MØD FREM: Folketingets åbning tirsdag den 3. oktober 2023

Der er masser af gode grunde til at møde frem til folketingets åbning. Hele den selvbestaltede elite i styresystemet: Kongehuset, Regeringen, Folketinget og politiet er til stede i stort antal:

Der er mange relevante spørgsmål at stille:

Kongehuset kunne vi f.eks. spørge:

”Selvbestaltede dronning Margrethe Alexandrine Þórhildur Ingrid: Kunne du tænke dig at blive holdt nede mod jorden af indvandrepiger der spytter dig op mellem dine majestætiske røvballerne og spytter dig op i din royale fisse og fylder din kongelige kæft med græs og jord så du ikke kan skrige eller råbe på hjælp? sådan at indvandredrenge kan komme til at knippe dig i røven og fissen med colaflasker? Samtidig tortureres du ved at indvandrerne brænder dig med cigaretter mens det hele videofilmes og lægges ud på internettet hvor folkeskolelærerne og politiet kan tilsvine dig og grine, vrænge og gøre nar af de danske børn det går ud over.  Når danske børn torteres på den måde ude i skolerne af indvandrerne – og forældrene til de danske børn smides i fængsel og forfølges af politiet hvis de klager over det? Hvorfor skal den lovgivning så ikke gælde for dig når du står bag?”

Spørgsmål 2 til kongehuset

I medierne lanceres Mary Elizabeth, Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen, Kronprinsesse af Danmark, grevinde af Monpezat som en rockertype fra øen Tasmanien. Selv om det jo er helt tydeligt noget galt med den fortælling. Selv om fortællingen er tæt nok til at tumperne i politiet tror på det.

Imidlertid er problemet at denne Mary Elizabeth rejste rund i Australien samtidig med at den jødisk MI5/Mossad styrede australske regering brugte Bearcat til at angribe befolkningen i Australien. Oven i brugte det australske politi også hidtil hemmeligholdte strålevåben mod befolkningen.

Mange australske politifolk af den gamle skole væmmes nu ved deres stillinger det australske politi – og forlader derfor politiet. De ledige stillinger benytter politikerne i Australien til at ansætte stærkt tatoverede kriminelle ind i politiet. De kriminelle elementer kan af politikerne nemt sættes ind mod den australske befolkning.

En ting mere der styrker politistyrkernes fjendtlighed mod den australske befolkning, er at politikerne i Australien nu ansætter fjendtligsindede udlændige direkte ind i politiet. Dette gør politiet til et våben rettet mod den australske befolkning.

Alt dette har denne: ”Mary Elizabeth, Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen” overværet. Uden at sige eller gøre noget imod det? For hun har jo rejst rundt i Australien mens alt dette har fundet sted. Og det har heller ikke fremgået af medierne i Danmark.

Regeringen kunne vi f.eks. spørge:

Hvad med de mange syge og dødende som i er skyld i på grund af Corona vaccinen. Der er stor overdødelighed i Danmark. Og det skyldes at I tvinder – og har tvunget folk til at tage Corona vaccinen. Det gør jeg til infame massemordere? Hvad har i at sige til det?

Folketingets – og Konservatives aftaler med politiet

Et af de interessante spørgsmål der kan rejses si i forhold til folketinget, er det konservative folkepartis aftaler med politiet. F.eks. Kan medlemmer af det konservative folkeparti – samt deres familie udsætter den øvrige befolkning for seksuelle overgreb. Hvis folk så klager eller forsvare sig mod overgrebene fra de politiske konservative monstre, sætter politiet ind med særlige politistyrker der har til formål at få voldsofret selv smidt i fængsel.

Det må være passende med svar fra folketinget og Det konservative folkeparti omkring dette.

Politiet kan vi spørge

Hvorfor overholder i ikke lovgivningen? I gør som politikerne siger og tager rundt og dræber folk og deres dyr. Uden hold i loven. Men på ordre fra politikerne. I har ikke nogen lovmedholdelighed i jeres handling. Men arbejder kun på ordre fra politikerne; og lytter ikke til befolkningen. Må vi høre jeres undskyldninger for jeres egen svinskhed?

http://danmarkforst.dk/folketingets-aabning-tirsdag-den-3-oktober-2023/