I Irland arbejde bander i havnebyer på at drive børn sammen på havnen og læsse dem på skibe

De mennesker der problematiserede indfangningen og kidnapningen af børn blev forfulgt og smidt ud af byen.

(Det er jo noget af det samme som her i Danmark hvor danske børn og unge der udsættes for indvandre kriminalitet selv forfølges af politi, skolelærere og pædagoger hvis de klager over dette, Som eksempelvis i Ry hvor en enkelt kriminel indvandrer gennem årevis terroriserede hele byen og de danske unge i byen. Konstant forsøgte de danske unge at få hjælp af Politi, skolelærere og pædagoger. Der dog alle hele tiden nægtede at hjælpe. Til sidst blev de danske unge så desperate at de forsøgte at stikke ild til indvandreren. Straks var politi, skolelærere og pædagoger over de danske unge der straks blev smidt i fængsel. Så vi bliver jo stort set heller ikke set som andet end slaver og svin af de kongetro myndigheder i vores eget land, Karsten)

Derfor turde landbefolkningen heller ikke tage deres børn med ind til byerne

Ofte var overdødeligheden under transporten på skibe enorm høj.

Jøderne kunne presse op til 700 børn ned i et skib der var designet til 200

Derved maximerede jøden sin profit

De små piger der kom ind på fabrikkerne, fik ofte håret i maskinen. Og blev derved skalperede (Jeg kommer til at rænke på at alle rygterne om skalpering foretaget af indianere har noget med dette at gøre? Rygterne kunne så kamuflere over de mange skalperinger på fabrikkerne?, Karsten)

Både sorte og hvide kunne eje hvide slaver

De hvide slaver blev oftest hårdest behandlet. Da de ikke repræsenterede så høj en værdi som de sorte slaver ( Måske blev prisen holdt kunstigt nede. Grundet et ønske om folkemord mod hvide mennesker? Karsten)

Direkte slaveri blev formelt afskaffet på papiret. Men blev afløst af gælds- og renteslaveri)

Og slaveri ved hjælp af lønpres og prispres

Det tager f.eks. kun få måneder at afdrage den reelle pris for et hus. Mens det tager flere år at afdrage hele huset. Som rentebaserede lån.

(Det at historien om hvid slavehandel undertrykkes giver enorme spændinger mellem sorte og hvide. Hvor de sorte føler sig stærkt forurettede. Fordi deres rolle som slaver overfortælles i den historiske beretning. I stedet for at begge parter ser klart på hvem der står bag, Karsten)

The Zio-run White Slave Trade, Charles Giuliani,  truthhertzradio, 13. februar 2023

 

https://odysee.com/@truthhertzradio:b/The-Zio-run-White-Slave-Trade:7