De jødisk kontrollerede medier i Danmark forsætter deres uhyggelige løgn om koncentrationslejrene i østeuropa. De påstår at jøder blev dræbt i lejerene. I virkligheden var det lejer hvor jøderne blev opbevaret under yderest luksuriøse forhold under krigen. Således at de ikke kunne skade tyskland med spionage mv.

Efter krigen blev lejerene overtaget af jødiske specialstyrker der er specialuddannede i totur, voldtægt og drab på hvide europæiske mennesker. Et uhyggeligt kapitlet i europa historien der er lagt total låg på. Og som trænger til omfattende forskning.

Det var disse specialuddannede jøder der aftvang de tyske soldater de falske vidnesbyrd om at der havde fundet et holocaust sted mod jøderne. De mest sadistiske og ondskabsfulde jøder med et indre satanistisk had til hvide europæiske mennesker blev udvalgt til opgaven.

Især interesserede jøderne sig for totur af testikler på hvide mænd. Og knuste gerne testiklerne på de tyske soldater for at fremtvinde de falske tilståelser om holocaust.

I årene efter krigen sultede de jødiske kontrollerede militærstyrke op mod 10.000.000 tyskere ihjel (De allierede militærstyrker var i alt væsentligt under jødisk kontrol).

Ligende folkemord fandt sted i flere østeuropæiske lande. Hvorfor der også i dag er en aversion mod jøder i østeuropa. Noget der med censur og fængselstraf er lagt låg på i den vestlige verden.

Under de krige og revolutioner som jøderne har forårsaget i Europa har de gået efter at dræbe fortrinsvis:

– De smukkeste europæiske mennesker.
– De højeste europæiske mennesker.
– De yngste europæiske mennesker
– De ledende europæiske mennesker.

Det vil derfor være meget interessant med en analyse af om dette ikke også er tilfældet i forbindelse med jødernes racebetingede udryddelseskampagne af tyske og østeuropæiske mennesker i årene efter anden verdenskrig.

Der er dog ingen tvivl om at bestemte grupper af europæiske mennesker blev udryddet i årene efter anden verdenskrig. F.eks. europæiske mennesker med visse kompetancer.

JP.dk, Berit Ertmann, 23.03.2019 KL. 11:28, Selfies og thumbs up: Historisk kz-lejr kritiserer besøgende for respektløs adfærd