Jeg er dybt rystet over situationen på Borup Skole

Hans egne børnebørn er blevet smadret og voldtaget af flygtninge og indvandrere på Borup Skole. Og nu tager det syge svin dem i forsvar?

Men er det sandheden?

Kan han selv have solgt sine egne børnebørn til flygtningene?

(De – morfaren og pigens familie – må jo enten have været truet til tavshed eller være psykopater. Jeg tror det første.)

En morfar stiller sig åbent frem på TV og har nærmest mere ondt af de kriminelle flygtninge og indvandrere end af sit eget lille barnebarn. Hvorfor er der ikke nogen, der bider mærke i det og sætter spørgsmålstegn ved det? Jeg kan simpelt hen ikke forestille mig andet end både ham og hele hans familie er blevet truet fuldstændig vild af de der flygtninge og indvandrere.

Det er simpelthen fuldstændig vildt, hvor sygt de der flygtninge kan finde på at true danske mennesker.

Hvorom altid er afsløre morfaren at det både er hans børn (altså hans børnebørns forældre); og det lyder også til flere af hans børnebørns forhold i skolen er gået ud over. Og han ikke mener at det hele skal frem. Da det bare vil skræmme folk (Sikke en barndom at have hvad: hvor hele ens familie og slægt er under dybe trusler og voldsom vold fra flygtninge og indvandrer. Og at hele systemet: politi, skolelærere og pædagoger ensidig er på de voldskriminelle indvandres side.).

 

TV 2 har talt med morfaren til det barn, der ifølge lægejournaler er blevet udsat for voldtægt på Borup Skole i Køge Kommune. Han fortæller, at familien er chokeret, men efter omstændighederne har det godt.

”Morfar er bekymret for børn bag krænkelser”,  af TV 2 NEWS, Februar 2024

https://nyheder.tv2.dk/video/dXJuOnR2MjpjbXM6YnJpZ2h0Y292ZTp2aWRlbzo2MzQ2ODc2OTg4MTEy

 

Bemærkning til ovenstående på Telegram:

” That man must have surely been threatened by the relatives of the rapists! Damn coward! The invaders know very well that the Danes are generally afraid of them, that’s why they are the way they are! That’s why they don’t RESPECT and do what they want! This will change, when the Danes stop, ACT and say ENOUGH NOW! The politicians, the police protect them but, when the DANISH PEOPLE UNITE THEY WILL ALL BE ABLE TO ELIMINATE THEM, and DEMAND their government THAT the invaders should BE DEPORTED! then, many invaders will leave the country because they will know, that people stopped being afraid of them! Those invaders don’t mess with other foreigners because they know those people will defend themselves!!!”

 

Bemærkning fra en dansk bekendt:

Bekendte: ”Og sådan har det været læææænge

Men hvis en indfødt lavede det samme var de bag træmmer

Det er MENINGEN de skal optræde som de gør

Det er det de er bestilt til.”

Mig: ” Der var en kvinde der havde bestilt en dansk mand til at voldtage sig i en sm gruppe. Bagefter fortrød hun. Og fik ham smidt 4 år i  fængsel.”

Bekendte: ”Ja der er forskel på folk”

 

Mine tanker vedrørende sagen: ”Hjernevask af flygtninge og deres lande

Der er nogen, der siger, at de er endnu mere hjernevaskede end os. På grund af den måde, de tænker på. De holder jo sammen i klaner. Systemet underkuer eller knuser derfor bare den førende i: landsbyen, familien, klanen osv. Og så er alle de andre oppe at køre over det.

Det er jo det samme med os. Men fordi vi er mere individualistiske af natur, skal de (regeringerne) først til at oprette de klaner, vi skal hjernevaskes i.

Som f.eks. de forskellige protestorganisationer inden for AntiVax.

Når organisationerne først er oprettede, har regeringen (direkte eller indirekte) kontrol (eller tiltager sig det, på den ene eller anden måde) over de førende personer i bevægelsen.

Det er den måde, hele den vestlige verden bliver styret på. (Et kraftfuldt værktøj der ser nyt og glimmerende ud. Men som for eliten i virkeligheden er tusindvis af år gammelt.)

(Jf. Edward Bernays)”