Den systematiske udryddelse af kæmper
Den systematiske udryddelse af kæmper er en vigtig brik i forståelsen af den nuværende krig mod hvide mennesker.
Ja. Det ser du til at der har levet kæmper. Indtil for nærmet få dage siden ville jeg have sprunget enhver YouTube video om netop dette emne over.
Det viser jo bare hvor meget vi er blevet løget for.
Men der er masser af ting der er løget om: I USA er der f.eks. flere antikke efterlagenskaber og strukturer efter europæiske mennesker end i Europa.
Allerede under antikken var der omfattende global handel mellem verdensdelene. En stor del af bronzen til bronzeøkser i Europa kommer f.eks. Nordamerika.
Og en Romersk handelsskib blev fundet sunket ud for Brasilien. Dette blev også undertrykt. Man kunne endda i de romerske fortegnelser spore hvor skibet blev bygget og hvem ejeren var.
For omkring 3300 år siden blev der udført en global udryddelseskrig mod hvide mennesker. Hvor internationale chokstyrker rettede koordinerede angreb mod centre med koncentration af dygtige hvide mennesker. Det ser blandt andet ud til at der i denne krig kan være blevet brugt meget kraftige våben med atombombeliggende egenskaber. Eller måske ligefrem disse våben. Er der noget der tyder på.
Men udryddelsen af kæmperne er interessant. Fordi den ser ud til at være en vigtig brik i krigen mod hvide mennesker. Ligesom det ser ud til at der var en bevist systematik bag udryddelsen af dem. Så hvem stod bag? Og hvorfor er det så vigtig for eliten af i dag ikke at få emnet diskuteret?
Under erobringen af amrerika blev derboende hvide mennesker – og kæmper systematisk indringet og massakreret.
Før Cristoffer Columbus – hvilket jo som bekendt ikke er han rigtige bavn – såkaldte opdagelse af Amerika blev elitetropper fra tempelriderne sent til Amerika for at udrydde de hedenske europæiske mennesker der var flygtet til Amerika grundet den kristne forfølgelse og udryddelseskrig mod europæiske mennesker.

Selv under det britiske imperium blev rester af hvide mennesker opsporet af det engelske militær. Og massakreret.

For 10000 år siden var hvide mennesker måske 99 procent af verdens befolkning. i dag er vi 5 procent ?