Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/danmarkforst.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/danmarkforst.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/danmarkforst.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5070
Jeg kan slet ikke genkende debatten i VAF fra mine samtaler med vælgerne i Vejle Kommune - Danmark Først

Jeg kan slet ikke genkende debatten i VAF fra mine samtaler med vælgerne i Vejle Kommune. Jeg har faktisk ikke talt med nogen almindelige mennesker der på nogen måde går ind for den togplan. Alle jeg møder er nærmest stålsat imod. Men det er ikke et synspunkt jeg har genfundet i en eneste artikel af dem jeg har læst i VAF. Hvad sker der lige for forholdet mellem VAF og befolkningen i Vejle Kommune ? Er VAF fuldkommen ude af kontakt med befolkningen i Jylland ?
Vejle Kommune Først opstiller til kommunalvalget i Vejle Kommune og kræver at der bliver lyttet til befolkningen i Vejle Kommune og i Jylland.