Som jeg har hørt historien, truede højtstående jøder med at gøre samtlige tyske piger til prostituerede hvis tyskand tabte krigen. Dette skulle ske ved at degenerere moralen så meget at tyske piger og kvinder mistede deres indre kompas. Og ikke længere kunne genkende det at være prostitueret som noget væsentligt. Som det blev sagt af jøderne: ”Nu viste tyskerne hvad de skulle – de kunne kæmpe og vinde.” Hvis de ville undgå det.

Som modreaktion forlangte Hitler at alle jøder skulle bære en stjerne. Hvilket jo egentlig må siges at være en særdeles mild gengældelse. Som modforanstaltning for at beskytte sine piger og kvinder.

Allerede i årene op til den russiske revolution gennemførte jøder alvorlige overgreb mod børn i Rusland. Børnene blev torteret, slagtet og dræbt. Og deres blod drukket. Så snart jøderne fik magten i den russiske revolution kunne de se hvilke jurister og politifolk der havde taget anmeldelserne omkring de russiske børn alvorligt. Og herefter straks sende folk ud for at arrestere og henrette disse jurister, dommere og politifolk.

I årene efter 1 verdenskrig blev prostitution af børn og pædofili udbredt i Tyskland. Mange tyskere og tyske børn så ikke nogen anden udvej for at overleve. End at sælge sig selv som sexslaver til det de stadig mere formuende jøder.

Efter Tysklands nederlag i 2 verdenskrig blev hele Tyskland lavet om til en eneste kæmpestor voldtægtskoncentrationslejr. I årevis skulle tyske kvinder stille sig til rådighed for besættelsesmagtens sexuelle tilbøjeligheder. Løb kvinden blev hun skudt i rykken. Og blev hun ståendene blev hun voldtaget.

Dette galt især også i den amerikanske sektor. Det er også derfor vi hører alle de historier om at amerikanske soldater kom hjem til familien og lokalsamfundet i USA og ikke kunne fortælle om deres oplevelser i Tyskland og Europa. Mange tænker at de amerikanske soldaters mundlamhed skyldes usædvanlige grusomme oplevelser i krigshandlinger i Europa.

Men virkeligheden er at mundlamheden skyldes de amerikanske soldaternes egne orgier af voldtægt af kvinder og børn i Tyskland. Forbrydelser der blev begået på forlangende af deres jødiske overordnede i den amerikanske hær.

Der er flere ting som folk har misforstået i forhold til jødernes angreb- og trusler mod Tyskland. Krigsmålet var nemlig ikke at nedkæmpe nazismen. Men at ødelægge Tyskland. Ikke bare at ødelægge hvide mennesker i Tyskland. Men alle hvide mennesker i hele Europa, USA og alle andre hvide lande.

I dag ser vi jødernes trusler udmønte sig til at stadig flere piger i Danmark, Europa og USA og alle andre lande i den vestlige verden får levet en fristet tilværelse som suger Babes i en suger dating verden.

Derfor syndes jeg på ingen måde at jødestjernen er en passende sammenligning med Corona passet. Da Corona passet er udstedt af vores fjender (der også står bag Corona vaccine krigen) – Mens jødestjernen er udstedt mod samme fjende.

At anvende jødestjernen som symbol i Corona passet er en hån mod de mange helt unge piger der i disse måneder af folkeskolelærer og politikere lokkes ud i vacciner. Ordre der udstedes af de samme blodlinjer der udførte børneofrene i Rusland, stod for pædofili og børnemisbrug af piger og børn i mellemkrigstidens Tyskland. Og for de årelange voldtægtsorgier og drab på kvinder og børn i efterkrigstidens Tyskland og Østeuropa.

Og det er også en historisk løgnagtighed. Der fører vores kamp ud i falskhed og falske præmisser.

I den nuværende krig mod de europæiske folkeslag er helt unge piger i den fødedygtige alder igen hovedmålet for fjendens angreb. Hvor de er genstand for en hel uhyrlig vaccineangreb. Der vil invalidere og sterilisere dem.

Og i den nuværende kamp kan jødestjernen derfor kun ses som en forhånelse af de mange europæiske piger, kvinder og børn der betaler den forfærdelige pris i den igangværende krig. Derfor er anvendelsen af jødestjernen en ren og skær forhånelse af dem der lider allermest i den igangværende krig.

Det er et symbol der af dem der kender den sande historie om jødestjernen – de forbrydelser mod børn, piger og kvinder som den var udset til at undgå. Kun kan ses som en hån mod dem som vores fjender lader krigen gå ud over.

Det er naturligvis også derfor at vores fjender og deres medløbere ønsker jødestjernen indført som symbol i kampen. Det er for at vrænge og gøre nar af os. Og for at udstille vores manglende selvindsigt for os selv og sig selv. Så de kan grine af os: hvor dumme vi er.