KOMMUNALVALG 2021

Vejle Kommune

Eliten i den vestlige verden er onde mennesker

Det der er vanskelig at forklare folk at eliten i den vestlige verden – og i Danmark – er virkelig onde mennesker. Eliten er ikke bare psykopater der vil have vores penge; og så er der nogen afledte følgevirkninger deraf der så opleves som ondskab. Eliten er virkelig onde individer. Der vil os det værste med alle onde midler. For dem er samfundet; og det de gør. Og alt hvad de gør. Bare værktøjer til at gøre os ondt. Være onde mod os. Dræbe os. Og udrydde os.

Kommunalvalg 2021 – Vejle Kommune

  • Stærk opbakning til vores lokalsamfund og landdistrikter.
  • Politikere og offentligt ansatte ødelægger helt bevist vores landområder og lokalsamfund. Det skal stoppe. Og der skal i stedet støttes op om vores små lokalsamfund.
  • Et effektivt decentralisering af politiske beslutninger i Vejle Kommune.
  • Hår flygtningepolitik overfor kriminelle flygtninge og indvandre der misbruger vore tillid og ødelægger vores dejlige Danmark.

Kommunalbestyrelsen i Vejle Kommune har længe været kendt for sin personlige griskhed samt foragt for befolkningen i Vejle Kommune. I den seneste valgperiode har de griske politikere i kommunalbestyrelsen rodet sig ind i forskelligartet korruption og andre kriminelle forhold bl.a. bestikkelse. Der skal sættes en stopper for kommunalbestyrelsesmedlemmernes korruption og kriminalitet mener Lokallisten Danmark Først. Desuden skader kommunalbestyrelsen vores gamle kultur og vores lokalsamfund Derfor stiller Danmark Først ( Liste L ) op til Kommunalvalget i Vejle Kommune.

  • Udlændingepolitik: Danmark Først ønsker ikke kriminelle flygtninge, kriminelle indvandrere og kriminelle udlændinge i Vejle Kommune. Sådanne søges uopholdeligt motiveret og tilskyndet til, at overføre sig til andre lande. Nærliggende f.eks. København, Sverige eller Tyskland – eller allerhelst længere væk, således at grænseoverskridende kriminalitet mindskes i Jylland.
  • Personalepolitik: Samtlige kommunalt ansatte i Vejle Kommune opsiges fra deres stillinger. Herfra kan de pågældende genansøge om ansættelse og blive ansat i det omfang, de er kvalificerede. De kommunale stillinger skal dog fortrinsvis fungere som retrætestillinger for gamle nedslidte arbejdere fra den private industri. Forvaltningens og de kommunalt ansattes nuværende selvforståelse som politiske soldater af venstreorienteret/socialdemokratisk/kommunistisk observans skal bringes til afslutning.
  • Respekt for befolkningen: Kommunalbestyrelsen i Vejle Kommune skal stoppe med, på vejene af forvaltningen, at opretholde det kolossale pres for centralisering: Tvært imod er der et kolossalt behov for decentralisering og privatisering i respekt for lokalsamfund og landbefolkning.
  • Opbyggelig kultur: Danmark og Opbyggelig kultur: Danmark og Vejle Kommune skal være en smuk og grøn landsdel. Hvor byerne står til den omgivende natur. Det gøres op med det nuværende politiske ønske, om at gøre Jylland til et uhyrligt beton-helvede efter socialistisk/østtysk forbillede. Der skal lyttes til befolkningen ved indretning af Vejle Kommune. Gamle huse og kulturværdier skal respekteres og bevares. Muligheden for retslig forfølgelse af de, der har medvirket til de hidtidige omfattende ødelæggelser af gamle huse og kulturværdier i Jylland undersøges. Og enhver, også kommende mulighed herfor, skal gribes. Lov, også fremtidig lovgiv-ning, med tilbagevirkende kraft, skal i den forbindelse udnyttes. Vejle Kommune skal være en smuk og grøn landsdel. Hvor byerne står til den omgivende natur. Det gøres op med det nuværende politiske ønske, om at gøre Vejle Kommune til et uhyrligt beton-helvede af beton og asfalt efter socialistisk/østtysk forbillede. Der skal lyttes til befolkningen ved indretning af Vejle Kommune. Gamle huse og kulturværdier skal respekteres og bevares. Muligheden for retslig forfølgelse af de kommunalbestyrelsesmedlemmer og offentligt ansatte, der har medvirket til de hidtidige omfattende ødelæggelser af gamle huse og kulturværdier i Jylland undersøges. Og enhver, også kommende mulighed herfor, skal gribes. Lov, også fremtidig lovgivning, med tilbagevirkende kraft, skal i den forbindelse udnyttes.

 

Middelklassen og det private initiativ skal styrkes

Det er i hvert fald rigtigt at den private middelklase er under pres. Ikke bare økonomisk. Men som vi ser her bliver ideer også stjålet med arme og ben af politikere og offentligt ansatte. Kun det der udspringer af offentligt ansatte må blive til noget. Hvis der ikke sker noget står vi overfor en udryddelse af middelklassen på linje med den vi har set i USA. I realiteten er det en udryddelseskrig vi er midt i. Bondestanden og familielandbruget er allerede ødelagt. Der er ingen forskel på hvad kommunisterne gør og hvad de danske offentligt ansatte gør. De balgvedliggende kræfter er ens. Også i Vejle Kommune og i Region Syddanmark
Karsten Holt Larsen, Kandidat Danmark Først, danmarkforst.dk

Citat: “Det kommunale opgavetyveri er i fuld gang i Københavns kommune. Hvis hårdtarbejdende bønder kommer på en god idé og vil lave en lille forretning ud af det, så står den rødgrønne adelige klasse på Københavns Rådhus klar til at presse deres egne kommunale virksomheder frem med vold og magt.”

(Kilde https://kapitalenslakajer.blogs.berlingske.dk Når adelen tager bøndernes levebrød AF ALEX VANOPSLAGH 7. NOVEMBER 2017 17:59 )