I rasende fart vågner befolkningerne i Danmark, Europa og USA op til hvad det er for onde kræfter der har sat sig på den politiske mangt som politikere i det parlamentariske system.

 

Mens folketingspolitikerne syndes det, er rigtig fedt at udsætte almindelige mennesker for indvandre- og flygtningekriminalitet vil vi gennem tre eksempler se på hvordan mon monstrene- og uhyrerne i folketinget selv vil sige til at blive udsat for samme form for kriminalitet som de selv syndes, er så godt når almindelige mennesker udsættes for det.

 

Indfangning og totur af hvide kristne børn i Danmark og Europa

Det er blevet moderne for unge flygtninge og indvandrere at indfange hvide europæiske unge og filme det mens de tæsker og tortere de unge mennesker. En af de ting flygtningene godt kan li at pisse de unge i munden mens de filmer det. Noget som de groteske og perverse svin i folketinget syndes godt om. Men hvad ville de groteske og forhadte udyr i folketinget sige til det hvis det var dem selv den slags går ud over ? Hvis de selv blev indfanget af flygtninge og indvandrere: og flygtningene så holdt folketingspolitikeren fast mens flygtningene på skift pisser folketingspolitikeren i politikerens løgnagtige politikerkæft ?

Hvad vil Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard Thomsen eksempelvis sige til hvis han blev holdt fast af ulovlige flygtninge og indvandre mens de tvinger ham til at åbne sin beskidte og løgnagtige politikerkæft åben så de kan pisse ham i hans løgnagtige kæft. Det vil han nok ikke syndes var så sjovt som han syndes det er når den slags går ud over ganske almindelige menneskers børn. Men når det rammer almindelige mennesker, syndes den feje køter at det er fedt.

 

Årelange overgreb og totur i Danske lokalsamfund

 

Flygtninge og indvandrere tilskyndes af offentligt ansatte politifolk, folkeskolelærer og pædagoger til at udsætte etnisk danske børn for årelang totur og mishandling i danske lokalsamfund. Flygtningene syndes det er sjovt at fornedre de etnisk danske børn og i årevis udsætte dem for enhver form for pervers totur. Kun flygtninges fantasi sætter grænser for den tortur og mishandling de danske børn udsættes for – og som flygtningene ivrigt tilskyndes til af de afskyelige og forhadte svin og dyr i folketinget.

Offentligt ansatte voksne som de danske børn henvender sig til, vrænger og gør nar af de danske børn der forsøger at henvende sig: lige op i hovedet på magtesløse danske børn står voksne politifolk og folkeskolelærer og sviner børnene til og truer dem til at holde kæft. Det skyldes at de ansatte i politiet og blandt politifolk og folkeskolelærer er satanister, golumer og svin. Der på vejene af folketingsmedlemmerne kun syndes det er godt at etnisk danske børn terroriseres af flygtninge og indvandre.

Hvis de etnisk danske børn på nogen måde forsvare sig mod flygtningene og indvandrende vågner de satanistiske pianistiske Gollum, svinehunde, landsforrædere og forrædersvin i politiet dog op til dåd og terrorisere og tæsker de danske børn på plads (Som vi så i sagen fra Mølleskolen i Ry). Hvor hele statens magtmidler blev sat ind mod de ulykkelige etnisk danske børn der ikke længere kunne udholde den ulidelige terror og satanisme en modbydelig flygtning i årevis udsatte dem for (Sådanne forhold eksistere i tusinde af danske lokalsamfund – under folketingsuhyrernes tilskyndelse).

Men hvad ville eksempelvis Social- og indenrigsminister Astrid Krag selv sige til den slags ? de beskidte hunde i folketinget mener altid den slags er godt når det går ud over almindelige menneskers børn. Men hvad ville Astrid Krag Kristensen sige til hvis det gik ud over hendes egne børn? Hvis den slags rammer hendes egne børn vil hun sikker ikke syndes det er så fedt. Som hun syndes det er når det går ud over andre. At hun har den holdning, skyldes at hun – på linje med folketingets øvrige medlemmer – er et afskyeligt monster og en beskidt satanistisk møghund.

 

Kvindelige folketingsmedlemmer med ild i fissen

Flygtninge og indvandre kan god lid at fange og tortere europæiske kvinder og piger. Som de torterer og voldtager i timevis. Når de er færdige med pigerne, syndes flygtningene at det er sjovt at hælde tændvæske og benzin op i kønsdelene på dem og sætte ild til.

Men hvad ville folketingspolitikerende selv sige til at prøve det ? Når den slags sker for almindelige mennesker, syndes de perverst og løgnagtige svin i folketinget at det er sjovt og morsomt. Men hvad vil de kvindelige folketingspolitikere selv sige til at blive voldtaget og torteret i timevis af flygtninge og indvandre og bagefter få hældt tændvæske op i fissen og røvhullet og få stukket ild til ? Det ville de nok ikke syndes var så sjovt.

Hvad ville Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil f.eks. sige til at blive fanget af ulovlige flygtninge og indvandre og voldtaget og torteret i timevis og derefter få hældt tændvæske op i fissen og få sat ild til. Det ville hun nok ikke syndes var særlig sjovt. Selv om hun mener det er rigtig fedt at almindelige mennesker bliver udsat for den slags (Bare et eksempel på kvindens korrupte og monstrøse karakter er at hun fik særbehandling af politiet i forbindelse med et ganske almindelig indbrud i sit eksklusive privathjem – selv om enhver af de korrupte og forhadte socialdemokrater elsker når den slags sker for almindelige mennesker. Og der ikke mener at folk skal have nogen hjælp af politiet. Så forlanger de selv at modtage omfattende hjælp af politiet. Så store og korrupte svin er både politiet og folketingsmedlemmerne).

 

På hjemmesiden Danmark Først kan du læse mere om de afskyelige og forhadte folketingspolitikere og deres forbrydelser mod Danmark:

 

http://danmarkforst.dk/