Demonstration i total Karos i Århus

Det var med nogen forventning jeg tog til Århus lørdag den 24/7-2021. Men det hele skulle udvikle sig noget mere anderledes end jeg lige havde regnet med.

 

Eftertanke om håndtering af forskellige faggrupper

Demonstrationen i Århus fik mig til at tænke over flere ting i vores håndtering af omgivelserne: skolelærer, sygeplejersker og politifolk.

Er det virkelig det klogest vi kan gøre at sætte drukkenbolte med et dybt had til politiet til at stå at skrige politifolk ind i hovedet? Og på den måde styre hele fores forhold til politiet?  Der er ingen demonstrationer her i Jylland eller Fyn der berettiger den adfærd.

Eller at lade selverklærede psykisk forstyrrede personer, håndterer vore relationer til centrale grupper som sygeplejersker og skolelærer?

Det sidste var en af de ting der skete i Århus. Her fik vores dårlige adfærd skræmt to nysgerrige skolelærer væk fra os.

Forestil jer hvor mange menneskeliv det kommer til at koste at vi mister bare de to skolelærer? Hundredvis af børn kommer til at miste livet på vacciner på grund at alle de andre skolelærere vil overtale dem til vaccinerne. Og de få skolelærere der vil hjælpe børnene vil ikke kunne finde opbakning.

For mig at se er det fuldkommen godnat som det køre på den måde med indflydelse på de grupper.

Står der en gruppe politifolk og der kommer en kvinde eller en velholdt pige hen og taler med dem så står de jo der med stive øre i 15 – 20 minutter. Det er da bare at få nogen af pigerne udannede i hvad de skal sige til dem.

Jeg tror godt nogen de politifolk kunne blive virkelig vrede på regeringen når det går op for dem hvor hårdt de er blevet knippet i røven ved at lade sig vaccinere. Men deres vrede skal havde den rigtig retning.

Nede i Esbjerg var det – da råbehovederne ikke kom og generede politiet – pludselig utrolig nemt at snakke med politifolkene. De virkede faktisk ret skræmte over hvad vi kunne fortælle dem. Det var helt nyt for dem. De var så desværre vaccinerede. Men var meget interesserede i bivirkningerne.

Oppe i Ålborg var politiet helt tydelig bange for os de første par timer. Og ville ikke rigtig snakke. Men jeg lå alligevel mærke til at gik en kvinde hen og talte med dem så havde hun fuld opmærksomhed i lang tid. En gammel tyk mand som mig gad de ikke rigtig tale med.

Så alt den ballade mellem os og politiet har været i en enorm interesse for regeringen. Regeringen har jo misbrugt hele situationen til at få vaccineret politifolkene. Fordi vi ikke har kunne tale med dem og advare dem.

Jeg vil tro det er det samme med militærfolk.

I Århus blev et par skolelærer skræmt væk af den indspiste retorik (Jeg kan jo ikke rigtig tage afstand fra det sagte – da jeg jo selv tror på det). Men forestil jer første gang: før i selv viste noget om alt det her. Ville i så turde sætte jeres liv og arbejde og ve og vel og familie ind på noget der er det mest skøre i nogensinde har hørt fra en person i overhovedet ikke kender? Sikket ikke.

Nogen af sygeplejerskerne i demonstrationen havde ellers godt styr på to skolelærer der lige kom forbi. Men skolelærerne fik hurtig kolde føder da de hørte på de mange udgydelser fra demonstrationslederen i den medbragte megafon.

Ville det ikke være langt klogere af os at lade andre professionelle fra den offentlige sektor håndtere dem fra de grupper vi kan få over på vores side? Vi skal også tænke på at mange fra de grupper er under enormt hårdt pres fra systemet. Så der skal arbejdes meget præcist med de mennesker når de første gang høre vores budskab. Og skal ind i miljøet. Tænker jeg.

Men forestil jer hvor mange børn der nu kommer til at dø af vacciner nu når vi mistede de to skolelærer på grund af noget der egentlig er barnagtigt pjat.

Jeg håber alle dem i ledelserne af de forskellige grupper vil tænke over det her. Det er ikke længere sjov og ballade. Vores fjender er allerede begyndt at dræbe børn og unge med vacciner.

De vil snart sætte militæret ind for at udrydde hele familier med vacciner. Det var jo det de gjorde i Ukraine under den russiske revolution (Dengang skød de bare folk. Nu bruger de så vacciner.). Anderledes bliver det ikke her.

Så hvor længe kan vi holde til at lade drukkenbolte og psykisk syge håndtere alle vores relationer til centrale grupper i det omgivende samfund?

 

Overlevelse i små lokale samfund

Jeg tror på vi vil kunne overleve i små lokale grupper. Men jeg tror ikke på at det bliver uden militær dimension. Inden bronzealder kollapset brugte globale Militærstyrker omkring 15 år på at udrydde alle kongefamilier og handelsstanden i alle de internationale metropoler i Europa og Nordamerika. Sådan fik globalisterne selv magten,

Under Kristensen af Europa flygtede hedningene til Nordamerika. Men her satte kirken tempelriderne over for at rydde op og dræbe alle.

Vi så det samme under heksejagterne i Europa. Hvor millioner af europæiske kvinder blev dræbt af systemet. Kun fordi de kendte til naturmedicin. Det at naturmedicinerne blev dræbt gjorde at lægerne kunne komme til fadet. Det er dem der i dag er forfædre til den nuværende lægestand og de globale medicinalselskaber. Så de er onde nok.

Under de store forhistoriske krige i Indien hvor hvide mennesker mister magten i Indien nåde en flok hvide at flygte. De nåde rundt om Afrika, Sydamerika og til New Zealand. I de mellemliggende år havde jøderne fået magten i England. Så da de fandt New Zealand blev de hvide stort set massakreret. Selv efter tusindvis af år er deres had til os uudslukkeligt.

Så overlevelse på lokalt plan er nok vores bedste mulighed. Men ledelsen skal være i orden.

 

Nye mål for demonstrationer og sammenkomster

Et af mine ny mål ved demonstrationer og sammenkomster bliver fremover at finde nogle personer jeg kan tale med. Og få deres telefonnummer. Miljøet er ikke så lille som man skulle tro. Og får man sig ikke koblet op med dem. Så kan det være vanskeligt at finde folk igen.

Alle andre ville jo bare bruge FB til det samme. Men der er jeg jo ikke. Og den mulighed kan også snart slutte for alle andre.

Så jeg er indstillet på at suge nogen telefonnumre til mig.

Det vil jeg sige lykkedes mig i Århus. Da jeg fik 3 nye telefonnumre og en ny bekendt på telegram.

Lige nu ser det ud til at meget kan gå galt. Og der hurtig kan blive brug for lokale grupper der tager vare på hinanden i lokalsamfundene.

Så jeg vil råde jer alle til at få lokale forbindelser og personlige bekendtskaber – lokalt og overalt.

Mit egentlig formål er dog at finde folk jeg kan omdele materialer sammen med. Det er vores bedste chance lige nu. Organisationerne ser ud til at trykke omkring 50000 stk., materialer om ugen (det lyder voldsomt. Men det ser jo ud til at blive fordelt). Så det er bare om at få det sparket af sted ud til befolkningen. Og det er der åbenbart nok der gider. Og det mener jeg hjælper. For det her er en krig om narrativet – om folks forståelse af hvad der sker. Vi har den simple historie fordi den er sandheden. Den er enkelt at fortælle og nem at forstå.

 

Personlige forberedelser

Personligt var jeg ret tilfreds med mine forberedelser til demonstrationen. Jeg havde taget en del materialer med som jeg kunne spørge om de tilstedeværende ville være med til at dele ud (1000 stk.) + min egen plakat.

Og så havde jeg fået fat på en energimaskine. Der kan producere energi. Jeg glædede mig til at vise den til folk.

Jeg gik rundt og fordelte de 1000 flyers – som de tilstedeværende kunne viderefordele (Jeg ved ikke om der var 100 personer – men måske deromkring til demoen). Det gik nemt og jeg kunne nok sagtens have brugt 2000 flyers. På et tidspunkt lånte jeg mikrofonen et par minutter og fortalte om energimaskinen. Og hvordan den kunne hjælpe med energi når man ikke kunne komme ind på en cafe mv. og lade op uden Corona pas.

Og det er den form for teknologi der hurtig finder anvendelse hvis samfundet bryder ned f.eks. fordi mange dør af vaccinerne.

 

Et par ting ved demonstrationen

Der var dog et par ting ved demonstrationen der undrede mig en del. Demonstrationslederen holdt taler igen og igen og sang også mange sange. Talerne handlede i stort omfang om demonstrationslederen selv og aspekter ved vedkommendes liv og barndom.

På et tidspunkt kom politiet forbi og ville tale med demonstrationslederen. Personligt ville jeg aldrig have truffet aftaler med politiet uden vidner. Men demonstrationslederen gik alene til side sammen med en betjent. Det vil jeg sige er en fejl. Nu var det eneste budskab så at folk skulle gå på fortovet frem for på hele vejbanen. Så det var da til at overskue.

En kriminel var et positiv indslag

Til en forfriskning var det en kriminel der som dagens taler skulle udlægge teksten. Jeg var naturligvis stærk interesseret i at høre hans tolkning af de kriminelle politikerne på Christiansborg (it takes one to know one).

Den kriminelle var meget nede på jorden. Forholdt sig til bestemte datoer. Hvad der var sket der. Og hvilke ulovligheder som politikerne brugte til undskyldning for det.

Noget som enhver kunne forholde sig til.

Der var heller ikke den sædvanlige politi baching som vi ellers altid er vandt til fra dem der altid kommer -og åbenbart ikke kan snakke om andet.

Den kriminelle var efterlyst af politiet og bar derfor maske. Men senere så jeg at han fik et skulderklap af en politi. Jeg tror ikke det var falsk opposition. Men bare at begge parter kunne se det sjove i det.

 

Men i hvert fald drog demoen afsted på march. Og jeg blev tilbage ved min energimaskine.

 

Kort ensomhed

Folk virkede meget interesserede i energimaskinen. Men nogen påpegede at jeg heller måtte blive tilbage når jeg havde sådan en dyr krabat – energimaskinen – til at stå mens de andre gik march. Det blev jeg så nødt til.

Ensomheden varede dog kun et par minutter. Så kom den første demonstrant tilbage: meget stram i ansigtet. Og følte sig sviget af andre hun fulgtes med og af demonstrationslederen.

Snart efter fulgte flere. Og kort efter stod halvdelen af demonstranterne henne omkring hvor jeg holdt til sammen med min højt elskede energimaskine.

Som jeg forstod det skulle sygeplejerskerne være i centrum for demonstrationen. Men de havde simpelthen ikke kunne stå inde for hvad demonstrationslederen havde gået og sagt i megafonen. Om Jesus og Satanisme og Pædofili og den slags.

Umiddelbart lyder det jo som noget mange af os i miljøet tror på. Og det kunne jeg godt selv have sagt noget om – tænkte jeg. Men demonstranterne sagde at hvis jeg sagde den slags så ville det jo være min private mening som privatperson. Mens demonstrationslederen tegnede hele demonstrationen. Og også dem: sygeplejerskerne. Og det kunne de ikke stå inde for.

 

Skolelærer fik klode føder

Det ærgerlige var også at de faktisk havde mødt et par skolelærer. Der var meget lyttende til os og også gerne ville være med på vores side. Men da de hørte al den skøre snak fra megafonen, havde de vendt om på hælen og skyndt sig væk. Så det var jo to gode folk der var smuttet der – syndes jeg det lød som om.

 

Vrede over skænderi med familie

Kort efter dukkede flere demonstranter op. De havde være utilfredse med at demonstrationslederen nu brugte det at hun havde taget megafonen med på vandretur til at angribe en familie der stod på sin balkon. Faderen påstod at han havde fået vaccineret alle sine børn. Og fik nu gennem megafonen et totalt personligt angreb af demonstrationslederen.

Det var der mange der ikke kunne stå inde for. Og forlod demonstrationen.

 

I hårdt angreb på dem der forlod demonstrationen

Nogle af dem der havde forladt demonstrationen havde prøvet at tale fornuft med demonstrationslederen. Men hun havde igen angrebet dem med sin megafon

 

Vi fik snakket rigtig godt.

Vi snakkede alle sammen rigtig godt mens de andre var afsted på march.

Men da demonstrationen vender tilbage, fik folk travlt med at fortrække. Da de havde fået nok hovedpine af demonstrationslederen.

 

En noget mærkværdig udvikling

Den lille faste flok i den tilbageværende demo fik en takketale af demonstrationslederen for deres loyalitet og trofaste støtte til samme. Mens dem der havde forladt demoen blev udskammet. Det er så hvad det er.

Men det der slog mig, var hvordan de tilbageværende – loyale – og – trofaste – i demoen nød denne hyldest og faldt i med klapsalver. Det hele virkede for mig at se meget surrealistisk.

Nå men folk spunsede afsted i alle retninger. For de gad ikke høre på mere fra lederen. Men vi var så også nogen der blev tilbage og småsnakkede. Det var i øvrigt meget interessant.

 

Manglende tiltro til ledelsen i København

En af de ting der igen og igen dukker op i samtalerne blandt folk i Jylland og Fyn, er manglede tiltro til ledelsen i København. Der er et eller andet ved det hele – noget ved nogen af folkene. Noget folk ikke kan sætte fingeren på. Men har en fornemmelse af. Og det dukker næsten altid op når 2 til 3 jyder / fynboer taler sammen.

 

Plakater i gågaden

Jeg måtte gå alene op i gågaden og dele plakater ud. De andre skulle til fester og private sammenkomster. Det bliver åbenbart fordelt på FB og der er jeg jo ikke.

Derefter gik jeg op i gågaden og delte plakater ud. Men her mødte jeg et par der havde være til demonstrationen. De var ved at gå amok over demonstrationslederen. De var i øvrigt også vrede over Modstand Midtjylland – som de gav skylden. Og mente at MIB skulle overtage det hele igen. Det sidste ved jeg nu ikke helt. De ting Modstand Midtjylland har stået for, har i hvert fald indtil nu været i orden – mener jeg.

I hvert fald ville parret aldrig være kommet hvis de havde vist hvem der var demonstrationsleder den dag – fremturede de. Og det var jo også på linje med hvad mange andre sagde.

 

Min dag sluttede med snorkling i Åhus bugten. Nice. Vandet var varmt selv om klokken var 21.30.