Respons til: Helge Green, Ph.D, Nye videnskabelige data sætter spørgsmålstegn ved COVID-19 vaccinernes effektivitet og sikkerhed; Samt Nye videnskabelige data sætter spørgsmålstegn ved COVID-19 vaccinernes effektivitet og sikkerhed Er det tid til at gentænke vaccinations- og behandlingsstrategien?

 

Hovedkonklusionen

Hvis jeg var regeringen og skulle have fremstillet et falsk flag dokument ville jeg formulere det lige præcist som det er udført af: Helge Green, Ph.D

 

Helge Green møder stor ros fra andre læger. Det er klart. Han ryster jo ikke deres træ med det han skriver.

 

Perspektivering

 

Der er intet nyt eller overraskende i den rapport set i lyset af hvad enhver presset regering ville påstå.

 

Det ville ikke undre mig hvis Helge Green, Ph.D personligt har økonomisk givtige stillinger fra medicinal industrien. Det er sikkert derfor han ikke stiller det fundamentale spørgsmål – selv om at han ved bedre.

 

Det her spiller lige ned i hånden på folketinget og den falske flag fra Nye Borgerlige – som de allerede samarbejder med nogle dele af modstandsbevægelsen om. Samt det – som jeg ser det – igangværende Zionistiske kupforsøg i modstandsbevægelserne.

 

 

Påstande i rapporten:

 

Han kommer med en masse påstande:

 

Der findes virus – underforstået at det kun kan være det folk bliver syge af.

 

Han tager alle de løgnagtige tal fra staten og sundhedsvæsnet for gode vare.

 

Der er masser af eksisterende lægemidler vi kunne have brugt i stedet for vaccinerne. Påstår han (En påstand der sikket skal modvirke befolknings rystede tro på hospitalerne)

 

Bare en lille forsigtig overtillid til vaccineindustrien – fra politikerens side – har ført til det her.

 

Hele vejen igennem kæmper han for troen på at der er en pandemi og en virus og at de kan bekæmpes med syntetiske produkter fra medicinalindustrien.

 

 

Ros fra andre læger

 

Helge Green møder stor ros fra andre læger. Det er klart. Han ryster jo ikke deres træ med det han skriver. Han kommer ikke med alternativer til et sundhedsvæsen der har spillet total fallit i hele den vestlige verden.

 

Han roser tværtimod enhver form for syntetisk medicin og at alternativerne til vaccinen vil sikre hospitalerne og lægerne. Men at politikeren her bare har begået en mikroskopisk fejl der sagtens kan rettes op på.

 

En rigtig ting i rapporten:

 

En af overskrifterne hedder:

 

” Vaccinerne hindre ikke smittespredningen og lande med den højeste vaccinestatus har også det højeste antal smittede og død”

Og det er da i hvert fald rigtigt. Ærgerligt at han ikke melder klart ud og fortæller hvorfor.

 

 

Kilder

 

Dansk Ph.D. i mikrobiologi med kompetent rapport om Vaccinen: Jeg blev forfærdet

https://ildspor.wordpress.com/2022/01/27/dansk-ph-d-i-mikrobiologi-med-kompetent-rapport-om-vaccinen-jeg-blev-forfaerdet/

 

 

Nye videnskabelige data sætter spørgsmålstegn ved COVID-19 vaccinernes effektivitet og sikkerhed

Er det tid til at gentænke vaccinations- og behandlingsstrategien?

Helge Green, Ph.D.

https://cloud.mediahead.dk/index.php/s/2GAYcA7E7G9ad8d