Her natten til lørdag ( 03/2-2018 ) blev jeg – tilfældigvis – stoppet af politiet og – tilfældigvis – belært politisk vedrørend den skøre ko: Mette Abildgaard, Medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti.

Mette Abildgaard havde ret til at have sine egne holdninger – kunne jeg forstå på situationen. Og at jeg havde prøvet at presse folktinget til at indtage bestemte holdninger.

Mette Abildgaard er blandt andet kendt for at sine ulovlige pengeindsamlinger til kriminelle flygtninge; der er her i Danmark for at udøve organiseret og planlagt kriminalitet.

Jeg står frem med det jeg mener

Jeg arbejder åbenlyst og står ved hvad jeg mener. I har jo alle set: og fulgt med i hvad jeg mener gennem mit arbejde her på Facebook. Og det står jeg ved. Uagtet den politiske terror jeg nu udsættes for af politiet i den anledning.

Politiet vil gøre Jylland til atomlosseplads

En af de ting folktinget er vrede over er at jeg er imod at gøre Jylland til atomlosseplads. Noget der ellers inde i politiets skøre hoveder er en god ide.

For Dansk Folkeparti er politiet et politisk våben mod befolkningen

Så siden Sørens Espersen fra Dansk Folkeparti fandt ud af at jeg er mod at gøre Jylland til atomlosseplads her jeg været forfulgt af politiet af politiske årsager. Fordi Sørens Espersen fra Dansk Folkeparti pudsede politiet og PET på mig.

Politiet er ellers ikke meget bevendt. Ingen af de mange mord på kvinder og piger gennem de seneste år er stort set blevet opklaret. Ingen bilbrande og ingen stennedkast fra motorvejsbroer bliver opklaret af politiet.

Så det er forståeligt at politiet er mere og mere forhadt i befolkningen

Politiet er forhat i hele Jylland fordi de sviner folk til der er imod kriminalitet.

Politiet nægter at opklare kriminalitet

Politiet nægter således at opklare kriminalitet – fordi de påstår de ikke har tid. Men det er løgn, For finder politiet ud af at en eller anden person ikke er Socialdemokrat så har de masser af tid i overskud til at sætte ind mod det.