Er det kemiske angreb i Ohio et rent falsk flag? Hvor der faktisk slet ikke er udløst nogen kemikalier af betydning?

Men kun et mildt kemikalie udledning der skal udløse skræk og rædsel i befolkningen? Som kun har til formål at fordrive menneskene ud af landbrugsområderne? og stjæle deres jord? Og forbyde landbrugsprodukter fra området?

[Jeg tror muligvis bare ikke det hele er så farligt som det ser ud til på billederne fra området. Og det er netop det der i virkeligheden er det farlige.]

Meget kunne tyde på dette. Da jeg lyttede til nærværende udsendelse med Dr Lee Merritt (Latest Fear Psyop To Control The Masses, With Dr Lee Merritt) genkendte jeg straks hendes påstand om at vi stod i et falsk flag på linje med da corona blev udløst. Jeg genkendte også de samme følelser hos mig selv: en frygt og en vrede, der bygger på en manglende tillid til ledelsen i den vestlige verden.

Men er den frygt velbegrundet i nærværende sag?

Hele det falske flag i den nærværende sag går kun ud på at skræmme menneskene ud af landbrugsområderne og derefter kunne opkøbe jorden billigt. Derfor der også kun brugt forholdsvis ufarlige kemikalier. Selv om det ser drabeligt ud på billeder.

Hemmeligheden er ifølge Lee Merritt nemlig at situationen ser farlig ud på billeder. Men faktisk ikke er særlig farlig i virkeligheden.

Nogle få af kemikalierne kan dog inden for de nærmeste dage være så farlige at de vil kunne dræbe dyr der ligefrem slikker dem af planterne. Men slet ikke noget langsigtet. Om et års tid vil al jorden være fuldt ud brugbart igen.

Elitens egentlige ønske er alene at få fingrene i jorden til billige penge. Samt at stoppe fødevareproduktionen.

Det er præcis det samme som under den russiske revolution. Hvor bolchevikkerne kun kunne vinde ved at dræbe de mest effektive bønder.

Det er det samme som vi ser her hvor nogle af USA’s bedste landbrugsområder påstås forurenede. Områder der blandt andet indeholder hele den befolkningsgruppe der producerer USA´s bedste og sundeste fødevare: amish. Der blandt andet har fået dom for at de ikke skal stoppe produktionen – samt at de ikke skal tvangsvaccinere deres dyr.

(Personligt er der flere ting ved sagen som jeg finder interessant: Et forældrepar blev sendt hjem med en lille baby. De så noget lange ud i ansigterne. Men burde et sådant forældrepar ikke være helt nede på deres grædende knæ og tikke om at få bare i det mindste et lift ud af området? De døde dyr der vises, kan være fra hvor som helst og de personer der fremstilles som egerene kan være hvem som helst: f.eks. lønnede skuespillere. Du tror ikke at ressourcer til den slags findes i samfundet? Lad mig tage et eksempel: En af de ting jeg har hørt om en anden kendt flask flag: Columbine high school shooting er f.eks. at alle i byen fik indløst al deres gæld. Hvilket tilsyneladende har være nok til at få dem til at holde mund.

Nogle af folkene der deltager i denne IRL begivenhed er faktisk også statister i filmen ”White Noise” – ‘We’re trapped’: The East Palestine family who appeared in Adam Driver disaster movie White Noise about train derailment that caused toxic cloud and town to be evacuated… and are now experiencing it for real –

Der er altså allerede rigtig mange der ved at være på sporet af at der er noget galt med hele opstillingen. Jeg kan allerede nu henvise til mange videoer om den forudsigende programmering af – katastrofen – men det er næsten nemmere at de selv graver vider.)

Så det er en ting de gør: De bruger vores fantasi og vender vores ønsker og tanker imod os selv.

Da jeg har været med til at hisse folk op med alle mine delinger om sagen i Ohio, som jeg også gjorde i starten af Corona (Af præcis samme årsager) så syndes jeg også jeg har pligt til at dele denne video.

Gemma O’Doherty, OHIO LAND GRAB, First published at 21:25 UTC on February 19th, 2023. (Latest Fear Psyop To Control The Masses, With Dr Lee Merritt)

https://www.bitchute.com/video/cy003AIF2jt6/