Det er et kæmpe arbejde at lave en demonstration. Det er også dyrt. Er men arbejdsløs eller pensionist har man tiden men ikke pengene. Så jeg syndes også dem der kommer, herunder mig selv, skylder arrangørene at være der på de angivende betingelser. Man spørger arrangørene om hvad man kan hjælpe med – og finder ikke selv på en masse. Man opsøger ikke tilstedeværende journalister på arrangørens bekostning – men gerne i samråd med arrangøren. Man gør hvad man kan for at komme i ønsket påklædning: f.eks. ikke under egen fane, ikke i uniform og ikke afgivende politiske signaler med kroppen. Med mindre det er i klar samklang med demonstrationen. Det mener jeg man skylder arrangørene. Til gengæld kan jeg ikke lige komme i tanke om nogen som jeg som eventuel arrangør personligt ville smide væk fra en demonstration. Og at afvise nogle på bagrund af standarthadelister fra venstreorienterede og medier finder jeg fuldkomment latterligt. Personligt er jeg er som udgangspunkt fuldkommen kold overfor venstreorienteret – og mediekritik af andre nationalister. Jeg kan overhoved ikke huske at der har været bare et eneste eksempel på nogen jeg har følt mig nødsaget til at tage afstand fra på bagrund af venstreorienteret eller mediemæssig kritik, eller ikke har været fuldkomment ligeglad med hvad venstreorienterede eller medier siger om vedkommende.