Politiet kan selv stå bag drabet på Emilie Meng for: “Det var drengene, der tog hende.”

Ole Mejlstrøm argumenterer således den 18 januar 2019:
”Ja, jeg har fra første færd ment, at nærheden til Motalavej gjorde det meget sandsynligt!
Politiet skulle have checket alle kælderrum I kvarteret!”

Og det er jo fuldkommet korrekt. Hun kan jo sagtens have siddet levende fanget i et rum i området. Samtidig med at politiet har sejtrukket opklaringen i bevidstheden om at det er politiets venner og samarbejdspartnere blandt flygtninge og indvandre har kunnet komme i et dårligt lys i forbindelse med opklaringen af sagen.

Og hvis du tænker at det er da fuldkommet urealistisk? Nej det er overhovedet ikke urealistisk. Det er den slags der foregår.

• Bare herhjemme har fyns politi nægtet at opklare stenkast fra motorvejsbroer. Selv om mennesker er blevet dræbt og lemlæstet af stenkastene. Der er endda tilfælde hvor politiet har fanget stenkastene; og herefter sluppet dem direkte fri igen. Uden at gøre noget som helst.

• Desuden er det ikke bare i Danmark – men i hele Europa blevet moderne for flygtninge og indvandre at indfange unge europæiske piger (og på det seneste også drenge ) som de mishandler i lange perioder før de dræber dem eller i nogle tilfælde sætter dem fri.

• I England hjælper politiet flygtninge og indvandre med at indfange unge hvide engelske piger som flygtninge så voldtager og tortere i samarbejde med journalister og politikere – der er medlemmer af de omfattende pædofile netværk der styre England. Dette kan stå på i årevis. Fordi politiet afviser anmeldelser fra pigerne. Desuden kan politiet finde på at tage ud og tæske forældre der forsøger at hjælpe deres piger. Dette fastholder pigerne i et orgie af voldtægt og totur fra flygtninge, politikere og journalister.

• I Frankrig indfanger politiet på ordre fra politikere unge smukke hvide kvinder (der deltager i gule veste demonstrationer) som de mishandler og invalidere. På en måde så kvinderne bliver invalide for livstid. Det kan være politiet skyder øjnene ud af hoved på kvinderne eller knuser deres knæ (På internettet er der masser af videoer fra vidner der træder frem efter at have været udsat for det).

• I Belgien nægtede politiet at opklare en stor pædofilring fordi det viste sig at medlemmer af det engelske kongehus dukkede op i sagen. Det betød at børnene netop kom til at sulte ihjel i de rum hvor de blev holdt fanget. Til sidt blev det folkelige Press mod politiet i Belgien dog så stor at de blev nød til at foretage arrestationer og domfældelser. Men hver dag kæmper belgiske politikere nu på at få de fængslede sat fri – vel et cadeau til de fængslede for at de holdt politikernes navne fri af sagen..

Der er hundrede vis af flere af den slag eksempler. Hvor politiet helt tydelig selv er med i sagerne og derfor gør alt for at forhindre en opklaring.

Der er derfor alt mulig grund til at tro at politiet er en direkte og medvirkede årsag til drabet på Emilie Meng – eventuelt på direkte fordre fra flygtningevenlige politikere i folketinget der ikke har ønsket flygtninge og indvandre sat i et dårligt lys.

“Det var drengene, der tog hende.”

Politiet har hemmeligholdt data i Emilie Meng sagen. Politiet har hele tiden lagt inde med DNA. Men for at beskytte politiets og folketingspolitikerens venner blandt flygtninge og indvandre har politiet hemmeligholdt data for offentligheden og politiet har selv saboteret efterforskningen i sagen.

I dag kan man jo sige rigtig meget om en person og dennes udsende alene ud fra DNA. Og faktisk behøver man ikke engang DNA fra den pågældende person for at for at fastslå vedkommendes identitet. Man kan fastslå en persons identitet alene ud fra DNA der tilhøre et familiemedlem.

Alt dette har politiet vist. Men har helt bevist saboteret opklaringen af sagen: fordi politiet har ønsket at holde hånden over flygtninge og indvandre.

“- Det var drengene, der tog hende.

Sådan fortalte en udviklingshæmmet mandlig beboer på et bosted til politiet samme dag, som den dræbte Emilie Meng forsvandt.”

Viste du i øvrigt om politiet:

Det er rendyrket satanisme og ondskab der gemmer sign inde i de sorte politiuniformer. Hver enkelt politimand er et misfoster og en løgner.

Det skuldes at hver enkelt politimand i den vestlige verden udvælges ud fra den en genetisk egenskab i hans gener der gør at han dar særlig nemt ved at dræbe hvide mennesker på ordre fra politikerne i Danmark, Europa og USA. Og det er jo også hvad vi ser i de her sager.

Politiet er en satanisk organisation der samarbejder med det værste afskum i folketinget om at ødelægge Danmark.

Her kan du læse mere om politiets og folketingspolitikernes forbrydelser mod Danmark:

Her kan du læse mere om politiets forbrydelser i Emilie Meng-sagen

https://nyheder.tv2.dk/krimi/2020-01-17-unge-maend-be..

Her kan du læse mere om politiet og folketingspolitikernes forbrydelser mod Danmark:

http://danmarkforst.dk/