Redaktionschef Louise Pettersson, DR, P4 – Trekanten bryder sig ikke om visse lokallister
Det er ikke specielt nemt for – ikke socialdemokrater – at komme igennem i Danmarks Radio. Heller ikke i P4 Trekanten. Da jeg kontaktede Redaktionschef Louise Pettersson var det tydeligt at kvinden bare var interesseret i at få mig verfet af med mit budskab om de to lokallister Vejle Kommune Først og Jylland Først. Hun sagde straks at hvis hun lavede noget om mig ville det være lige så latterligt som hvis hun skrev noget om den allersidste, nederste kandidat på Venstres opstillingsliste.
Det være sig hvad det er. Vi kender jo alle til DR´s politiske virke og indre venstreorienterethed. Bl.a. at DR fungere som retrætestilling for det autonome miljø i København: altså har personale bestående af politisk kriminelle. Noget som skatteborgerne tvinges til at betale for.
Det der virkelig krænker er at Louise Pettersson skulle vrænge og gøre nar af mig mens jeg forsøgte at fortælle om visse forhold i kommunen. Bl.a. om kriminalitet og andre ting. Behandling af pensionister mv. Der er ingen tvivl om at Redaktionschef Louise Pettersson kun havde det ene formål: at få mig irriteret så meget at jeg klappede røret på. Det skete dog ikke. Men samtalen blev ikke særlig konstruktiv.
Jeg må sige det virkelig er indbegrebet af alt hvad jeg er imod. En venstreorienteret tvangs skattefinansieret pamper fra DR i København der skal komme herover, og med skattemidler i ryggen leve sit fede liv med “løberute og en italiensk racercykel”. Mens hun sviner os herover til på det vi står for og gerne vil bevarer.
Redaktionschef Louise Pettersson, DR, P4 – Trekanten har med sin adfærd ikke kun svinde mig til. Men også alle de borgere jeg fortalte eksempler om. Og på valgdagen har hun også med sin opførsel vist sin mening om dem der stemmer på mig og de lokallister jeg repræsentere.
Med venlig hilsen
Karsten Holt Larsen, Kandidat for Vejle Kommune Først og Jylland Først, 27102013