Kommunistisk Krigsret lovgivning i Canada

 

Intet af det du har er længere dit. Dit hus er ikke dit. Din telefon er ikke din. Mv.

 

Mennesker kan beslaglægges og tvinges til at udføre deres kvalifikationer for regeringen. Det betyder f.eks. som i Rusland under revolutionen at læger kan tvinges med ud og tage sig af de sårede soldater i regeringshæren når militæret tager af sted for at knuse lokale oprør

 

Folkes bevægelsestilstand indskrænkes af vaccinetilstand og af den sociale kreditscor.

 

Kun autoriserede rejser forhåndsgodkendte af regeringerne.

 

Bygninger beslaglægges og anvendes som karantæne faciliteter.

 

Alle de fyrede læger og sygeplejersker mv. afløses af militær. Det er krigsret uden afslutning.

 

Alle ressourcer i samfundet fordeles af regeringen.

 

Børn kan beslaglægges og anbringes i regeringsfaciliteter.

 

´Ødelæggelse af landbrugsprodukter. Fordi det vil forstyrre forsyningssikkerheden. Og dette vil forlænge nødretten. Og tvinge befolkningen til at tikke regeringen om hjælp. Lige som renter ved gæld.

 

Alle våben i Canada er fra april 2021 beslaglagt.

 

Folk bliver arresterede bare ud fra intentionen om at ville protestere.

 

Skolerne anvendes som indoktrineringslejre og læger sættes ind i skolerne for at vaccinere børnene. Uden forælderens viden.

 

Synet af hundredtusindvis af protesterende i Holland imod vaccinepasset gav håb. Men nu gennemfører regeringen alligevel vaccinepasset i Holland.

 

Derfor kræver modstand mod det her fuldstændig afstandtagen fra regeringen og total ulydighed. Det er her en krig som regeringen fører. Og krigen er imod dig.

 

Årsagen til denne nødudsendelse er at du nu har meget lidt tid til at gøre modstand.

 

Politiet vil håndhæve denne lovgivning. Fort vis de ikke gør det vil militæret gøre det. Og selv om du så siger at en stor del af militæret ikke vil gøre det så er dem der vil nok til at undertvinge befolkningen. Da befolkningen er ude af stand til at gøre modstand.

 

Mange folk kan ikke indse det her. De tør ikke. For det er for draperende. Og skræmmende. Men hvis de ikke indser det og indser de negative aspekter. Så kan de heller ikke være med til at fremkalde de positive ting. Men vil før eller siden dø under regeringens hæl.

 

Det er dit ansvar at holde dig selv og din familie sikker. Mens samtykke på den anden side vil være med til at slagte andre.

 

Den eneste løsning er at sige nej. Men i Canada er det nok ikke længere tilstrækkelig. For du vil bare blive: ”forsvundet”. Og ikke nogen vil stille spørgsmål til det. For de vil også bare blive: ”forsvundet”.

 

Det her er en befolkningsudryddelse. Det er en krig.

 

RED ALERT! GET OUT OF CANADA! – MILITARY DEPLOYED! – MARTIAL LAW DECLARED – THIS IS IT!

First published at 14:42 UTC on October 2nd, 2021.

SixthSense

https://www.bitchute.com/video/J8EJgD0AqIiI/