Det er jo klart det er hans natur. Han er jo jøde.
Så det er sådan at dem der eger medierne herhjemme tænker.
Så alle jer der ikke har tænkt over den russiske revolution – se at få det undersøgt. Og i samme omgang hvad der foregik i Østeuropa og Tyskland i årene efter ww2. Der er stærk censur på. Så du kan hurtig få brug for en FTP.
Men det var den slags der foregik. Landene var besat af Militærstyrker som jøderne havde kontrol over (Rusland, USA og England). Så jøderne kunne opføre sig som de ville og sætte militæret ind mod befolkningerne: hvis de ikke opførte sig – ordentligt -. Jøderne kunne frit opføre sig på den måde der. Præcis som det vi ser i dag.
Hvorfor tror i at alle de zionistiske organisationer som Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige: og de mange falsk flag mikrofonholdere rundt til demonstrationerne; har så travlt med at udskamme det såkaldte Nazityskland: det er for at i ikke skal få øje på alt det andet der.
Alt det vi nu oplever herhjemme og i hele verdenen er koordineret på den måde fordi det er de jødiske kongefamilier der står bag. De bruger alt hvad de har i den nuværende krig. Og hvis de vinder ender vi alle på den måde.
https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/afviser-kritik-af-voldtaegtskommentarer/9134353