Nye former for grov kriminalitet vil eksplodere i Danmark!

Hvorfor tror jeg det?

Det tror jeg fordi den form for kriminalitet findes i de narkobasserede lande i Sydamerika. Herfra har den bredt sig til USA.

Det drejer sig om kidnapninger, salg af piger og kvinder til sex (sexslaver), drab for sjov – hvor forældre til de unge drabsmænd bistår i at skjule kriminaliteten. Grov kriminalitet og afpresning i forhold til vold, voldtægt, kidnapning og afpresning.

Det virker chokerende og overraskende på dig når folkeskolelærerne voldtaget deres elever som vi ser i Rudersdal Kommune, eller når flygtninge ønsker at kidnappe danske piger, som vi ser i Herning.

Eller hvis en pige siger nej til at kæreste med en flygtning eller siger nej til et bandemedlem og hun så dræbes – evt. for få Kr. i et lejemord.

Men den slags tror jeg vi kommer til at se masser af i fremtidens Danmark.

Årsagen til min formodning er at de kriminalitetsformer vi ser i udlandet, har tendens til at sprede sig ind i Danmark.

Du vil sige: jamen det her er jo kriminalitet af en helt anden kaliber. Det kommer vi ikke til at se i Danmark.

Men som vi ser findes denne kriminalitet allerede i Danmark. – STÆRKT UNDERSTØTTET AF POLITIET. DER TJENER ENORMT PÅ DEN FORM FOR KRIMINALITET.

Og de groveste sager holdes endda hemmeligt for befolkningen.

Hvis kriminaliteten begås af beskyttede grupperinger som politikerne, folkeskolelærerne eller flygtninge så ser vi jo allerede nu hvordan systemet beskytter sig ved at hemmelig holde sagerne.

 

———-/////———-

Det “kan blive en barsk konfrontation med ‘en frygtelig oplevelse’ for en familie da politiet lod en drabsmand gå fri fordi han var navnebror til et medlem af Det Konservative Folkeparti.

 Hele byen og mandens venner advarede politiet mod manden der havde en lang række af bortførelser og andre angreb mod unge piger bag sig.

Men på grund af mandens status som – navnebror – til en politiker nægtede politiet at gøre noget.

(Politiet har mange og korrupte forbindelser til Det Konservative Folkeparti)   

 

https://ekstrabladet.dk/krimi/foraeldre-om-emilie-drabssag-en-benhaard-konfrontation/10018645