Flemming Blicher INFO Chat, [29.03.21 02:58]

[In reply to Karsten Holt Larsen]

Vær dog vis på een ting: Alle de nævnte advokater har sværget troskab til domstolene, og ikke til deres klienter! JEg siger ikke at advokater ikke kan være dygtige, eller gode mennesker for den sags skyld. JEg siger bare at det ikke er klienten de har sværget troskab til. Klienten betaler bare gildet, enten direkte, eller via deres trustfund gennem systemet (beskikket advokat). Men at være klient er ikke lig med troskab!

 

Hele vores retssystem er problemet, ikke advokaterne som sådan, eller dommerne for den sags skyld. I Danmark faciliteres alt dette gennem en GRundlov, som reelt ikke er hvad vi tror den er. Se specifikt §3 og §§12-14 i Grundloven for at forstå at Dronningen har magten egenhændigt, men er samtidigt fredshellig (kan ikke straffes, ifølge grundloven i hvert fald!).

 

Domstolene, hører under domstolsstyrelsen, som hører under Justitsministeriet, som ledes af justitsminister Nick Hækkerup, som igen ifølge §§12-14 er dronningens tjener.

 

Jeg siger heller ikke at dronningen er ond eller dårlig, eller noget andet. Jeg siger bare at sådan hænger tingene sammen.

 

Svar fra Karsten

 

  1. Jeg tor du har ret. Men hvor hårdt det du angiver slår igennem overfor almindelige mennesker i retssager ved jeg ikke. Hvis der bliver ført en krig mod europæiske mennesker: så vil dem der føre krigen da være dumme hvis ikke de startede med at underlæge sig domstolene.

Som jeg ser det er det en jødisk / zionistisk krigsførelse vi står overfor. Og ligesom de moderne teknologiselskaber nu er sprunget ud. Så er de gamle magtstrukturer som domstole, kirken, politiet mv. på samme vis sikkert undertvungne af vores fjender.

Hvis vi ser inden for politik så bemærker jeg at lederen fra Dansk Folkeparti og Stram Kurs begge har deres oprindelige bagland i Det Radikale Venstre. Så alene der vil jeg da gerne sætte spørgsmål ved deres hæderlighed og integritet.

Gennem de seneste 250 år er en stor del af Europas oprindelige adel, kongelige familier, præstelige blodlinjer og oprindelige krigerklassen blevet udryddet i revolutioner og krige. Noget der er orkestreret af vores fjender. Og hvor de selv efterfølgende har indsat sig selv i de tomme positioner.

Det er resultatet af dette vi nu ser.

Men om det er bedst eller ej for almindelige mennesker ikke at have en professionel advokat kan jeg ikke lige overskue.