Pressemeddelelse: Morten Messerschmidt er igen fuld af løgn og kriminalitet

Morten Messerschmidt viser sin syge og forvrængede politik i en kronik: ”Smidt ud af live radio: Det skete der før optrinnet” (BT.DK). Her viser manden sit indre politiske fordærv og forlanger i den forbindelse at befolkningen udviser total lydighed overfor Danmarks kommunistiske og magtsyge statsminister Mette Frederiksen.

Dansk Folkepartis ulækre lille maddike Morten Messerschmidt lyver på enhver måde i den artikel. F.eks. påstå den politiske løgner og globalistiske satanist Morten Messerschmidt at de fremmødte borgere til folketinget åbning ikke passede på folketingsmedlemmerne – ved ikke at bære mundbind. Men det er løgn.

Løgn og falskhed er det bærende argument

Det var de lede folketingspolitikere selv der ikke bar mundbind – ikke en eneste af dem. Og det syndes jeg heller ikke de skal for det er jo løgn at det er nødvendigt. Og også usundt at gøre det. Men folketingspolitikerne forlanger jo at alle andre skal gøre det. Men de gør det ikke selv. Det er et af problemerne.

Alle de grupper som Morten Messerschmidt nævner er jeg heller ikke selv helt enige med. Men især de grupper bar mundbind – især som præventiv for efterfølgende løgne og angreb fra folketingspolitikerne. Det så jeg selv. Så Morten Messerschmidt benytter sig af løgn og falskhed overfor politisk anderledestænkende.

Fanger utilfredsheden – men fatter ikke kærnen i den

Morten Messerschmidt har imidlertid ret i at der er stor utilfredshed i befolkningen med folketingspolitikerne. Satanisten Morten Messerschmidt er nu sur vred over dette. Og kan ikke forstå befolkningens vrede. Men det viser en afstumpethed i ham selv. For selv om der er bliver svindlet med hundredvis af millioner af kroner i de fonde du – Morten Messerschmidt – har haft ansvaret for personligt – så hvad er det du ikke forstår når befolkningen ikke kan fordrage jer politikere / folketingspolitikere ?

Stigende, bred og dybde i politikerleden og folkelig forankring af had til folketingspolitikerne

Selv om det mest indlysende og interessante ved den forsamlende folkeskare på slotspladsen til folketingets åbning den 6 oktober 2020 var den store brede i oppositionen mod folketinget. Så var folketingspolitikerne ikke i stand til at fange eller forstå dette. Men Morten Messerschmidt zoomer straks ind på dem han hader mest og står total af på dem. Alene dette viser at han ikke er nogen stor politiker der skiller sig ud og kan fange nuancerne.

At han har brugt mange år og årtier på at fremme sin sproglige og kommunikatoriske evner for derved at styrke sine muligheder for løgn og bedrag gør ham ikke til nogen stor politiker. Tværtimod. Det gør ham til en dygtig håndværker – der anvender sit håndværk til løgn og kriminalitet. Men det gør ham ikke til nogen stor politiker. Men kun til en hadefuld og blind person med blinde og frugtesløse sproglige evner.

Han er stadig helt blind for dybden og bredden i den folkelige vrede mod folketingspolitikerne.

Danskerne skal være krybende og underdanige burhøns

Du – Morten Messerschmidt – ønsker også at hver enkelt dansker skal have GPS så du selv og de øvrige banditter i Folketinget kan blande sig detaljeret i folks gøre og laden. Det er kommunisme. Og det er det du og dit parti er.

Afstumpethed giver uvidenhed

Den virkelig årsag til at du Morten Messerschmidt – ( samt også de øvrige folketingspolitikere ) – ikke forstår folks vrede er den ulækre afstumpethed inde i hjernen på dig selv og din omgangskreds i Dansk Folkeparti og i Folketinget.

Men i din ulækre og bagtaleriske artikel angiver du jo præcis årsagen til; og kærnen i politikerleden; nemlig at eliten kun lytter til sig selv og hinanden. Som du skriver:

”For det er ellers en festdag, hvor vi begynder med gudstjeneste, rejser os for Dronningen, lytter opmærksomt til statsministeren og efterfølgende mødes med gode kollegaer for at ønske hinanden et godt arbejdsår.”

Men du er så selvfed at du er helt ude af stand til selv at se hvad der er galt med dig selv og den øvrige satanistiske, pædofile og økonomiske kriminelle elite i- og omkring folketinget.

Hvor afstumpet er du egentlig ?

Morten Messerschmidt er så afstumpet at han kun kan besvare befolkningens bekymring med had. Det er det der er kærnen i hans problemstilling. F.eks. skriver han:

”Jeg betragtede derfor det hele som et børnehaveagtigt cirkus, hvorpå jeg fra en af de unge demonstranter blev mødt med påstanden om at have frarøvet de unge muligheden for ‘at leve et fornuftigt liv’ og at have ‘kørt deres fremtid i sænk’.”

Han forsøger ikke at opløse det der sker på et abstrakt plan og tænke over det. For han kan ikke.

Men der er Morten Messerschmidt der er fuld af had. Og det er befolkningen der med god grund er fuld af bekymringer – bekymringer der bunder i at de ikke stoler på – og ikke kan stole på folketingspolitikerne.

Hvilket lige for tiden hastigt går op for flere og flere mennesker.

Hvad er det egentlig for et demokratisyn?

Men som du selv Morten Messerschmidt: udgyder midt i al din løgn og had:

”Hvad fanden er det egentlig for et demokratisyn?”

Men det er dig selv Morten Messerschmidt der burde spørges om det.

Karsten Holt Larsen

Læs mere på: