Vaccinen som et biologisk våbensystem v/DR. ROBERT YOUNG

 

Her er en nogenlunde danske gennemgang af videoen med DR. ROBERT YOUNG. Den giver dig en opdatering af hvad vi har fundet ud af om vaccinen indtil nu. Der er simpelthen s mange detaljer i videoen at jeg ikke kan få det hele med. Men hvis du kan engelsk vil jeg råde dig til at se videoen.

 

Vores fremtid er børnene. Dermed kan satanisterne forgifter vores fremtid.

 

De vil ramme vores gudelige kommunikation og skabe et nyt væsen der kan kontrolleres.

 

Graphene rammer med 70 procent mandlige og kvindelige kønsorganer (80 %) Det rammer også knoglemagen (10 %. Det rammer også hjertet og ind hjernerne. I hjernen rammer det et område (der interessant nok hedder corona radiata – der kontrollere vores bevidsthed. ) (fra 6 minutter og 50 sekunder inde i udsendelsen).*

 

Du kan ikke ødelægge Graphene eller dens strukturer.

 

Det vil passere lige ind gennem hjernemembranen og kunne samle sig derinde.

 

Der bliver sagt noget om radioaktive isotoper.

 

Corona virus = På latin: Stråle Forgiftning – Bliver målrettet mod din hjerne (9 minutter og 45 sekunder inde i udsendelsen).

 

Corona forgiftningen bliver rettet direkte mod hjernen. Og specifik rettet mod corona radiata

 

Vores balance, vores biokemi, event til at tænke, evnen til at være selvstændig og autonom som person, mister identiteten, evnen til at huske, motorikken. Og det er det hvad vi kan se i det der kommer frem i bivirkningerne.

 

Det er et frygtelig våben der bliver rettet mod menneskeligheden.

 

  1. ROBERT YOUNG er meget bekymret over udviklingen: FOLK FORSTÅR IKKE AT VI ER I KRIG

 

Det hele styres af omkring 300 personer (med forbindelserne i orden): depopulation, omfordeling af velfærden i samfundet, starte den nye verdensorden.

 

En verden, en regering, en kontrol.

 

Enhver borger er bundet op ved hjælpe af de her forbindelser. Har et personlig ID-nummer. Der til stadighed transmittere informationer. Men du kan aldrig afbryde forbindelsen til den centrale supercomputer. Kun døden kan afbryde forbindelsen til dig.

 

  1. ROBERT YOUNG udtaler sig om strålingens virkning på menneskets blod. Derfor ved han det er et våbensystem (12 minutter og 50 sekunder inde i udsendelsen)

 

Du kommer aldrig til at slippe for boosterene. Nogensinde. Resten af dit liv.

 

(Her kommer der så noget Trump tart tossesnak fra Journalisten.)

 

Her er noget om hvilke gigahertz eliten kan bruge og deres virkning. Den puslerend ionisering. Alene ved hjælp af det vil de kunne dræbe dig. Som i biblen: folk står i manken – den ene dør. Den anden bliver stående (17 minutter og 30 sekunder inde i udsendelsen)

 

Folk bliver skubbet sammen ind i byerne og også tættere sammen i byerne (Det lå jeg godt mærke til i Aalborg. Overfor politistationen lå nogen nye højhuse. De lå meget tæt på hinanden. Jeg syndes det så frygtelig ud. Total uden respekt for natur eller mennesker)

 

Folk vil imidlertid blive klar over at de ikke kan overleve i de store byer. Og vil flygte ud i landområderne.

 

Vi kommer til at stå overfor et slagtehus af ondskab.

 

Fødevarerne er det vigtigste. Hvis du ikke dyrker mad selv så skal du virkelig kunne stole på den bonde du køber af. Det i butikkerne vil være fuldstændig inficeret med skadestoffer som eliten finder på – de værst tænkelige ting. Nu er tiden til at forberede sig med fødevare: vi har ventet for længe. Det er den eneste måde du kan rede dig selv og dem du elsker (20 minutter og 16 sekunder inde i udsendelsen)

 

  1. ROBERT YOUNG kommer op med en ny artikel om alle de hemmelige ingredienser i vaccinen. Men det er grundlæggende det samme som om den spanske syge. Hvor der blev dræbt omkring 100.000.000 mennesker på den måde. Eliten gør det her vor ca. hver 100 år. De forklæder sig som de gode – men de er de onde.

 

Vi har intet set endnu. Det her er kun begyndelsen af begyndelsen. Der er kun religionen der kan frelse os. Vi må stå på hellige steder for at klare os. Der er intet helligt ved de moderne byer. Jeg tror ikke det her er noget der vil stoppe. Men jeg kan ikke lade være med at tale for fremtiden for menneskeligheden. Jeg kan ikke lade være at dele min vinden når jeg ved jeg har den (nej det har jeg også tænkt på. Efterhånden som de danske byer ødelægges med moderne arkitektur opløses helligheden og vores historie i dem. Det er noget vores fjender (Jøderne) har svoret at de vil gøre mod byerne i Nordeuropa. Karsten)

 

Der kommer mere og mere Graphene i blodet. Og det kommer også i influenzavaccinen.

 

Kvinder steriliseres. Sædkvaliteten falder hos mænd.

 

Affaldsstofferne rammer også din hud.

 

Graphenenen giver også blodpropperne.

 

Der er også parasitter i vaccinen.

 

Der er nanorobotter i vaccinerne.

 

Genetisk modefiserede giftstoffer forgifter de hvide blodceller. Ingen af dine hvide blodceller vil forsvare dig mod dette. Det vil ætse dine røde og hvide blodceller væk. Det er derfor folk dør (36 minutter og 23 sekunder inde i udsendelsen)

 

Trypanosoma cruzi er en af de levende organismer i vaccinen (38 minutter og 18 sekunder inde i udsendelsen)

 

Giftige metaller.

 

Dette er ikke en vaccine. Det er en substans der ødelægger dine vigtigste celler. Dit blod.

 

Hvordan opstår det som PCR-testen opfanger (39 minutter og 50 sekunder inde i udsendelsen)

 

Nanorobotter i vaccinen (41 minutter og 15 sekunder inde i udsendelsen)

 

Der er kun et land der har indrømmet at de fylder Graphene i vaccinen. Og det er Kina. Det er sikket et forsøg på at dæmpe befolkningstilvæksten – et barns reglen virkede ikke (42 minutter inde i udsendelsen)

 

Derfor dør folk af behandlingerne. Din krop er ødelagt. Og kan ikke tage imod behandlingerne. F.eks. ikke afgive eller modtage ilt. Det er ikke nødvendigvis behandlingen. Men din krop. Og det er vaccinen der har ødelagt den.

 

Gennemgang af de våbensystemer der kan rettes mod dig.

 

De vaccinerede gør folk syge ved at udsende stråling. Og modtager stråling.

 

Her kan du se mere fra Dr. Robert Young

Our Mission Is To Do All We Can To Change and Save Lives With an Alkaline Diet and Lifestyle

“Dr. Young may be on the threshold of a new biology, whose principle—if proven—could revolutionize the biology and medicine worlds.” Neil Solomon, M.D., Ph.D. Former Head of Research for John Hopkins University.

https://www.drrobertyoung.com/

 

Der bliver i videoen: ”AFTER YOU TAKE THE CV-19 BIOWEAPON JAB WITH GRAPHINE OXIDE BY DR. ROBERT YOUNG.” omtalt en artikel som blandt andet indeholder den hemmelige ingrediens liste fra medicinalvirksomhederne. Jeg mener at det må være den omtalte artikel:

 

” Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines”, Robert O Young DSc, PhD, Naturopathic Practitioner
https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

 

Sagt af journalisten: Det er faktisk utroligt at det er præcis de samme mennesker der kikker i supermarkedet på ingredienslisterne mens de samtidig sluger vaccinen. Det er helt vanvittigt. Virussen er medierne.

 

Robert O Young: Jeg deler så meget jeg kan så ofte jeg kan – under stor personlig risiko.

 

Hvor der er et giftstof, er der også en antigift. Så der må findes en modgift. Gennemgang af de forskellige muligheder (49 minutter inde)

 

[I en tidligere video med Robert Young har jeg hørt ham fortælle om den kendte amerikansk (Jødiske) forretningsmand Armand Hammer (Bog: Armand Hammer: Hammer – en selvbiografi) der tog et middel for at beskytte sig mod den spanske influenza (som jo også i virkeligheden var vaccinen). Og at man i dag kunne bruge det samme middel for at beskytte sig mod Corona vaccinen (Jeg tænker det passer. Da den amerikanske forretningsmand var jøde. Så han må jo have vist det. Da dem der stod bag den spanske influenza og det vi i dag oplevet med covid jo også i begge tilfælde er jøder. Han må jo også være med i indercirklen. Da han var den amerikanske kontaktperson til jødernes økonomiske og ressourcemæssige udplyndring af Rusland efter borgerkrigen. En af de få der har kendt samtlige ledere af Rusland under kommunismen. (Jeg har læst hans bog. Men nu er navnet lige røget ud af hukommelsen)]

 

Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines

https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

 

[*Ved i hvad. Jeg tror måske at de har slagtet alle de fostre og døde mennesker for og brugt dem i vaccinen for at få vaccinen til at bevæge sig hen i bestemte områder i modtageren. Alt det med at det er MacDonald og andre fast food der anvender dem kan være falsk flag? Det må have taget flere år at skaffe alle de ansporingsstoffer som har skullet få vaccinen til at bevæge sig bestemte steder hen i menneskekroppen. Så det tænker jeg kan være en tilstrækkelig vægt for en falsk omfattende og kostbar falsk flag operation. Men altså: det er bare en tanke. Karsten. Kilder: ”Du tror at det er høj teknologi når medicinalgiganterne får vaccinen til at vandrer hen og angribe bestemte punkter i din krop. Hjernen eller kønsdelene. Men det er faktisk ret nemt.”DansmarkForst.dk og ”NEWSBREAK 142 | BREAKING: DR. YOUNG REVEALS COVID VACCINES ARE INTELLIGENT TARGETING BIOWEAPONS”]

 

Se videoen:

 

AFTER YOU TAKE THE CV-19 BIOWEAPON JAB WITH GRAPHINE OXIDE BY DR. ROBERT YOUNG.

First published at 19:11 UTC on January 27th, 2022.

The Brand23

https://www.bitchute.com/video/wHBE0VR1Sv7u/