FOLKETINGET

Eliten i den vestlige verden er onde mennesker

Det der er vanskelig at forklare folk at eliten i den vestlige verden – og i Danmark – er virkelig onde mennesker. Eliten er ikke bare psykopater der vil have vores penge; og så er der nogen afledte følgevirkninger deraf der så opleves som ondskab. Eliten er virkelig onde individer. Der vil os det værste med alle onde midler. For dem er samfundet; og det de gør. Og alt hvad de gør. Bare værktøjer til at gøre os ondt. Være onde mod os. Dræbe os. Og udrydde os.

Folketinget

  • Stram flygtningepolitik
  • Hård retspolitik
  • Hård nationalistisk dagsorden
  • Respekt for befolkningen
  • Opbyggelig kultur

Middelklassen og det private initiativ skal styrkes

Det er i hvert fald rigtigt at den private middelklase er under pres. Ikke bare økonomisk. Men som vi ser her bliver ideer også stjålet med arme og ben af politikere og offentligt ansatte. Kun det der udspringer af offentligt ansatte må blive til noget. Hvis der ikke sker noget står vi overfor en udryddelse af middelklassen på linje med den vi har set i USA. I realiteten er det en udryddelseskrig vi er midt i. Bondestanden og familielandbruget er allerede ødelagt. Der er ingen forskel på hvad kommunisterne gør og hvad de danske offentligt ansatte gør. De balgvedliggende kræfter er ens. Også i Vejle Kommune og i Region Syddanmark
Karsten Holt Larsen, Kandidat Danmark Først, danmarkforst.dk

Citat: “Det kommunale opgavetyveri er i fuld gang i Københavns kommune. Hvis hårdtarbejdende bønder kommer på en god idé og vil lave en lille forretning ud af det, så står den rødgrønne adelige klasse på Københavns Rådhus klar til at presse deres egne kommunale virksomheder frem med vold og magt.”

(Kilde https://kapitalenslakajer.blogs.berlingske.dk Når adelen tager bøndernes levebrød AF ALEX VANOPSLAGH 7. NOVEMBER 2017 17:59 )