Jøderne føler sig nu så pressede over alt det folk finder ud af med vaccinen at serien Holocaust nu promoveres på YT. Meget interessant når man tænker på hvor løgnagtig serien er mod hvide mennesker.
I forbindelse med det her finder jeg det imidlertid også særdeles interessant er det et sted i serien er et møde mellem SS-medlemmer (Jeg mener det er i den serie – men orker ikke lige at se den igen). Hvor der bliver stillet forslag til at jøderne skal udryddes med stråling. Jeg tror endda at de skulle steriliseres med stråling. Særligt også rettet mod deres kønsdele.
Og vupti: i dag udryddes – ikke jøder – men hvide mennesker med stråling – især rettet mod deres kønsdele. Så de bliver sterile.
Så serien har altså været en meget aktiv og virkningsfuld brik i at fremme selvhadet blandt hvide mennesker. Er programmeret selvsyn der svækker os helt utroligt i den nuværende kamp. Samt serien er også et medie for forudsigende programmering (predictive programing).
I dagens verden stilles serien i lyset af at stadig flere mennesker finder ud af at alt vedrørende Holocaustet er total løgn. Samt at det i virkeligheden er hvide europæiske mennesker der er offerene.
Det er også overordentlig interessant at det i dag er hvide mennesker der smides i koncentrationslejre. Ikke i samme luxuriøse kz lejre som jøderne opholdt sig imens hvide mennesker fik lov at slagte hinanden i WW2. Men derimod i egentlige KZ-udryddelseslejre designet af jøderne – som de jo også brugte i boerkrigene – hvor jøderne tvangsfodrede hvide mennesker med mad med glasskår i (Hvor de i dag fylder Graphene i maden fra supermarkedet).

Der findes også en anden film der udstiller hvide mennesker som svinske og sadistiske slaveholdere i USA. Den film er naturligvis også løgn. De jøder der fremstillede filmen vil ikke engang lægge navn til filmen. Fordi de ved at det vil udstille alt deres løgn. Faktum er nemlig at 80 procent af slaveegerne i USA var jøder. Og næsten 17 af slave egerne var sorte. Og kun knapt 3 procent var hvide. Mens hele slavehandlen dengang som i dag drives af jøder (Jeg kan simpelthen ikke lige huske navnet på filmen – og kan mærkelig nok ikke lige finde henvisninger til den på google).

Problemet med al den sataniske løgn fra jøderne er at det fremmer selvhad og skader selvrespekt blandt europæiske mennesker. I skal tænke på at mange almindelige mennesker ikke er vågne og ikke kan se at det er løgn. Det kan f.eks. være årsag til at hvide mennesker ikke engang kan reproducere sig selv – og heller ikke føler vrede over at de ikke kan det. Hvilket før i tiden aldrig var et problem.

Det kan godt være at løgnerne blandt mikrofonholderne lige nu kan holde den stangen. Men hvordan vil folk reagere når de opdager at det er deres egne børn, børnebørn, venner og familie der lige nu dræbes: og hvem det er der faktisk står bag folkemordet mod den danske befolkning.

Holocaust : episode 1 of 5 (TV-serie 1978)
https://www.youtube.com/watch?v=9_n6w45M2A4