icke (/ˈdeɪvɪd vɔːn aɪk/; born 29 April 1952) is an English conspiracy theorist, and a former footballer and sports broadcaster.

Heiko Santelmann

 • Norge / Tyskland

Heiko Santelmann (født 23. juni 1950) er en tysk lege og naturmedisiner. Han har siden begynnelsen av 1980-årene bodd i Norge og arbeidet som lege og alternativ behandler med egen allmennpraksis i Mandal frem til han måtte gi seg grunnet uførhet. Han har markert seg med flere omstridte synspunkter om helse og medisinsk behandling, som har gått mot etablerte behandlingsmetoder og anerkjente oppfatninger innen akademisk medisin, herunder som tilhenger av «candidakuren» og som amalgam- og senere også som vaksinemotstander.

Andrew Jeremy Wakefield

 • England

Andrew Jeremy Wakefield (født 1957) er en britisk læge, der bedst kendt for sit studie fra 1998, der viste at der var en sammenhæng mellem MFR-vaccine og autisme, og for sin efterfølgende antivaccine-aktivisme.

Informed Consent Action Network

The Informed Consent Action Network (ICAN) is one of the main anti-vaccination groups in the United States. Founded in 2016 by Del Bigtree.

Del Bigtree

Del Matthew Bigtree is an American television and film producer as well as CEO of the anti-vaccination group Informed Consent Action Network. He produced the film Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe, based on the discredited views of Andrew Wakefield and alleges a connection between vaccines and autism.

Ben Swann

Benjamin Swann (born July 17, 1978) is an American television news anchor, investigative journalist, and political commentator. He became a TV sports producer, and later a news journalist and producer, and managing editor on network affiliates, FOX, and RT America of the Russian state-owned TV network RT.

steigan.no

 • Norge

steigan.no ble startet i januar 2014 som en blogg for Pål Steigan. Fra april 2017 er eierskapet til steigan.no overført til selskapet Mot Dag AS, og den tok med det skrittet over til å bli en fullverdig nettavis.

VAKEN.se

 • Sverige

VAKEN.se – Alternativ nyhetsportal för sanning och frihet.

Ideell politiskt och religiöst obunden gräsrotsrörelse vilken stödjer alla oavsett etnicitet, kön eller religion med viktig svårtillgänglig information.

Stå op, de lyver!

 • Sverige

domljuger.nu

Vi sælger et klistermærke til alle, der er vågnet op fra myndighedernes propaganda og medierne.
Et klistermærke, som vi alle kan have på vores overtøj og undertøj, hvor der står “Stå op, de lyver”.
På denne måde kan vi markere vores position mod det falske Mainstream Media / Authorities / Corporate System og starte en interessant diskussion med vores medmennesker om, hvordan vi kan skabe en bedre planet!
“Stå op” og “De lyver” supplerer hinanden. Ligesom Yin og Yang!

Historie

Jan Miklael Nordfors har taget initiativet til dette websted og facebookgruppen Stå Upp, Dom Ljuger.

Robert F. Kennedy Jr.

ROBERT F. KENNEDY, JR.’s reputation as a resolute defender of the environment stems from a litany of successful legal actions.

Robert F. Kennedy Jr. : Vacciner er årsag til kroniske sygdomme

JUST IN CASE ANYONE OUT THERE STILL BELIEVES VACCINES AREN’T DESIGNED TO DESTROY YOUR KIDS
ROBERT KENNEDY JR TRANSCRIPT from May 2019 speech in NYC:

BARE FOR DET TILFÆLDE AT NOGEN DERUDE STADIG TROR PÅ AT VACCINER IKKE ER DESIGNET TIL AT ØDELÆGGE DINE BØRN

ROBERT KENNEDY JR TRANSKRIPTION af hans tale Maj 2019 i New York

Larry cook

Larry Cook, who describes himself as a “healthy lifestyle advocate.” A former sound technician and Executive Director of the California Naturopathic Doctors Association, he first used social media platforms to promote theories and treatments for autism before he became a leader of the anti-vaccination movement.

Stop Mandatory Vaccination

We Are Fighting For Medical Freedom – Join Us!

Larry Cook, Founder & Director

Hi. I’m Larry Cook – an advocate for natural living – and I launched Stop Mandatory Vaccination as a way to reach more people about the vaccine anti-exemption bills being introduced across America and why we need to stop these atrocious bills before they become law.

Catherine Austin Fitts

Catherine is the president of Solari, Inc., publisher of the Solari Report, and managing member of Solari Investment Advisory Services, LLC. 

 

Planet Lockdown

planetlockdownfilm.com

Troubled by the lack of opposing voices being heard about the unprecedented events of 2020, the director set out to make a film about the current situation and tell the story of unheard or silenced voices. 

James Perloff 

Twenty-five years after publication of The Shadows of Power, James Perloff returns to the venue of political history, and takes you places where the mass media …

SGT REPORT

sgtreport.tv

The Corporate Propaganda Antidote

WhatsHerFace

Private Figure. Deinfluencer. Taco Denialist

Charlie Ward

Charlie Ward – a truth-seeker with 10 million followers

 Liste over kvalificerede advokater

Retter politiet henvendelse til dig så er det første du altid siger: jeg skal lige have min advokat med. Ikke noget som helst andet. Du skal ikke selv forsøge at føre sagen. Eller gør dig klog på alt muligt overfor politiet. Den du har brug for her, er den bedst mulige advokat som du har mulighed for at skaffe / eller har råd til. Men da det er staten der betaler den advokat du har brug for, er økonomien ikke i første omgang noget der betyder det store for dig.

Alt det politiet finder ud af ved at du selv sidder der og gaber op og gør dig klog på alt mulig bliver af politiet brugt imod dig – derfor er den eneste rigtige beslutning at tage din advokat med. Mange gange har du slet ikke nogen pligt at at møde frem til politiet – endsige svare på alle deres åndsvage spørgsmål. Der skal faktisk rigtig meget til. Og alt det kan din advokat også rådgive dig om.

Med den tiltagende magtanvendelse fra staten der stadig mere brug for at du som politisk aktivist har en god advokat på hånden.

Hvis politiet retter henvendelse til dig, har du altid ret til at have en advokat med. Og du bør også altid takke nej til omgang med politiet uden tilstedeværelsen af din egen advokat.

Omgang med politiet uden tilstedeværelse af din personlige advokat er altid en stor fejl fra din side. Politiet er ikke objektive og vil altid varetage anklagemyndighedens interesser. Så du har altid ret til at kræve din advokats tilstedeværelse.

Selv om du vælger en advokat fra et stort advokathus skal du stadig passe på med din advokat. Sørg derfor altid for at vælge en navngiven advokat – så du ikke lige får den yngste elev som din advokat.

Valget af advokat er derfor langt hen ad vejen dit personlige valg. Og hvis du efterfølgende vil slippe for at stå tilbage med en led fornemmelse af at det kunne være gået anderledes med en anden advokat så er det i valget af advokat din du skal lægge dine kræfter.

 

Kvalifiserede advokater efter alfabetisk liste:

 • Berit Ernst – Berit Ernst – Forsvarsadvokat – Juul Eriksen & Ernst Advokatfirma I/S – https://straffesagen.dk/ – Aarhus.
 • Erbil Kaya – Forsvarsadvokat og Beskikket Forsvarer | Advokat Erbil Kaya – https://www.forsvareren.dk/  – København , Århus.
 • Henrik Stagetorn – Stagetorn Advokater – http://www.stagetorn.dk/ – København.
 • Jan Schneider – Advokat Jan Schneider – https://advokat-schneider.dk/ – Århus.
 • Keld Astrup Sørensen – Alsidigt advokatfirma i Faaborg – http://www.astrupadvokat.dk/ – Faaborg.
 • Lars Thousig – Leoni Advokater – https://www.leoniadvokater.dk/ – Viborg, Holstebro.
 • Mette Grith Stage – Advokat Mette Grith Stage – Stage – Stage Advokatfirma – https://www.stage.dk/  – København, Odense, Aalborg, Næstved, Horsens.
 • Michael Juul Eriksen – Michael Juul Eriksen – Forsvarsadvokat – Juul Eriksen & Ernst Advokatfirma I/S – https://straffesagen.dk/ – Aarhus.
 • Rasmus Amandusson – Du har krav på at få den forsvarsadvokat du ønsker. Advokat Rasmus Amandusson.  – http://www.amandusson.dk/  – Aalborg.
 • Søren Beckerman – Advokat Søren Beckermann – Stage Advokatfirma – https://www.stage.dk/ – Aalborg.

Dokumentation om regeringernes og medicinalindustriens forbrydelser

Video: PLANDEMI

Af Øjenåbner

En dansk dokumentar om pandemien og dens konsekvenser for befolkningen.

 

DID TRUMP SELL US OUT? DOZENS OF TRUMP SUPPORTERS CALL IN TO AN0MALY LIVE-STREAM TO DISCUSS!

Trump Tossens støtte til vaccine er ved at få bægeret til at koge over for mange konservative i USA. Da det alternative medie dreamrare åbner for diskussionen vedrørende om Trump er en forræder mod USA og sine egne bliver udsendelsen kimet ned at folk der er utilfredse med Trump og hans forræderi mod USA og Trumps gåen i brechen for vaccinen.

Samtale: OLE DAMMEGÅRD OG MADS PALSVIG TALER OM UDFORDRINGERNE VED LIVET NETOP NU OG DE VALG VI TAGER.

Ole Dammegård og Mads Palsvig

Der er blevet udlevet mobiltelefoner til eliten op til Corona løgn lockdownén for at kunne advare og evakuere eliten hvis befolkningerne gør oprør.

Epidemiloven vil rent juridisk gøre Danmark direkte til et bolshevistisk diktatur.

Mads Palsvig

Palsvig gennemgår Epidemiloven og dens potentielle konsekvenser, hvis ikke den bliver stoppet i opløbet.

The COVID File

By Charles Giuliani

So many people are perplexed with the Covid-19 lockdowns, mask requirements, social distancing, loss of jobs, homes, and their very sanity.

What lies behind all of this

covid19propaganda

covid19propaganda.com

DOWNLOAD THE VAXX REPORT AND FLYER

You’ve been warned! Now warn friends and family of the dangers of vaccines!

COVID-19 AND THE AGENDAS TO COME, RED-PILLED

Bog af James Perloff

Why publish a paperback? For weeks, as the COVID situation developed, I continued to update my blog post, placing the amendments in italics with dates. However, this system soon became unwieldy, and the sheer size of the post too intimidating to invite online reading. A point was reached where a book (which has turned out to be over 200 pages) was clearly needed.

SILENCED, CENSORED AND RIDICULED: THE MEDIA LIES

[2020] – RICHIE MILLER AND JAYE MALLI (DOCUMENTARY VIDEO)

Over the past 6 months, RICHIE MILLER and JAYE MALLI packed their bus & set off to bring to light the CENSORSHIP that has, and is going on around us, now more than ever. They ventured up to Queensland, down to Victoria & through New South Wales to interview 5 individuals that had been SILENCED, CENSORED & RIDICULED by the media or Australian government in some way or another.

THE SYSTEM IS IN IT’S DEATH THROES AND IT WANTS TO TAKE US WITH IT BUT IT WON’T SUCCEED

TheCrowhouse

Massive protester mod dræbervaccinen i mange lande. I nogle lande er politiet ved at gå over på befolkningernes side.

HERES WHAT THE VACCINE WILL DO TO YOU.

RichieFromBoston.tv

Her er hvad vaccinen vil gøre ved dig.

ROSE/ICKE I: David Icke – The Truth Behind The Coronavirus Pandemic, COVID-19 Lockdown & The Economic Crash

by Brian Rose and David Icke

On London Real 

 

Årsagen til at vores fjender ønsker at gøre os syge med vacciner: det er noget i retning af som i en krig er det ønskeligt for en fjende at såre en soldat fremfor at dræbe ham. Fordi det kræver mange flere ressourcer at tage sig af den sårede soldat end en dræbt soldat. Derfor ønsker vores fjender at gøre vores folk syge med vacciner.

Solar Storm: Milking Us Dry with a Sick Society

By Kyle Hunt, renegadebroadcasting.com

Kyle talks about how masks are making people sick, the vaccines will make everyone sicker, and it is all by design.

RIKKE LOUISE ANDERSEN’S ULOVLIGE TILBAGEHOLDELSE

Rikke Louise Andersen 08/10-2020 civil anholdelse og ulovligt tilbageholdt af G4S vagter indtil poilitiet ankom i Næstved storcenter fordi hun nægtede at tage et mundbind på, hvilket er fuldt lovligt under BEK 1372 paragraf 3 samt paragraf 4 stk 3 hvis man føler vejrtrækningsbesvær og ubehag.

Eliten kommer til at sparre masser af penge ved at tvangsvaccinere folk. For så skal de ikke bruge penge på udvikling og produktion af mekaniske robotter. Fordi de vaccinerede bliver gjort til biologiske robotter.

The Big Kosher Conspiracy

Charles Giuliani, renegadebroadcasting.comTruth Hertz:

Charlie gives updates on the COVID conspiracy and how this is just the latest manifestation of kosher poisoning.

Plandemic filmenes officielle konto på BitChute

Her kan du finde de hele film og alle mulige centrale klip. desuden findes filmene i forskellige oversættelser.

Plandemic er både en af verdens mest censurere og en af verdens mest sete film.

Official Account: Plandemic Documentary Series

 

Film: PLANDEMIC 2 | INDOCTORNATION

(DOWNLOAD LINK IN DESCRIPTION)

Guided by the meticulous work of Dr. David E. Martin, Plandemic II: Indoctornation, tracks a three decade-long money trail that leads directly to the key players behind the COVID 19 pandemic.

PLANDEMIC PART 1

(OFFICIAL RE-RELEASE)

Dr. Judy Mikovits, talks with documentary-maker Mikki Willis about her work and how she was discredited by the pharmaceutical industry because of her revolutionary discoveries.

Unmasked: Inside Australia’s Coronavirus Lockdown Resistance

7NEWS Spotlight | 7NEWS, Premiered on 30 Sept 2020

Behind Australia’s explosive protest movement as COVID-19 forces politicians to close borders and restrict movement.

De nye Covid-19 vacciner er i virkeligheden farlig genterapi

dkdox.tv Publiceret: 2020-12-27

Ukendte risici for bivirkninger af genterapi.

De nye Covid-19 vacciner er i virkeligheden farlig genterapi, der giver risiko for sterilitet og autoimmune sygdomme, hvor immunforsvaret angriber kroppens eget væv.

Den advarsel giver læge og formand for Organisationen til Oplysning om Corona (OOC), Søren Ventegodt, i denne episode af Update.

Søren Ventegodt har deponeret sin lægeautorisation mens han er formand for OOC

Videnskabsfolk dumper PCR-test

dkdox.tv

Se udsendelsen

Konkluderer at mindst 97% af positive testresultater er falske og udpeger hele 10 fejl og mangler i metoden. Ifølge forskerne er det uundgåeligt, at testen trækkes tilbage fordi den er ubrugelig.

Truth Hertz: The Biblical Perspective on Covid

Hvordan fordrejer systemet alt sin løgn: så det ender med at blive dem der taler sandheden der kommer til tage sig dumt ud – og kommer til at ligene en flok fjollerikker. Men systemet selv sætter sig på morales høje hest og derfra udbreder sin dødbringende løgn – og dræber og invalidere sine egne jublende tilbedere.

Du vil i løbet af udsendelsen blive overrasket over de store lighedsflader der er mellem rethaveriske troende kristne og covid-koma-retarderede der stoler på regeringer, myndigheder og medier i sagen. Hvordan regeringerne bevist skader og dræber disse mennesker – mens disse mennesker for deres del højsynger systemet.

Truth Hertz: The Biblical Perspective on Covid (12-29-20), renegadebroadcasting.com

Charlie does the last show of 2020 by talking about how the teachings of the Bible relate to our situation today.

THE PLANDEMIC – CORONAVIRUS, 5G AND VACCINE DECEPTION – FULL DOCUMENTARY

Denne film er mest velegnet til at blive set aktiv med en notesblok i hånden så du kan tage notater. Det skyldes også at store dele af informationerne ikke bæres af lydsiden – men af tekster og skilte der vises undervejs i filmen. Og efterfølgende bearbejder notaterne og ellers søge nye data ud fra det du finder ud

CENSUR TRUER VORES YTRINGSFRIHED – SOCIAL UDSKAMNING TRUER VORES MEDMENNESKELIGHED

 • freeobserver.org

Influencer, sangerinde og mor, Saszeline Emanuelle Dreyer, har for nyligt oplevet at blive censureret, da hun begyndte at forholde sig kritisk undersøgende og udtrykke sig frit vedr. samfundsmæssige spøgrsmål.

Video Podcast: Frihedskampen Står Ved En Skillevej

danjohannesson.dk

Film: DOCTORS AROUND THE WORLD ISSUE DIRE WARNING: DO NOT GET THE COVID VACCINE!!

WORLD DOCTORS ALLIANCE

worlddoctorsalliance.com

Cornell Mandates Flu Vaccine for White People Only

If you are a White person at Cornell it will be mandatory that you get injected with a flu vaccine that contains neurotoxins (like mercury and aluminum), aborted fetal cells, formaldehyde, and other toxic ingredients.

Funktionelle Lidelse

Vaccinationsforum ser med stor bekymring på den hurtigt stigende brug af diagnosen ”funktionelle lidelse” hos medlemmer med vaccineskader

Foreningen ser med stor bekymring på, hvordan personer med alvorlige bivirkninger – opstået i kølvandet på især HPV vaccinen – ikke kan få en fysisk diagnose, men nu i et stort, hidtil uset omfang får diagnosen ”Funktionel lidelse”. De er chokerede og Foreningen VaccinationsForum støtter dem i, at det skyldes manglende kendskab til alvorlige bivirkninger ved denne vaccine.

DE GRØNNE MONSTRE

 • Dokumentarfilm

NY DANSK DOKUMENTAR, 9/2020

Re-upload af dansk dokumentar, der afdækker forbindelserne mellem coronakrisen, grøn omstilling, vacciner og den nye verdensorden. Informer dig selv og forstå den skjulte dagsorden: www.greennews.dk

ROBERT KENNEDY JR TRANSKRIPTION af hans tale Maj 2019 i New York

Planet Lockdown

Planet Lockdown is a high level documentary about the situation we are in today. What ever your perspective or opinions are, this film has a message for you.

From mid-west America to Africa to central Europe, Planet Lockdown takes the viewer to meet and hear the expertise and perspectives of individuals. In a time when depression, bankruptcy, loneliness and lies are rampant, we are all in need of a way out of this situation. The theme of Planet Lockdown is how we can all have the internal power to overcome our fears, because the ability to have the strength to be ourselfs and be strong comes from within.

Is Australia’s POLICE STATE the BLUEPRINT for what’s to come?

By WhatsHerFace

The Ten Stages of Genocide

19 Jan 2021

Henna Maria
Examining the “10 Stages of Genocide” created by the American genocide scholar Gregory H Stanton, we come to see the horrific conditions from the past dictatorships reflected right in front of our faces.

PLannedilLusion

by Jimuphy

This is the amazing documentary by DJ turned filmmaker jimuphy masters, please help to get it viral out before it is removed. Like, click the bell to subcribe for urgent regular content.

“DENMARK IS NOW AT WAR”

by ThessA

 

THE FUTURE OF VACCINES

The Corbett Report

If the Gateses and the Faucis and the representatives of the international medical establishment get their way, life will not return to normal until the entire planet is vaccinated against SARS-CoV-2. What many do not yet understand, however, is that the vaccines that are being developed for SARS-Cov-2 are unlike any vaccines that have ever been used on the human population before. And, as radically different as these vaccines appear, they represent only the very beginning of a complete transformation of vaccine technology that is currently taking place in research labs across the planet. This is a study of The Future of Vaccines.

CNA Nursing Home Whistleblower: Seniors Are DYING LIKE FLIES After COVID Injections! SPEAK OUT!!!

healthimpactnews.com

by Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News,

January 26, 2021

Lockdown Measures In Spain, Denmark And The Netherlands Bring Citizens Out In Protest | CRUX

CRUX, 26 Jan 2021
Several European countries have imposed fresh restrictions or tightened the COVID-19 preventive measures after the New Year. This has sparked violent protests in Denmark, the Netherlands and Spain.

Australia seeking urgent advice from Norway after Pfizer vaccine deaths | 9 News Australia

20 Jan 2021
9 News Australia
The Australian government is urgently seeking advice from Norway after reports up to 33 people have died after receiving the Pfizer coronavirus vaccine.
Den samme vaccine der skal dræbe den danske befolkning. Hør hvordan videnskabsfolk vil bruge vaccinen til at dræbe med og samtid vil bortforklare alle ulykkerne med den

Medicinsk Diktatur Stat i Danmark 2021

Ved Læge Kurt Lindekilde

Den lovgivende, den udøvende og den dømmende magt

Den lovgivende magt

Mette Frederiksen for en rigsretssag Nu

Mette Frederiksen for en rigsretssag Nu

ID: FT-06220

Mette Frederiksen skal redegøre for den manglende hjemmel til aflive sunde og raske mink inc avlsdyr.
Pga der er mange misvisende forhold der er foregået , mht til forsvaret , politi og beredskabsstyrelsen , samt vognmænd og minkavlere

 

 

Arbejdsnotat skal udbygges

DF ligger sig i slipstrømmen af de ting de ved blver til noget. F.eks. som her øget politivold. Og agenda 21 og beld og road inisative. det er der også mange bestyrelseslønninger i at komme på forkant med.

Hold da kæft en dum so. Folk kæmper for deres frihed. Og kæmper for ikke slev at blive slået ihjel med vacciner og kæmper også for at deres børn ikke skal blive invalideret og dræbt med vacciner. Og den so skal gøre sig til på den måde og stadig kan hun ikke lade være med at svine befolkningen til og tage afstand fra den danske befolkning og den danske befolknings frihedskamp.

 

Pia K. dybt forarget: ‘Det er fuldstændigt forkasteligt’

Arbejdsnotat

Københavns overborgmester om lørdagens optøjer: »Det var bølleoptøjer, og det er uacceptabelt«

berlingske.dk

Anneke Lucas: I Was a Sex Slave to Europe’s Elite at Age 6 (ORIGINAL)

REALWOMEN/REALSTORIES

19 Dec 2016
Try to tell someone that politicians and wealthy people are involved in organized child rape, torture, and human sex trafficking, and they will likely shout “fake news!” But, sadly, what is happening to children and women is very real and vivid. Former sex slave Anneke Lucas describes how she was raped and tortured by elite wealthy aristocrats and politicians in a pedophile ring in Belgium.

Anneke var bare en af de kvidder der undslap de pædofile monstre i folketinget.

Claes Kirkeby Theilgaard, Chefredaktør 180Grader

I Free Observer har vi også fokus på den unge generation – fremtidens verdensledere og deres syn på samfundsrelevante emner.

Vi har haft besøg af Claes Kirkeby Theilgaard, som er Chefredaktør på den liberale netavis, 180Grader.

Den udøvende magt

23 er anholdt efter demonstrationer i Aalborg og København

ekstrabladet.dk

44-ÅRIG KVINDE OVERFALDET AF POLITIET

En 44-årig kvinde fra København blev den 26. januar 2021 overfaldet i sit eget hjem af politiet.

NY SAG: POLITIET PRØVER AT SLETTE BEVISER MOD DEM SELV

PER BRÆNDGAARD

I min nyeste sag mod politiet prøver de nu at slette den videodokumentation, som jeg henviser til i anmeldelsen.

Den dømmende magt

JUSTITSMORD! – Angreb på ytringsfriheden!

Folkelig demonstration der skal befri Nanna Fri.

Løgn og probagenda fra regeringer og myndigheder og medier

Al den slags er skrevet og fremstillet for at skade os, invalidere os dræbe os mennesker. Men du kan også bruge det til meget. Læser du en halv gang indad så er ofte der nævnt en masse folk og organisationer de gerne vil have ram på. Nogen af dem kender du nok ikke i forvejen. Og allerede der har du så lært noget brugbart nyt – folk og organisationer du kan lære af og gå i netværk med. Om ikke andet bliver du mellem linjerne gjort bekendt med nogle af de våbensystemer som vores fjender vil sætte ind med mod os. Så vores fjenders skriblerriger og materialer er ikke blot noget du bare skal springe over – men en kilde til studie af vores dræbende fjende og hvordan de ser os mennesker.

Oversigtensartikler fra Altinget og løgnermediet mandagmorgen fra første halvdel af marts 2021

Internet mediet Altinget samt det statskontrollerede løgnermedie mandagmorgen har først i marts 2021 udgivet flere artikler der beskriver den folkelige modstand mod Corona restriktionerne samt – mod folketingspolitikerne (Det skal her understreges at mandag morgen hjælper politikerne og de globale IT-giganter som Facebook og YouTube med censurterror mod befolkningen i Danmark.), (Jeg har ikke lavet dybe links. Da jeg ikke gider erstatning og en tur gennem retssystemet for at lave dybe links til noget i de danske statskontrollerede løgnermedier.).

Her er en oversigt over de forelæggende artikler:

 • GRAFIK: Netværksanalyse af det danske coronaoprør, 8. marts 2021 kl. 4:40, Af Chris Lehmann, Katrine Falk Lønstrup, Andreas Krog, Birk Kotkas og Claus Kragh, mm.dk
 • De samler frustrerede danskere i protest mod coronarestriktioner, 8. marts 2021 kl. 5:00, mm.dk
 • Undervurder ikke coronamodstandens politiske sprængkraft, Tanja Nyrup Madsen | 8. marts 2021 kl. 5:05, mm.dk
 • Coronaprotester giver næring til nye partier, 8. marts 2021 kl 03:00, Andreas Krog, Chris Lehmann, Katrine Falk Lønstrup, altinget.dk
 • Se netværket bag den danske coronamodstand, 14. marts 2021 kl 07:15, Chris Lehmann, Andreas Krog, Katrine Falk Lønstrup, Claus Kragh, altinget.dk
 • Her er coronaoprørets nøglepersoner, Af Andreas Krog, Claus Kragh og Chris Lehman, (Der stod ikke nogen dato i artiklen), mm.dk
 • Mød de fem centrale personer i coronanetværket, 8. marts 2021 kl 03:00, Chris Lehmann, Andreas Krog, Birk Sebastian Kotkas, Katrine Falk Lønstrup, altinget.dk
 • Coronaprotester trækker tråde til førende sportscoach, Andreas Krog, Claus Kragh, Katrine Falk Lønstrup, Arthur Joseph Cammelbeeck, 8. marts 2021 kl 13:00, altinget.dk

Det er derfor en falsk pandemi er det perfekte våben for eliten. Her kan de forfølge folk, udskamme folk og isolere og straffe folk. Lige fra på kontinent niveau, nationalt niveau, grupper og regioner internt i nationer. Og helt ned på individ- og familie niveau kan folk nemt forfølges og terrioseres. Det er det perfekte våben for eliten. Og For eliten er det smukke ved en sygdom og en pandemi der slet ikke findes at den kan tillægges de egenskaber som eliten selv ønsker. Og så kan eliten ud fra det træffe de forholdsregler og hanfle, hundser med og håndtere befolkningen som eliten ønsker – og finder for godt.

(Jf. SAMFUND 29. dec. 2020 – 6:50 Danskere nægtes indrejse til Filippinerne på grund af mutation, /ritzau/, bt.dk)

TRACKING ANTI-VACCINE MOBILIZATION Understanding online anti-vaccine mobilization across Scandinavian countries September 2020

Denne rapport viser hvordan befolkningen skal nedkæmpes af et samarbejde mellem regeringer, medier og globale IT-selskaber – og samtidig tvangsvaccineres. Du kan med fordel læse rapporten for at få indsigt i nogen af de våben de vil bruge mod os i kraft af censur mv. Men de får også oplyst navne på modstandsfolk og frihedskæmpere. Så du på den måde kan se hvem der er med i kampen. Og hvad systemet mener om dem.

The report is a collaboration between: Common Consultancy www.commonconsultancy.com Analyse & Tal www.ogtal.dk Christiern Santos Rasmussen PhD student at the European University Institute, Florence Data analysis and report by: Christiern Santos Rasmussen, Thomas Albrechtsen, Sarah Steinitz, Eske Vinther-Jensen, Daniel Vigild & Jakob Bæk Kristensen

SONGBIRD

Predictive Programming” er et af de værktøjer som eliten anvender til kontrol af masserne. Folke bliver ligesom udsat for “Grooming“. Der åbner sindet hos folk (befolkningen) for ting / forståelser / narrativer der er i elitens interesser. Filmen ”SONGBIRD åbner for at coronavirus kan have forskellige egenskaber. Så eliten kan bruge (have brug for / få brug for ) forskellige magt redskaber til at kanøfle befolkningen. Ligesom filmen “Fight Club” forberedte befolkningen på 9/11-2001 og filmen Dr. Strangelove forberedte folk på USA´s – månelanding -. Mens filmen Ondskabens hotel (The Shining) efter nogles opfattelse viser Stanley Kubrick afstandtagen fra hvad han blev tvungen ud i af løgn mod befolkningen og hvad han frygtede for sin familie og sig selv hvis han trådte frem med sin viden om USA´s rumprogram.

 

The Disinformation Dozen

 • counterhate.com

Why platforms must act on twelve leading online anti-vaxxers

Just twelve anti-vaxxers are responsible for almost two-thirds of anti-vaccine content circulating on social media platforms.

Hvem står bag den falske pandemi?

Why He NOW owns the MOST Farmland in America!!

 • ThisisJohnWilliams

15 Jan 2021

The Scary Reason Why Bill Gates Now OWNS 268,000 Acres of American Farmland!! Why does he own the most farmland in America? It’s quite simple actually…
Bill Gates purchased over 268,000 Acres in America so that he can take over the industry. He is a large investor in beyond meat and impossible foods. He is a very ambitious man who has realized a lot of his goals in his life. This goal would in fact change the way we all consume food. In the not so distant future we will also see big tech take over America through land ownership.. It will be the biggest transfer of wealth America has ever seen.

Goya CEO: ‘We got the iceberg of communism ahead of us’

13 Jan 2021, Fox Business
Politikerene syndes det er mere besvær ved at holde de små forretninger åbne. Mens de store får politiernes opbakning

Max Igan Naming Kikes

Yesterday on HT’s stream some ppl thought Max is a limited hangout or even a second Alex Jones. I am uploading this as a response to those people’s thoughts on Max Igan. Had to fix this false perception on who Max really is. Hope this helps you remove your prejewdices on good old Max. Enjoy!

Klaus Schwab

Klaus Martin Schwab er en tysk ingeniør og økonom, der er bedst kendt som grundlæggeren og udøvende formand for World Economic Forum.

No-Go Zone: Covid-19 Vaccine Adverse Effects + Frightening Tech: Psycho-Neurobiology & War On Man

Henrik cover the latest developments on the Covid-19 vaccine and the admitted adverse effects. We also cover frightening new technological developments by the elite. They are going to war with us, NOW!

Do You Love Me?

Our whole crew got together to celebrate the start of what we hope will be a happier year: Happy New Year from all of us at Boston Dynamics.

DE GRØNNE MONSTRE

 • Dokumentarfilm

NY DANSK DOKUMENTAR, 9/2020

Re-upload af dansk dokumentar, der afdækker forbindelserne mellem coronakrisen, grøn omstilling, vacciner og den nye verdensorden. Informer dig selv og forstå den skjulte dagsorden: www.greennews.d

”Det virkelige bur er ikke omkring dig – det er i dig.”

Dette usædvanlige interessante citat er 45 minutter inde i udsendelsen.

renegadebroadcasting.com 

Truth Hertz: Cracking the Code of Cicada 3301 & Current Events

Truth Hertz: Einstein the Fraud (1-25-21)

Hvad var den hemmelighed som Tesla ikke måtte fortælle os? Hvis magnetismen er den samme som….

Charlie talks about how Einstein plagiarized and got lots of things wrong. The real facts are hidden from us.

Truth Hertz: How the Tribe Murdered Royal Families (2-9-21)

Charlie goes through many instances of how the tribe murders whole ruling families in order to achieve their objectives. He also covers current events.

Våbensystemer bragt i anvendelse

Censur og undertrykkelse af viden

Opbygger sit eget internet

Det var et chok for de alternative medier da Alex Jones (INFOWARS) blev sparket af YouTube. Alex viste med sig selv at det ikke var nok bare at købe sig ind på en ny platform. Der så enten kunne blive taget ned igen- eller han igen kunne blive sparket af. Så han byggede alt op helt fra grunden med egne servere, egene videoplatform ( http://banned.video/ ) osv., osv. Og har dermed sit helt eget internet. Selv om de globale IT-selskaber slår til med fuld censur vil INFOWARS derfor køre upåvirket vider i sit helt eget tek økosystem på sit helt eget internet.

Hør om anticensur bedriften fra Matt Bracken:

AVOID THE NEXT FALSE FLAG WITH THIS KEY INFORMATION

by Matt Bracken

First published at 12:49 UTC on January 15th, 2021.

Matt Bracken of http://enemiesforeignanddomestic.com guest hosts The Alex Jones Show to break down how to spot and avoid being pulled in to a false flag attack that will be used to demonize the fight for freedom.

Står frem med farlig viden

Hvordan er det at blive censurer med sin eftertragtede og folkeligt populære dokumentarfilm når man samtidig mister troen på regeringen og bliver klar over at man måske kan miste sit statsborgerskab eller endda blive dræbt eller invalideret af regeringen på grund af sine holdninger.

I denne samtale med Dia Beltran, Richie Miller & Jaye Malli og Jimuphy kan du høre om valget mellem at tie og samtykke eller på den anden side står frem med viden af høj kvalitet for at kæmpe for sin frihed og derved risikere at sætte sit liv og sin tilværelse over styr.

Dia 112 – Couple Richie Miller & Jaye Malli on ‘SILENCED, CENSORED & RIDICULED’ & Jimuphy

by Dia Beltran

Streamed live on 21 Oct 2020

Dia Beltran: If none of you have heard of the documentary ‘SILENCED, CENSORED & RIDICULED’ then here is your chance to get to know the creators of this explosive yet censored documentary.

Likewise we have friend to the channel Jimuphy whose pLanned ilLusion series has become the talk of the town. We unite to discuss the realities as well as the conspiracies of the “new normal”.

PLanned ilLusion series – www.bitchute.com/channel/plannedillusion

Dreaded Cheetah channel – https://www.youtube.com/channel/UCGaVCmArepwbAC1tjznRXPQ

De globale IT giganter knuser sig selv

De store IT-giganter har begået en gigantisk brøler ved at tvinge borgerne i knæ med censur. Uanset sin magt vil et selskab ikke kunne overleve de politiske efterdønninger af politisk at have fået generet så mange mennesker.

Det som IT-giganterne tror vil give politiks goodwill til opbygning af egen magt vil ende med et gigantisk bagslag der til sidst vil knuse de gigantiske selskaber.

Det er konklusionen på Steve Forbes analyse. Hør en fra eliten analysere de virkelige konsekvenser af IT-giganternes politiske hovmod.

 

Why Big Tech’s Censorship Is A Big Mistake – Steve Forbes | What’s Ahead | Forbes

12 Jan 2021

By #SteveForbes #WhatsAhead

In the aftermath of the horrific mob attack on Capitol Hill last week Twitter and other high-tech giants are trying to restrict conservative opinion, and any inhibitions of censorship seem to be gone. Steve Forbes on why Big Tech’s censorship is a big mistake and on how their well-being ultimately depends on public goodwill (no matter how powerful these companies and organizations think they are).

 

What’s Ahead featuring Steve Forbes provides his insights and perspective, to stay on top of what’s happening in this ever-turbulent world with glimpses into the future. What’s Ahead airs Tuesdays, Thursdays and Fridays.

Censur af bøger – hvad kan du gøre ?

Hvad sker der når man som en af verdens mest kendte og elskede forfattere udsættes for censur af en af verdens største og dygtigste bogforlag ?

Det skete for den verdenskendte forfatter James Perloff da han som sædvanlig ville udgive son bog gennem Amazone. Denne gang var emnet dog for kontroversielt til Amzone. Så selv om bogen lå nummer 1 på salgslisterne blev den fjernet af censuren.

Nu fik James Perloff brug for alle sine årelange erfaringer med at udgive og skabe bøger. Men det viser sig også at der i dagens verden er mange gode muligheder for at udgive bøger uden om de største bogforlag. Og at selv om et stort bogforlag siger nej. Så der også gode muligheder for at andre stor forlag siger ja.

 

COVID-19 & THE COMMUNIST ‘GREAT RESET’ CONSPIRACY

TheRapeOfJustice-DeletedYouTubeVideos

James Perloff with Timothy Kelly, January 6, 2021.

LARRY COOK: LIFE AFTER MY FACEBOOK & TWITTER BAN

First published at 04:53 UTC on November 25th, 2020.

Hvad gør man når konto med hundredetusindevis af medlemmer, følger og venner plusseslig tages ned og fjernes af de globale IT-giganter. Hvad er alternativerne og hvordan kan man komme vider. Her kan du hører hvad Larry Cook gjorde ved det.

NY SAG: POLITIET PRØVER AT SLETTE BEVISER MOD DEM SELV

Jeg vil opfordre andre, der bruger livestream via Facebook som videodokumentation af politiets kriminelle adfærd til at downloade videoerne til harddisk. Det kan gøres meget let via bl.a. sfull.net

Charlie Ward

Da Charlie Ward begyndt at blive fulgt at millioner af mennesker blev han censureret overalt af de globale teknologiselskaber. Alle hans kanaler og platforme blev taget ned. Nu har han skabt en hjemmeside hvor millioner af mennesker følger hans tænkning fra hjemmesiden. Han mener det er eneste vej frem. Og nu følger millioner af mennesker ham på hjemmesiden.

Domstole og retssikkerhed

SGT Report: RED-PILLED: THE AGENDAS TO COME — JAMES PERLOFF

Det var da usædvanlig interessant det JAMES PERLOFF fortæller med at de uvildige domstole skal afløses af politiske domstole. Hvor politisk udpegede dommere skal afløse de hidtil objektive dommere. De politiske dommere skal afsige politiske domme. Det er og den fornemmelse jeg har af hvad retning retssystemet i Danmark bevæger sig.

Funktionelle Lidelse

Medierne er et våbensystem

2021 A YEAR LATER AND WE ARE STILL LOSING AMERICA!!

RichieFromBoston

First published at 01:12 UTC on January 5th, 2021.

Richie forudså den falske pandemi. Men han forudså ikke at eliten kunne køre hele showet alene ved hjælp af medierne. Og den magt de har over har og fru Jensen ved hjælp af medierne. Mange mennesker indser at det hele er løgn og bedrag fra eliten. Men de drager ikke konklusionen på den viden på det praktiske plan.

PROLOGUE ANALYSIS – “THE FRENCH REVOLUTION” BY Nesta Helen Webster

Konklusion:

Den franske revolution: Folket sultede ikke – men var hjemsøgt af frygten for at sulte

Parallel til i dag: Folket er ikke syge – men hjemsøgt af frygten for at blive syge.

Datagrundlag:

Følgende er min Karsten Holt Larsens konklusion på en analyse jeg fandt på bitchute der tog udgangspunkt i bøger af NESTA WEBSTER om den franske revolution. Der var en forbløffende sammenfald i anvendelsen af massemedier til indgydelse af et falsk narrativ hos den enkelte. Konklusionen er at folk reagerer på narrativt frem for på de objektive oplevede realiteter i hverdagen – hvilket så giver den der kontrollerer narrativer en enorm magt (som reglen medierne). Frygt for sult – indgydt falsk af medierne – er således stærkere tilskyndelse til handling. End det at hverdagen er sult fri. Parallellerne til dagens verden med den falske sygdom er skræmmende.

Jeg kan desværre ikke finde bitchute videoen igen efter den er blevet taget ned. Men bogen “THE FRENCH REVOLUTION” BY Nesta Helen Webster kan købes mange steder.

THE GREATEST POWER IN THE US

Solzhenitsyn

“the press (MEDIA) has become the greatest power within the Western countries, more powerful than the legislature, the executive and the judiciary. One would then like to ask: by what law has it been elected and to whom is it responsible?”…

Er den uafhænige jounalistik død i den vestlige verden ?

Gennem udsendelsen “Proud Boys, Antifa & police: Journalist describes clash in Salem, Oregon” der omhandler politiets håndtering af optøjer i USA diskuterer Alison Morrow sin oplevelse af hvor vanskelig det er at blive opfattet som neural budbringer af viden – ikke bare af offentligheden – men det er også vanskeligt at opnå kilder i grupperingerne hvis man ikke melder en støttende tilknytning klart ud.

Folkemord mod hvide mennesker

Livslange skuespillere

Globale pædofile netværk

THE BIG PICTURE OF CHILD TRAFFICKING – PIZZAGATE AND BEYOND

By Renegade Films and The New Nationalist

This is a compilation of all of the child trafficking exposes we (Sinead McCarthy, Kyle Hunt) have done to date. Please share!

Falsk flag terrorisme

Attack on the Capitol

WhatsHerFace, 9 Jan 2021, YT

The events at the capitol have less to do with the Left vs Right and more to do with Us vs Them. Get ready for more censoring of the internet and shunning of people from society. We are now entering the beginning stages of the Chinese system of censorship. In two short years, social media companies went from promising a one time exception to ban Alex Jones to banning Donald Trump, the sitting President of the United States. It looks like that slippery slope was pretty steep. If you thought cancel culture was bad before, just wait to see what is coming. The attack on the Capitol will inevitably become just another attack on your rights.

Historisk perspektiv

Middelalderens heksejagter

De samme blodlinjer der i dagens verden står bag den falske pandemi, stod i middelalderen bag heksejagterne. Formålet var at få udryddet en stærk og levedygtig konkurrent. Sådan at det der i dag har udviklet sig til den globale medicinalindustri kunne komme til fadet.

Nedslagtningen af europæisk naturmedicin

Hør podcasten: Blitz: Witch Hunts Were a Gynocide Against Herbal Healers

Det vi i dag kender som – middelalderens heksejagt – var i virkeligheden udryddelsen af en konkurrent til det der i dag er den moderne medicinalindustri.

Opiumskrigen i Kina

Den franske revolution

PROLOGUE ANALYSIS – “THE FRENCH REVOLUTION” BY Nesta Helen Webster

Konklusion:

Den franske revolution: Folket sultede ikke – men var hjemsøgt af frygten for at sulte

Parallel til i dag: Folket er ikke syge – men hjemsøgt af frygten for at blive syge.

Datagrundlag:

Følgende er min Karsten Holt Larsens konklusion på en analyse jeg fandt på bitchute der tog udgangspunkt i bøger af NESTA WEBSTER om den franske revolution. Der var en forbløffende sammenfald i anvendelsen af massemedier til indgydelse af et falsk narrativ hos den enkelte. Konklusionen er at folk reagerer på narrativt frem for på de objektive oplevede realiteter i hverdagen – hvilket så giver den der kontrollerer narrativer en enorm magt (som reglen medierne). Frygt for sult – indgydt falsk af medierne – er således stærkere tilskyndelse til handling. End det at hverdagen er sult fri. Parallellerne til dagens verden med den falske sygdom er skræmmende.

Jeg kan desværre ikke finde bitchute videoen igen efter den er blevet taget ned. Men bogen “THE FRENCH REVOLUTION” BY Nesta Helen Webster kan købes mange steder.

Den russiske revolution

Two Hundred Years Together

Aleksandr Solzhenitsyn

Two Hundred Years Together (Russian: Две́сти лет вме́сте, Dvesti let vmeste) is a two-volume historical essay by Aleksandr Solzhenitsyn. It was written as a comprehensive history of Jews in the Russian Empire, the Soviet Union and modern Russia between the years 1795 and 1995.

Bogen findes indlæst i sin fulde længde flere steder på internettet. Nogle meget velindlæste af mennesker. Andre mere mekaniske af maskiner. Så jeg vil lade det være op til dig selv at finde bogen.

Europa: The Last Battle

Verdens sande historie. Foruden hvilken vi ikke lærte af fortidens fejl, er fordømt til at gentage dem. Og HER beskrev vi disse fejltagelser. Vi lærte af dem. Sådan var det: Siden midten af det 20. århundrede har verden kun hørt en side af den mest forfærdelige krig i menneskets historie. I løbet af de 75 år, der nu er gået, er der kun hørt en enkelt fortælling om den store konflikt. Denne over forenklede fortælling ignorerer fuldstændigt de foregående årtier med kritisk historie op til 2. verdenskrig, ignorerer vigtige oplysninger fra de faktiske krigsår, og direkte fremstiller løgn efter løgn efter løgn. Vi lever i dag i verden af sejrede af den krig, og uden et objektivt, rationelt og afbalanceret syn på vores historie er vi dømt til at gentage fejlene.

Director: Tobias B. (as Tobias Bratt)

IN THE SHADOW OF HERMES – UNDER THE SIGN OF THE SCORPION: THE RISE AND FALL OF THE SOVIET EMPIRE

This video is based on the amazing book Under the Sign of the Scorpion: The Rise and Fall of the Soviet Empire by Jüri Lina.