Mange der er vaccinerede, har fortrudt. Mange er døde og mange er invalide. Som udgangspunkt vil lægerne ikke hjælpe dig. De undersøgelser der skal til giver ikke afkast i form af medicinslag. Desuden ved lægerne og medicinalindustrien at det vil være nytteløst at hjælpe dig. De har bare tjent tykt og fedt på at vaccinere dig. Og nu er de ligeglade med dig.

Hvis du presser din læge eller sundhedssystemet i den forbindelse. Risiker du at bliver overført til et åbent koncentrationslejrsystem der hedder: Funktion Lidelse. Om du også senere bliver overført til en af de mange fysiske KZ lejer som den danske regering har bygget må tiden vise.

  • Tal fra den amerikanske regering viser at den fuldt vaccinerede person kan forvente en levetid på omkring 3 år. Hvis du virkelig passer godt på dig selv, mener mange forskere at du kan overleve 10 til 15 år.
  • Mange af vaccinerne er dog placebo. De giver nogen mennesker håb. Desuden er vaccinerne delt op i 4 grupper + en placebo og en 250 procent.
  • Selv om en vaccine er placebo kan den sagtens indeholde andet end den gift der er i den fulde vaccine.
  • I mange lande anses hospitaler for værende dødsmaskiner. Der skal bistå med at dræbe dem regeringerne vil af med i befolkningen. Det gælder f.eks. i England og USA. I disse lande er befolkningen blevet meget påpasselige med at anvende hospitalerne og plejehjemmene. Er det samme tilfældet i Danmark?

Sådan tjekker du dit helbred

Vi ved at vaccinen går ind og anggriber hjernehinden. Den trænger ind i hjernen. Det er svarende til at få dementes, Jacob Kreutzfeldt Sygdom og kogalskab.
• Så vær på vagt hvis du får hovedpine eller tiltagende hovedpine.

Nogle af stofferne i vaccinen angriber blodbanen og blodcellerne.
• Vær på vagt hvis du pludselig få mærkelige blodpropper.

Ovenstående er på ingen måde nogen videnskabelige eller fuldgyldig gennemgang af vaccinens skadevirkninger.

 

Her er din værktøjskasse

Så vildt knuser vaccinen immunsystemet

Men så nemt kan du teste det.

MY JAW DROPPED WHEN I TESTED SOMEONE’S IMMUNE SYSTEM AFTER THE 2ND JAB

Dr. Nathan Thompson

SixthSense

D-DIMER TEST

Han fik blodpropper (D-dimer-testen kan hjælpe med at fange dem tidligt) og permanent lungeskade ved at tage den. Han fortryder at have taget det, han får beskeder på sin telefon for at være sikker og tage det andet stik. Kilde: Fearless Nation.

COVID VACCINE INJURIES – I TOOK PFIZER & ALMOST DIED (D-DIMER TEST SAVED HIM IT SOUNDS LIKE)

Fearless Nation

He got blood clots (the D-dimer test can help catch them early) and permanent lung damage from taking it. He regrets taking it, he is getting messages on his phone to be sure and take the second jab. Source: Fearless Nation.

I udsendelsen fremgår bl.a. den blodtest du skal forlange efter vaccinen

Er det jøderne der står bag drabet på dine børn?

Eller er deres tilstedeværelse på alle formelle poster ï covid propagandasystemet bare en tilfældighed?

A ZIONIST PLOT TO EXTERMINATE US?

November 3rd, 2021

Sgtreport