I dag søndag den 5 september 2021 befandt jeg mig i Odense ved Mødecenter Odense (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense) hvor der fra 12.30 til 17.00 var et arrangement af noget der hed vaccinationsforum.dk – noget jeg ikke kender og som jeg ikke ved hvad er.

Det var et arrangement jeg på mange måder sagtens kunne deltage i bortset fra at der deltog folketingspolitikere. Blandt andet folkemorderen Peder Hvelplund, Enhedslisten og Morderen Jane Heitmann, Venstre. Det kombineret med deltagerbetaling afholdt mig fra at deltage. Jeg vil under ingen omstændigheder betale for at se de løgnagtige og korrupte svin fra Folketinget.

Men da jeg samtidig ønsker at ytre min stemme, mente jeg at passende demokratisk kompromis vil blive at møde frem og omdele materiale. Her valgte jeg min smukke nye plakat: VACCINEN DRÆBER DIG + KRIG MOD DANMARK. Det ville blive spændende at dele den ud til folk. Og jeg havde alle de gode minder fra i går. Hvor den var gået som varmt brød i gågaden i Århus.

Folk tog også godt imod plakaten. Og læste den med interesse. Men pludselig var jeg genstand for opmærksomhed fra arrangørernes side. Jeg blev opsøgt a en midaldrende kvinde der forhørte mig om hvad jeg ville med min aktivisme på stedet. Og forsikrede mig om at vi jo ikke kunne være uenige. Og om jeg ville med ind til mødet?

Jeg forsikrede dog om at jeg aldrig ville med ind. Da jeg under ingen omstændigheder ville betale for at se en folketingspolitiker. Og jeg intet havde imod vaccinationsforum som jeg ikke aner noget om og ikke ved hvem er. Og at det for mig alene er en principsag om ikke at ville betale for at se de løgnagtige krapyler og folkemordere over fra folketinget.

Kvinden mente dog at det var vigtigere at vi talte sammen. Og jeg indvendte: vil du garantere for at de der folketingspolitikere kommer og siger vi vil dræbe jer med vacciner? Vi vil også dræbe jeres børn og sikre os at jeres børn bliver dræbte og invalide i en lang pinefuld smerte? Og jeg kan heller ikke forstå at hvis i interessere jer for vacciner så burde I jo ikke interessere jeg for den her? Da det jo ikke er en vaccine?

Hun måtte derfor gå med uforrettet sag. Og jeg gik ikke ind til mødet.

Lidt efter kom der en chef i Mødecenter Odense. Hun havde fået klager fra sine gæster over jeg omdelte – en meget ubehagelig seddel -. Og derfor skulle forlade området. Jamen så kunne jeg jo stå på hjørnet. Men det måtte jeg ikke. Og skulle helt forlade hele området. Jeg gik nu ud til fortovet.

Her blev jeg dog forfulgt af chefen fra Mødecenter Odense der forlangte at jeg nu skulle gå 200 meter ned ad fortovet. Her forlangte jeg så at hun skulle ringe til Politiet. Så vi kunne få en juridisk afgørelse. Og det ville hun så.

15 minutter efter kom hun igen vraltende. Denne gang nåde jeg dog at få mobilen frem til videooptagelse. Og hun blev noget tavs. Og havde ikke talt med politiet men med sin chef. Og det var fortroligt.

Jeg var ankommet kl. 12.15. Og stillede nu min telefon til at alarm Kl. 14.10 Så ville jeg få alle med. Også dem der var lidt forsinkede. Og dem var der en del af.

Det kunne godt virke som længe. Men tiden fløj faktisk afsted. Der kom folk til mødet der lige skulle have overblik over parkeringsforholdene. Og indgangen. Og de fik jo også en plakat. Så det var rigtig godt. Og der kom folk på fortovet. Langt de fleste fik plakaten. Måske 80 procent.

Jeg forstår dog ikke hvorfor det er så vigtigt at der ikke bliver omdelt materialer til sådan et politisk møde. Jeg er da glad for at jeg ikke betalte for at komme med og så ikke kunne sige min mening? Det er mig meget imod. Og hovedårsagen til at jeg ikke er i et politisk parti.

På Bornholm havde regeringen inddelt befolkningen i 90 forskellige kaster. Og nu deles befolkningen yderligere op i dem der gerne vil skovle penge ind i folketingspolitikernes forslugne og pengegriske gab. Og alle os der ikke formår at få os selv til det. Så må vi være på omkring 180 kaster lige nu.

Med alt det der er kommet frem om vaccinen er der ikke længer tvivl om at det er en dissideret dødssprøjte. Der skal dræbe også børn i en langstrakt pine og smerte. Noget som folketingsmedlemmerne kan li.

Super duper demokratisk.