– “Herhjemme er Ellemann-Jensen familien med individer som Uffe Ellemann-Jensen, Jakob Ellemann-Jensen og Karen Ellemann en blodlinje der arbejder for folkemord mod hvide mennesker. Og derfor understøttes af de pædofile netværk.” –

Det ser ud til at Israel har opnået kontrol over den vestlige verden ved at afpresse den politiske elite på baggrund af dennes færden i omfattende internationale pædofile netværk.

Der består af højtstående politikere, bankfolk, industrifolk. adel og kongelige familier.

Undersøgelse i børns forsvinden og overgreb på børn afbrydes når undersøgelserne kommer tæt på de magtfulde individer.

Jeffrey Epstein sagen ser ud til at kunne være en Mossad operation der har til formål at beskytte Donnald Trump.

Jeffrey Epstein sagen er således bare en af mange pædofile ringe. Andre er:

 

Marc Dutroux ringen fra Belgien

Franklin pedofile ring i USA.

Nexium sex cult

Pizzagate

Disse ringe ville kunne som dele af et endnu større netværk. Der giber ind i hinanden i et globalt net. Men undersøgelserne bliver altid afbrudt. Og dette er ikke nogen tilfældighed.

Israel bruger ganske enkelt sine ambassader til orgier af voldtægt mod små kistene børn. Her bliver berømtheder fra USA og Europa filmede mens de deltager – dette er så materiale til afpresning.

Herhjemme er der grund til at være på vagt overfor ledere af de falske nationalistiske partier – der i virkeligheden er zionister – og er interesserede i at fremme krig og had på baggrund af et intenst had til Danmark.

Og sandsynligvis er disse partier derfor også derfor er Mossad interface. Jeg vil mene især med det faresignal at de også højsynger personer som Winston Churchill – der i den politisk elite tilbedes for sine perverse folkemord og overgreb mod hvide mennesker – især overgreb og drab og iværksættelse af voldtægt mod hvide kvinder og børn. Det drejer sig. f.eks. om Dansk Folkeparti, NB og Stram Kurs.

Busch familien er en af de familier som Mossad skulle have fået kontrol over ved at have billeder af hvordan George H.W. Bush voldtager, tortere og dræber små børn.

Herhjemme er Ellemann-Jensen familien med individer som Uffe Ellemann-Jensen, Jakob Ellemann-Jensen og Karen Ellemann en blodlinje der arbejder for folkemord mod hvide mennesker. Og derfor understøttes af de pædofile netværk.

Årsagen til at du ikke hører om dette i medierne er at ledende mediefolk selv er med i de pågældende netværk – selv modtager børn fra netværkene.

Undersøg selv sagen ved at se udsendelserne i denne playliste fra Danmark Først TV.

Jeffrey Epstein – Mossad control over USA

 

 

Whitney Webb’s særdeles interessante analyse

 

Kyle Hunt har gjort et fantastisk arbejde med at indlæse Whitney Webb’s særdeles interessante analyse af Jeffrey Epstein sagen. Der trækker rødder tilbage til anden verdenskrig hvor CIA indledte sit samarbejde med organiseret kriminalitet i USA. Sexuel overvågning og afpresning sikrede i årene efter krigen de enheder i efterretningstjenesterne der blev beriget med organiseret kriminalitet en enestående og hastig stigende magtbase. En årsag til den hastig stigende magt er at CIA og organiseret kriminalitet med tilknytning til Israel stiller små børn til rådighed for politikere, embedsfolk og kulturpersonligheder. De kan frit benytte sig af børnene – sexuelt eller tortere og dræbe børnene. Alt dette bliver nøje optaget på film og billeder. Der er grundlag for afpresning som magtbase. Allerede først i 1960érne var enhederne urørlige for det politiske system i USA. Der herefter blev overtaget. Lyt selv til den interessante dokumentar og få indblik i hvordan de folk der leder os i virkeligheden er.

 

Alle afsnit kan findes på Renegade Broadcasting  – ( renegadebroadcasting.com )

 

Oplæsningen bygger på: ” Hidden in Plain Sight: The Shocking Origins of the Jeffrey Epstein Case

 

Epstein is only the latest incarnation of a much older, more extensive and sophisticated operation that offers a frightening window into how deeply tied the U.S. government is to the modern-day equivalents of organized crime.

by Whitney Webb ( mintpressnews.com  )”

 

Del 1.:

Blitz: The Shocking Origins of the Jeffrey Epstein Case (8-7-19)

Kyle reads the first part of Whitney Webb’s series of articles that puts the Epstein case in much greater context.

 

Del 2.:

Blitz: Government by Blackmail (8-14-19)

Part II of Whitney Webb’s series includes more discussion of Jeffrey Epstein, Trump’s Mentor and the Dark Secrets of the Reagan Era.

 

Del 3.:

Blitz: Mega Group, Maxwells and Mossad (8-21-19)

Kyle reads part III of Whitney Webb’s Jeffrey Epstein scandal series. The picture painted by the evidence is not a direct Epstein tie to a single intelligence agency but a web linking key members of the Mega Group, politicians, and officials in both the U.S. and Israel, and an organized-crime network with deep business and intelligence ties in both nations.

 

Del 4.:

Blitz: From “Spook Air” to the “Lolita Express” (8-28-19)

Kyle reads the last part of Whitney Webb’s expose, which covers The Genesis and Evolution of the Jeffrey Epstein-Bill Clinton Relationship.

 

 

Vi er befolkningen mod politikerne

Eliten i den vestlige verden er virkelig onde individer.

Det der er vanskelig at forklare folk at eliten i den vestlige verden – og i Danmark – er virkelig onde mennesker. Eliten er ikke bare psykopater der vil have vores penge; og så er der nogen afledte følgevirkninger deraf som opleves som ondskab. Eliten er virkelig onde individer. Der vil os det værste med alle onde midler. For dem er samfundet og det de gør. Og alt hvad de gør. Bare værktøjer til at gøre os ondt. Være onde mod os. Dræbe os. Og udrydde os.