Sådan vil jøderne gøre hvide mennesker til tankeløse slaver – omvendt racehygiejne

Under den russiske revolution dræbte jøderne op mod 200000000 mennesker for at gøre hvide mennesker til hvide slaver – White Negroes – som jøderne udtrykte det. I dag har regeringerne i den vestlige verden i hemmelighed underskrevet tilsvarende lovgivning: NOAHIDE LAW – der skal dræbe og undertrykke hvide mennesker.

Det er den samme jødiske elite der står bag den medicinske terrorisme vi oplever i dag – med de dræbende vacciner – som også stod bag den russiske revolution. Så der er nok at være bange for.

Bland andet blev hvide mennesker skudt ned med det samme hvis de ikke trådte til side for jøder. Og det kommer vi til at se igen – hvis vi ikke gør oprør.

I dag har regeringerne i den vestlige verden – og mange andre lande: underskrevet ny lovgivning – NOAHIDE LAW – der skal indføre tilsvarende retsforhold. Den nye lovgivning indeholder et omfattende netværk af dødsstraf for på nogen måde at gøre noget – et eller andet – der ikke er i jødernes favør.

Det var den jødiske elite i USA der stod bag den Russiske revolution Og jøderne har aldrig forladt Rusland. Alt i Rusland er amerikansk ejendom: mænd, kvinder, børn. Alle dyr og ejendomme er egnede af den amerikanske bankelite.

100000 jøder blev sendt fra USA til Rusland hvor de dræbte og torterede op mod 220000000 mennesker ihjel.

Hvis ikke kuppet var sket ville Rusland i dag have været verdens stærkeste land.

”Kuppet i 1917, der førte til 73 års skræmmende kommunisme, var et amerikansk inspireret statskup. Beslaglæggelsen er bedre kendt som den russiske revolution, fordi de ansvarlige kontrollerer medierne. Vi er blevet betinget til at mene, hvad de skyldige vil have os til at tænke. Beslaglæggelsen af ​​det tsaristiske Rusland blev udelukkende finansieret fra ikke-russiske kilder; primært USA-baserede finanshuse. Meget få af de ‘revolutionære’ var russiske. Bolsjevismen sejrede endelig i 1922. Vestlige banker, der investerede i kuppet, og industrifolk, der bad for dets succes, gned sig i hænderne. Marx, Lenin og Trotskij blev fejret mere på Wall Street end i det terroriserede Rusland. Gennem deres installerede regime kontrollerede amerikanske banker og virksomhedsinteresser nu Ruslands enorme ressourcer. Rusland var moden til at udnytte det, som Trotskij beskrev som ‘hvide negre’. Det anslås, at 70 millioner af disse ‘etniske europæiske negre’ omkom før sammenbruddet i 1990. Kun truet af riget blev Vestens investering reddet i 1941 af Storbritannien og USA.”

(Omtale af bogen: Trotsky’s White Negroes: The Censored Holocaust Walsh, Mike?

https://youtu.be/sG5_9luZuds