Det blev en politisk belærende oplevelse at være på The New Cat Pub i Vejle om aftenen tirsdag den 15. oktober 2013 da en person som jeg nogenlunde genkendte som byrådsmedlem for SF i Vejle Kommune Pernille Moesby* forefantes i lokalet sammen med en anden sandsynligvis ukendte SFér.
De to prægede på en dominant måde værtshusmiljøet med skrålen op til – og ikke mindst om – forskelige kunsterne der højpristestes for deres tilsyneladende socialistiske tilsnit.
Hurtigst muligt efter min ankomst søgte Pernille Moesby en hviskende samtale med den mandlige bartender. Efter den samtale vekslede bartenderen ikke et ord med mig. Og jeg var luft for ham. Det til trods for at at vi indtil da. Og også en anden aften. Havde ført tæt samtale om flygtige emner af fælles interesse.
Det er dog ikke første gang jeg har oplevet noget ligende i forbindelse med medlemmer af Vejle Byråd.
Men det kunne da nok være bekymrerende for små selvstændiges frie snak over bardisken. Hvis personalet på The New Cat Pub modtager sine direktiver direkte med medlemmer af Vejle Byråd der bl.a. samarbejde med 3F-Vejle om kanøfling af Vejlegården.

* Pernille Moesby er folkeskolelærer. Analyser har fastslået at folkeskolelærere er en gruppering der der kan finde på aktiv at moppe og forfølger folkeskoleelever der ikke er socialistiske eller venstreorienterede. Samtidige er venstreorienterede kendte for en særlig kampteknik der går ud på en fuldstændig perfid og hæmningsløs til-sværtning af politiske modstandere med henblik på et totalt karaktermord. Så hyggelige typer der passer vores børn i folkeskolerne.

Med venlige hilsner
Karsten Holt