Jeg tror vi kan få en ny revanche om meningen med vaccinerne i forbindelse med at politikerne vil vaccinere børnene

Efter min mening skal der trykkes omfattende materialer. Om omdeles i samfundet til eftertanke for befolkningen.

Et af problemerne har været at vi har regent med at mange ville komme over på vores side. Men det er jo slet ikke sket indtil nu.

Tværtimod er rigtig mange helt unge blevet vaccineret.

Mange frygter at alle vaccinerede vil dø i løbet af 3 år. Og flere tal tyder på at det kan ske. Eller de alternativt kommer til at leve et helt elendigt liv.

Jeg kan ikke se anden udvej end omdeling af materialer til oplysende arbejde.

I mange af de lande vi ser som forbilleder er der måske kun 3 procent eller 15 procent der er vaccineredede. Resten vil ikke. For de stoler hverken på regeringen, politiet eller militæret. Og det rejser en enorm folkelig bølge mod regeringen.

Her i Danmark har regeringen og sundhedsmyndighederne fremturet med en masse tal for at alle over 55+ og alle over 50 + skulle osv – og dem var de i gang med osv. Men det har jo vist sig at være løgn. Bag gardinerne og i største hemmelighed har de alligevel vaccineret alle helt unge. Det er en krigserklæring i en biologisk krig.

De har endda. Som jeg ser det især vaccineret mange helt unge piger i den fødedygtige alder. Det er deres største fjende. Og dem de helst vil dræbe og udrydde.

Vi må ud på gader og stræder og informere folk.

Det ser ikke helt sort ud. At skulle gøre det.

Som jeg forstår det trykker organisationerne lige nu omkring 50000 stk. materialer om ugen. De ser ud til at blive fordelt rundt i landet.

Så viljen til et grundlæggende stykke arbejde er der i befolkningen.

Mange af de vaccinerede er jo ikke kommet over til os i første omgang. Men mange af dem bliver vrede og føler sig snydt af regeringen og myndighederne når vi fortæller dem om vaccinernes bivirkninger. Derfor kan vi også appellere til dem om deres børn og pårørende og venner der stadig ikke er vaccinerede. Vil jeg mene.

Men vi må på sin vis også lægge de vaccinerede bag os.

Men jeg kan se at mange unge der er vaccinerede, tager det meget tungt det der står i materialerne. Det er sørgeligt. Der er vi jo så kommet en uge eller en måned for sent med vores budskab.

Når jeg deler materialer ud, så kan jeg mærke at det virkelig går folk på det jeg kan fortælle dem.

Men jeg tænker at de fleste materialer ryger i postkasserne af uddelerne. Det kræver lidt mere af folk at gå ned på gaden og lange ting ud. Selv om jeg syndes det er mest berigende for en selv.

Alt det vi kommer og fortæller folk, er helt nyt for mange mennesker. Men det vil også gøre dem mere vrede når de opdager hvad der er sket med dem selv og andre.