Spildt ansøgning om valgforbund

I forbindelse med opstilling til Kommunalvalg og Regionalvalg tirsdag den 16. november 2021 har jeg rakt hånden ud til Frihedslisten. Da jeg igen i dag ikke havde hørt noget rakte jeg igen hånden ud. Men Frihedslisten havde ikke undersøgt sagen. Og kunne i givet fald ikke møde frem til en underskrift. Det er faktisk første gang jeg har hørt om det i forbindelse med et lokalvalg – mellem os lokallister i Region Syddanmark. Hvis folk splitter stemmerne mellem mig i Danmark Først og Frihedslisten vil alle stemmerne derfor gå til spilde. Selv om vi kunne være kommet ind hvis vi havde indgået et valgforbund.

Når eneste argument er de nævnte nævne må vi gå ud fra at Frihedslisten stiller op til valg uden interesse i at blive valgt ind.

Derfor vil jeg anbefale alle i region Syddanmark i stedet at stemme på mig Karsten Holt Larsen. Danmark Først. Liste L. Til Kommunalvalget i Vejle Kommune Og i Region Syddanmark