CATHERINE AUSTIN FITTS: Er det et globalt kup eller er det bare korruption i medicinalindustrien (Det første)

 

Du skal holde fast i brugen af dine kontanter. Der er simpelthen så vigtigt at du gør det. Bankerne kan ikke styre det at folk bruger kontanter til. Det vil de kunne med alt onlinevaluta.

 

DET MEST CENTRALE UD AF DET ALT SAMMEN ER AT FÅ STOPPET VIRUSPASSET. FOR MED DEN: ALENE MED PASSET, KAN DE ØDELÆGGE ALT FOR DIG. DE KAN NULSTILLE ALLE DINE PENGE. DE KAN NULSTILLE ALT HVAD DU HAR GANG I. DIN BIL GÅR I STÅR NÅR DU NÆRMER DIG DE 5 KM DU MÅ FJERNE DIG FRA DIT HJEM OSV.

 

Dit pas er vejen til et gullaschsystem i en verden der er en eneste stor Kz-lejr.

 

Med alle de penge eliten har stjålet ud af pensionssystemerne, er den eneste måde de kan mellemfinanserne de manglende penge på det vi ser nu. Derfor har hun i mange år advaret mod det omfattende tyveri. For det kunne kun ende på den måde vi ser nu. Drab af rigtig mange mennesker (Det samme så vi også herhjemme i starten. Hvor Odense kommune gjorde en ekstraordinær indsats for at dræbe gamle mennesker på plejehjem. Ved at tvangsindlægge syge gamle sammen med raske gamle. Karsten).

 

Efterretningstjenesterne står bag det her. Sammen med medicinalindustrien. Det er en paladsrevolution. Det er bare det samme som de revolutioner og paladsrevolutioner vesten plejer at udføre i ulande. Nu sker det samme bare i vesten selv. Systemerne sættes ind i kampen mod vores egne lande.

 

De har organiseret det her ved som igler at suge al næring og ressourcer ud af det eksisterende system. Alt dette overføres til det kommende system. Du har så alle usikkerhederne i det gamle system. Og alle værdierne i det nye system. Og det nye system er nu overmægtigt at kraft, energi og rigdom.

 

De vil gøre os så fattige og syge at vi ikke kan gøre noget når vi opdager at de har stjålet det hele fra os. Vi vil være så svage at vi ikke kan få vores penge tilbage fra dem.

 

Det er et finansielt kup. Men det bliver konverteret til kontrol.

 

Det her er bare en del af den gift der er spredt i den vestlige verden siden midten af 1990erne.

 

HUN FORTÆLLER AT PÅ BAGRUND AF SINE REJSER ER DER UDBREDT FORSKEL PÅ HVOR HÅRDT VACCINEN RAMMER I FORSKELLIGE LANDE. I SVEJS REMMER DEN NÆSTEN IKKE. MEN I USA DØR OG INVALIDERES FOLK TIL HØJRE OG VENSTRE AF VACCINEN.

 

Ledernes – modstandsbevægelsens – opgave er at omdanne hele befolkningen til et eneste militærstyre der kan imødegå det her.

 

For første gang i vores liv kan vi se hvem der er hvem.

 

Vi må uddanne folk til at forstå samfundet på et højre niveau. Det er vores pligt som mennesker.

 

(Desværre kommer journalisten her ind på en masse Trump tosse teorier om virus og Ivermectin og andre affaldsprodukter fra medicinalindustrien. Men journalist Trump tossen tror det er virusset Ivermectin virker imod. Og kan åbenbart ikke se at vaccinen er et biovåben. Men du kan nemt spole forbi alt den tossesnak. Karsten)

 

Investering: Hvordan vil du komme gennem krigen med nogen af dine værdier? Dine investeringer skal være krigsinvesteringer.

 

Man skal også være en menneskekender. Hvem har du omkring dig og hvem kan du stole på. Hvem kan du opbygge et lokalsamfund med. Hvem er din hær af mennesker?

 

Alle disse folk strømmer lige nu ud af deres stillinger i storkapitalen og andre steder. Og er åbne for at starte noget nyt op. Det er vores hær. Med dem kan vi opbygge et nyt samfund. De mennesker er vores mulighed. Vi må investere i dem.

 

Catherine Austin Fitts mener at politi og militærfolk er helt overvejende gode mennesker.

 

Militærfolk strømmer i titusindvis ud af militæret. Det er om at få dem samlet op. Det er vores hær.

 

 

HEADED FOR A DIGITAL CONCENTRATION CAMP: GREG HUNTER INTERVIEWS CATHERINE AUSTIN FITTS

 

https://www.bitchute.com/video/Wfi4hzEIgDxo/