Kvinderne forlanger magt og agt i samfundet. Men hvad er det så for et samfund vi får ?

 

Den seneste tid har budt på farveladebelagte indslag i dansk politik der forbinder sig tæt til den kvindelige natur der har ekspliciteret sig med de implicerede kvinder som medier for hovedroller og rollemodeller.

Er du klar over at du kan få helt særlige briller der gør dig i stand til at se kvindelige politikere som de faktisk er, MGTOW : MGTOW at the Movies They Live! (MGTOW is Freedom)

 

Falske anklager om voldtægt styre politikken i Liberal Alliance

I marts måned kunne en måbende dansk offentlighed følge med i hvorledes noget i Liberal Alliances Ungdom der kunne minde om en Patrick Bateman fra  American Psycho gennem tiden upåagtet havde bevæget sig rundt i den politiske ungdomsorganisation og her havde voldtaget og mishandlet unge piger.

 

En tilsyneladende psykisk forstyrret Rasmus Brygger fremsætter en forvrænget historie på Facebook der helt og alene tager kvindernes parti i sagen – uden at vi høre modparten. Indlægget er helt ude af balance.

 

Jeg må sige at jeg finder hele opstillingen meget mistænkelig og finder det mere realistisk at Rasmus Brygger eller kvinderne selv bruger den kvindelige sexualitet som våben i en intern magtkamp

Vil det kunne lade sig gøre for os at hjælpe white knight, Monkey Simp, beta mails som Rasmus Brygger ? ( Can We Save The Monkey Simp – MONDAY NIGHT RED PILLS (LIVESTREAM) CoachGregAdams )

 

Hver kvinde er et magtfuld våben mod mænd i den vestlige verden

 

Stadig flere virksomheder og mænd tager berettiget egene roller i forhold til kvinder op til revision i disse år. En kvindes uberettigede udsagn kan mere end nemt nok ødelægge en virksomhed eller en mand. Et helt livs- og årtiers møjsomlige og slidsomme livsværk kan mere end nemt: og på få sekunder lægges i ruiner af en løgnagtig kvinde.

 

Der er en væsentlig forskel på mænd og kvinder. I det en kvinde uden at tænke over det vil kaste enhver mand under bussen for at fremme eller redde sig selv. En selvisk tankegang der slet ikke er så udpræget eller den samme hos mænd.

 

Kvinder er risiko uden belønning, (Credit to Big John MGTOW Cynicism and Satire)

De kvindelige politikeres luderrig, løgn og bedrag føre de mandelige politikere ind i statens jerngreb

Johnny Mgtow, Avoid Marriage! (MGTOW is Freedom )

Jeg vil derfor gerne se nærmere på et citat fra en artikel i Politiken:

 

”En af pigerne har anonymt fortalt Information, at hun mener, der hersker en »sexkultur« i partiet, hvor mandlige medlemmer konkurrerer om, hvem som kan have sex med medlemmer fra flest mulige landsdele.” (Politiken.dk , Didde Venzel Lindholdt, Vidnesbyrd om sexkrænkelser i Liberal Alliances Ungdom: Han sagde »jeg må gerne, jeg er i ledelsen«)

 

Og jeg må sige at i et land og i en kultur hvor hver øje på enhver finger holder øje med de unge pigers velbefindende og ikke en eneste holder øje med mænds, drenges eller samfundets velbefindende burde en mere realistisk fortolkning muligvis lyde:

 

”En af drengene har anonymt fortalt Information, at han mener, der hersker en »sexkultur« i partiet, hvor kvindelige medlemmer konkurrerer om, hvem som kan have sex med flest mulige magtfulde mandlige Alfa-Han medlemmer. Nu er der så gået skuder mudder i det. Og kvinderne terroriserer drengene med falske anklager om voldtægt.”

CoachGregAdams, You are INNOCENT until PROVEN guilty – THURSDAY AFTERNOON RED PILLS

Kraftig advarsel til mænd i politiske partier

CoachGregAdams, “Dealing With Her At Work: Be Careful”

 

Sagen fra Liberal Alliances Ungdom ( LAU ) er en meget kraftig advarsel til mænd i de politiske partier. En advarsel om en udvikling. Det vinder mere og mere frem: at mænd beskytter sig selv ved overhoved ikke at være alene med kvinder, ikke ansætter kvinder og i det hele taget undgår kvinder.

 

Da kvinders grundlæggende adfærd har til formål at trække ressourcer ud af mænds skaberevner og arbejdsomhed må det derfor ses realistisk at kvinders handlinger overfor mænd, i og med at mænd trækker sig, bliver mere og mere uoverlagte og aggressive. I form af falske anklage om voldtægt og tilsidesættelse og andet der kan give fede erstatninger.

 

Det er ikke der debatten er i dagens Danmark. Men det er der den er i dagens USA. Og det vil vi desværre også komme til at se her i Danmark.

Falske anmeldelser er sjov og ballade for ondskabsfulde piger

Conservative N’at, Storytime MGTOW – Mean Girls Ruin Teenage Boys Life With False Assault Charges!

Politikerene vil styrke løgnagtige kvinder

JEPPE ELKJÆR ANDERSEN, bt.dk VOLDTAGET 8. apr. 2019 – 15.29 Omdiskuteret lov på vej i Danmark – men er det overhovedet en god idé?

Jeg må sige at jeg fik det helt dårligt da jeg så avisoverskriften. Nå man ser på hvor ondt og forgiftet forholdet mellem mænd og kvinder  / drenge og piger allerede er i dag (2019). Drenge invitere ikke længer epiger op og danse. Det er ikke problemerne værd. Alligevel ønsker de satanistiske politikere uden tange for andre end dem selv at forgifte forholdet endnu mere.

Ønsket om denne lov er en satanistisk ide fra politikeres side. For at skabe splid og had mellem hvide mænd og hvide kvinder.

I sidste ende er ønsket med sådan lovgivning at skabe faldende føselstal blandt hvide mennesker. Ved at skabe et forgiftet had mellem mænd og kvinder.

Politikerene fremmer selv denne satanistiske lovgivning ved promovering af egne falske sager (Af: Janus Østergaard, eb.dk Jonas Sahl, Mandag d. 8. apr. 2019 – kl. 13:52 Sigtelse i Enhedslisten-voldtægtssag: Offer var hjælpeløst Ifølge sigtelse i voldtægtssag, der har ramt Enhedslisten, var offeret ude af stand til at modsætte sig overgrebet):

Disse sager har et for politikere meget belejligt sammenfald med ønsket om indførelse af ny voldtægts lovgivning. Hvor der altid kræves forudgående aktiv samtykke. Formålet med denne lovgivning er tre fold:

1) At skabe en hvepserede af mistro og frygt mellem hvide mænd og hvide kinder.
2) At kamuflere og dække over de mange reelle og grove voldtægtssager fra flygtninge mod hvide kvinder

3) Efterhånden som mænd trækker sig fra kvinder bliver både kvinderne og staten mere og mere desperate efter at udklække remedier hvormed kvinderne og staten kan trække penge ud af mænd. Det er her de mange falske anklager og modificerede lovgivning om f.eks. voldtægt og overgreb kommer ind i billedet. Hvor selv løse og løgnagtige påstande fra tøjter og tøser medføre gigantiske erstatningssager til mænd – sager der kun kan vindes hvis mænd har konkret bevis på ikke at have gjort noget.

CoachGregAdams, Why Courts Make It Hard On Men

Staten kan med andre ord ikke understøtte alle de skøre kællinger der render rundt. Og derfor kæmper de hårdt for at presse ressourcer ud af mændene i samfundet.

Og den slags skøre kællinger lukker vi som samfund ind i politik. Og lader dem træffe beslutninger på veje af hele samfundet ? – Og forventer at der kommer noget godt ud af det ? Wow, Wow, wow…..

Som mand bør du se dig for. Som det også fremgår af følgende artikler:

 

Hvor står mænd i dansk Politik?

 

Overvejer du at melde dig ind i et politisk parti bør du nok lade være. Især Liberal Alliance ( LA ) og Liberal Alliances Ungdom ( LAU ) bør du undgå. Og melder du dig alligevel ind i et parti bør du altid foretrække en mandlig samarbejdspartner frem for en kvindelig.

 

Folketingsdebatten er styret af kamp mellem luder og satanistisk dronning

 

Marts måned bød på mere underholdning fra skøre kællinger i dansk politik. I det folketingsmedlemmernes satanistiske ypperstepræstinde Pia Kjærsgaard indlod sig i en direkte konflikt med den politiker luder Mette Abildgaard (K). der her ville til at slynge rundt med sine patter i folketingssalen i forbindelse med at hin havde slæbt et spædbarn med ind i folketingssalen.

Mette Abildgaard (K) har ud over nærværende sag også tiltrukket sig opmærksomhed ved at rende halvnøgen rundt på Christiania for bevist at fremprovokere en voldelig reaktion fra christianitterne. Så hun på den måde kunne tilkalde politiet og komme i avisen.

Ønsker du at træde et skridt tilbage og foretage din helt egen professionelle vurdering af hvorvidt MF, Mette Abildgaard (K) er en politisk ludder eller en egentlig amatørprostueret så tilbyder videoen: CoachGregAdams, “Traditionals Cost The Most” et holdbart og godt evaluerings værktøj til formålet:

 

Konsekvensen af ludernes adfærd i folketingspartierne

 

Kvindernes luderadfærd i Dansk Politik bærer præg af manglende reflektionen. Hele skylden lægges på det omgivende samfund. Alle andre end kvinderne selv. Men når kvinderne er så uansvarlige hvad vil de så i Dansk Politik ? Hvilket samfundet efterhånden også bære præg af!

 

 

 

Lovgivningen indrettes som et våben mod mænd

Vild lovgivning sættes ind mod mænd på bagrund af rablende udsagn fra skøre kællinger:

I mange lande skærpes straffene for voldtægt og forfølgelse af kvinder. Det sker imidlertid på en måde der ikke skærper straffene for de reelle sager. Men kun giver meget hårde straffe til den mandlige del af befolkningen der er hvide europæiske mennesker. Disse mænd straffes meget hårdt for bagateller der egentlig alene behøver være løse rygter, ikke kræver bevis og kun består af rene ubegrundende og uunderbyggede påstande fra kvinden selv. Men som udløser ekstreme erstatninger til kvinden på bekostning af manden. YouTube flyder over med videoer af kvinder der tæsker eller lemlæster sig selv for derved at kunne fremsætte påstande om overgreb fra mænd de kan trække ressourcer ud af. Noget som de skøre kællinger i folketinget sagtens kan finde på.

Etnisk og kulturelt fremmede vil forsat under den modificerede lovgivning kunne begå grov vold mod hvide europæiske piger og kvinder – Noget som lovgivningen ligefrem tilskynder til. F.eks. vil fremmede forsat frit kunne fange en pige som de voldtager og tortere i dagevis hvorefter de overhælder hendes kønsdele med tændviske og sætter ild til pigen. Den slags syndes satanisterne i folketinget kun er fint. Og giver ingen straffe af betydning for den slags.

Prisen for luderne i de politiske partier betales af almindelige kvinder

De politiske luderes opførsel i de politiske partier koster troværdig på vene af samtlige kvinder i samfundet. Og prisen betales af de kvinder der ikke bliver hørt når de rent faktisk udsættes for voldtægt og grov vold fra flygtninge og indvandrere. Og det er dette der er selve fårmålet og hensigten for de kvindelige ludere i de politiske folketingspartier: der med deres handlinger ønsker at skade samtlige hvide kvinder i Danmark og Europa.

Politikerene i folketingspartierne og LA er globaliser der arbejder med en bevist dagsorden om at skabe had mellem mænd og kvinder. Således at de kan skade nationalstaterne ved at splitte befolkningen op i grupper som de spiller ud mod hinanden.

Det er den slags kriminalitet de psykopatiske kællinger i folketinget er skyld i: Hell ride: Mapping the murder of Hannah Cornelius

Folketingspolitikerene ernære sig ved had og svinskhed. De er psykopater og vampyrer der lever af at suge energi ud af hvide mennesker.

Me Too er en satanistisk organisation

T.E.R. Sven, 120 Dezibel Widerstand Aktion Berliner Filmfestival 19.02.18 #120db – Real #MeToo

Me Too er en satanistisk organisation der ønsker at bortlede opmærksomheden fra de reelle volds – og voldtægts ofre.

Bør de skøre kællinger i folketinget lovligt kunne spankes ?

Bør der indføres lovgivning der lovliggør spanking af venstreorenterede kællinger i folketinget der ikke kan styre det larm og skrigerrig de lukker ud gennem de lydhuller de render rundt med ?

Hvor uansvarlige er luderne i folketinget – og hvad er  konsekvenserne af det ?

Hvordan er livet for den der indlader sig med kvindelige politikere ?

True marriage horror stories, and the end game. MGTOW, The Enlightened Kiwi