Nyrnberg lovgivningen kommer ikke til at frelse dig.

(Se 15 minutter inde I udsendelsen)

Fagforeninger og industriorganisationer og alle andre organisationer som jøderne har kontrol over arbejder nemlig på at Nyrnberg lovgivningen kun er gældende for jøder – og ikke for hvide mennesker – eller andre mennesker.

Alle piloter, sygeplejersker mv. i USA der forsøger at beskytte sig mod vaccinerne, finder derfor ikke nogen hjælpe i lovgivningen eller ved domstole eller ved fagforeninger. Men bliver tværtimod udsat for alvorlig tilsvining af samme organisationer. Og bliver beskyldt for ikke at være jøder. Og derfor ikke er værdige til beskyttelse.

Og skal ifølge jødiske ansatte i forgreninger tatoveres og smides i lejre.

Hvis du tror det er løgn så sæt dig ind i ”Noahide Laws”. Der er en ny hemmelig lovgivning der er underskrevet af mange verdensledere. Loven gør jøden til en omvandrende gud på jorden. Og der bliver defakto dødsstraf for direkte eller indirekte kritik af jøden.

Efter den russiske revolution blev der indført dødsstraf med straks henrettelse for enhver forseelse mod jøder i Rusland. Enhver der kom gående på et fortov og ikke trådte, til side for en rabbiner blev således straks henrettet.

Og alle politifolk og jurister der havde forsket i de jødiske blodofre mod russiske børn op til den russiske revolution, blev straks henrettet.

Læg mærke til hvordan alle zionistiske partier som dansk Folkeparti altid slutter deres historiske erindring med Tyskland nederlag (For at undgå at se på hvad der kom før det – Og de taler heller ikke om de kommunistiske forbrydelser i Tyskland og Østeuropa efter 2 verdenskrig). Selv om det ville være naturligt at starte den moderne historie med optakten til den russiske revolution – og hvad der foregik der.

Men det er zionisterne i folketinget ikke interesserede i. De vil sætte alt foran for at tækkes Israel. Og vil om nødvendige være parate til at dræbe alle mennesker i Rusland, Europa og USA. Det er det vi ser nu.

 

Her er et klip fra FB hvor denne Keld – figur behændig undgår at sætte fingeren på hvem de kriminelle egentlig er:

 

”Keld Jørgensen Schmidt har delt et link.

4std.S jufli ekleS.lplfoinshte t1ooo2.mr5eS9ad  ·

Er det ikke mærkeligt, at vores myndigheder med al magt, prøver at sætte deres magt igennem 🤔

Nu har demonstranter i tusindvis i ca 1 år demonstreret overalt i landet. Det er både bedsteforældre, forældre og unge der har været på barrikaderne.

Dette billede ses også i landene rundt omkring i verden.

Der er mange retssager i gang rundt omkring, for efter sidste verdenskrig, blev man klar over at hvis det ikke skulle gentage sig, så skulle der lovgives om, at folket til en hver tid havde lov til at demonstrere.

Vi står over for en katastrofe af format, det er på høje tid at vi finder de demokratiske spilleregler frem igen 🙏

Må gerne deles, husk at kopiere teksten med.

Facebook er også styret af spekulanter, som ikke ønsker at sandheden kommer frem.”

 

DOCTOR WARNS GRAPHENE IN PFIZER ‘COVID’ VACCINE COULD BE CAUSING WIDESPREAD BLOOD CLOTS (Se 15 minutter inde I udsendelsen)

Dr. Jane Ruby joins Stew Peters as he hosts the final hour of the Alex Jones Show

https://www.bitchute.com/video/wBJYQes6Kw8a/