Jeg syndes alle de der mikrofonholdere til demonstrationerne skulle begynde at tænke sig om før de forsætter med at lukke op for løgn og blændværk som de muligvis / muligvis ikke bliver beordret til af regeringen og efterretningstjenesterne.
Bare i den tid jeg kan huske, er den hvide befolkning blevet udryddet i flere (store velfungerende) lande. Den hvide befolkning er væk. Og landene ligger nu i ruiner.
Gennem mindst 12000 år og i hvert fald 6000 år er hvide mennesker blevet forfulgt af udryddet af jøderne. Det er den KRIG vi nu stå i klimakset og – slutfasen – af.
Hvide mennesker – og verdens øvrige mennesker -, er nu så svækkede af den usynlige kamp at det ikke engang er sikkert at vi vinder.
Et af de lande jøderne har kontrol over er Kina. Men vi ved ikke hvor gammel kontrakten mellem Jøderne og Kina er. For 4000 år siden var det område der i dag er Kina et hvidt land. Så vi ved jo ikke hvad der stod I kontrakten om udryddelsen og folkemordene fra dengang. Men det er da meget sandsynligt at kontrakten mellem jøderne og kineserne indeholdt klausuler om forsat krig for udryddelsen af hvide europæiske mennesker.
En af de ting folkene der holder mikrofonerne til demonstrationerne hele tiden, ynker sig over er at jøderne er blevet smidt ud af 1000 lande. Ikke en af dem har gidet at undersøge hvorfor: voldtægt og totur af børn. kannibalisme mod børn. Præcis som vi ser det I dag. Bølger af totur og voldtægt.
Det er jo ikke vanskeligt at se. Det står jo overalt i historiebøgerne. Er det virkelig vanskeligt at se for mikrofonholderne? Eller har mikrofonholderne andre egentlige årsager til deres falske udgydelser om Europas egentlige historie?
For 10000 år siden var hvide mennesker muligvis helt oppe på 99.99 procent af menneskeligheden. Det lyder måske vildt. Men i 1914 var vi stadig over 60 procent af menneskeligheden og i 1970 var vi stadig over 40 procent.
Alligevel henleder mikrofonholderne hele tiden opmærksomheden på den total falske og løgnagtige holocaust. Selv om det er totalt løgn. Og i virkeligheden er et røgslør for jødernes egne forbrydelser mod Tyskland og Rusland.
Med den nuværende retning syndes jeg mere at modstandsbevægelserne er ved at synke hen i en afart af zionisme. Som de med små nuanceforskelige lige så godt kunne plædere for i Danske Folkeparti eller Nye Borgerlige.
På det seneste har flere mikrofonholdere grebet til hjælp fra politiet. For at skabe luft til deres udgydelser. Det finder jeg faktisk meget underligt og mærkeligt. Det fungerer jo fint med politiet i dagligdagen. Men politiet er jo en fjende. Det ser vi i alle lande. Hvorfor skal de så aktivt inddrages? Er det for at fremme jødens sag at politiet skal inddrages?

THE RAPE OF GERMANY & THE BRUTALITY OF THE JEWS