De igangværende krige i mellemøsten tjener det formål at udrydde befolkningen i stor landområder. Sådan at Israel kan udvide sine grænser. Som et forspil til udryddelsen af hvid mennesker i en global udryddelseskrig.

Desuden ønsker jøderne at udrydde befolkningen i nabolandene fordi de frygter at befolkningen stadig indeholder gener fra hvide mennesker fra dengang områderne var befolkede af hvide mennesker med blå øjne og hvidt og rødt hår.

Få af disse lykkes af flygte til europa. Hvor de f.eks. udgør den rødhårede befolkning. Hvor jøderne forsætter deres angreb mod dem.

De mange krige er i virkeligheden kamuflerede racekrige

Jødernes krig mod Syrien skyldes deres had til befolkning i Syrien fordi der stadig er hvide gener i befolkning. Fra før jøderne for årtusinder siden indledte udyrdelseskrigen mod hvide mennesker i området. Alle jødernes højtider og helligdage er i virkeligheden fejringer af udyrdelskrige og massakre mod hvide mennesker.

I antikken var det hvide germanske mennesker der boede i Egypten, Libyen og Syrien. Disse blev udryddet af jøder. Det samme med Tyrkiet og Iran.

Blodsugende blodlinjer i dagens verden

Kongehuset i Saudi-Arabien er hemmelige jøder. Og de blodsuger befolkningen i Saudi-Arabien.

Blodsugende blodlinjer i Folketinget

Her i Danmark har jøderne gennem udvalgte familier – blodlinjer – kontrol over mange ting. Bl.a. partierne i folketinget.

Den tilstedeværelse der for den danske befolkning på overfalden er at genkendelig som den politiske familie: Familien Ellemand Jensen i folketingspartiet Venstre, er eksempelvis en jødisk blodsugende blodlinje.

Dansk Folkeparti ønsker narkosalg i Danmark

Narkotika er et jødisk våbensystem rettet mod hvide mennesker – især med ønsket om at ramme hvide kvinder.

Dansk Folkeparti er et jødisk blodsugende parti der suger Danmarks energi ud for at bruge den til had og kriminalitet på vene af- og på ordre fra Israel. Det er også derfor Dansk Folkeparti ikke ønsker at stoppe narkotikakriminalitet. Da deres venner og familie i Israel tjener tykt og fedt på den slags.

Det er mange tusinde af ting som i realiteten er jødiske våbensystemer

Nogle af disse ting som jøderne helt bevist anvender fra deres våbenkammer til at bekæmpe hvide mennesker er:

  • Grimt moderne arketiktur: Hvide mennesker trives i sunde og smukke omgivelser. Derfor er den artekiktur der tiltrækker jøderne giftig for os.
  • Usunde fødevare: Jøderne tilsætter stoffer der er giftige for hvide mennesker. Plastik er ekskl. en bærere af disse giftige ting.
  • Medicin fra medicinalindustrien.
  • Globale sociale medier.
  • Falsk historieskrivning: Jøderne beskylder i historiskrivning hvide mennesker for den kriminalitet som jøderne selv står for. Ekskl. slavehandel. Som det var jøderne der stod for.
  • Bogbrændinger og ødelæggelse af visdom er et af de våben som jøderne retter mod os.
  • Især hvide kvinder er i centrum for jødernes udyrdelseskrig mod hvid mennesker. Det skyldes at jøderne biologisk kan påføre vores folk maximal skade ved at ramme en kvinde frem for en mand. Da det er begrænset hvor mange børn hun kan få. Jøderne kan derfor påføre os maximal skadevirkning ved at målrette sine ressourcer mod at skade hvide kvinder.
  • Jøderne fremstiller uro og revolutioner. I forbindelse med urolighederne og revolutionerne dræber jøderne de yngste, stærkeste, højeste, mest blonde og smukkeste mennesker i de folkeslag de ønsker at dræbe og udrydde. Jøderne har gennem historien udryddet tusindvis af folkeslag.
  • Især nyder jøderne med at hisse to hvide folkeslag til krig og had mod hinanden. Således at de hvide mennesker dræber hinanden.
  • Jøderne nyder at torturerer, dræbe og voldtage hvide mennesker.

Dette er kun nogle få af tusindvis af eksempler på våbensystemer i jødernes våbenkammer rettet mod hvide mennesker.

Biologisk mortifikation af værts befolkningens gener

Historien hænger således sammen: En civilsation tilhøre et folk. Forsvinder folket forsvinder den tilhørende civilsation.

Jødernes natur bevare egene gener. Mens de ved hjælp af indvandring udryddet versbefolkningens geniske sammensætning. På den måde er jøderne ødelæggere af civilsationer.

Jøder nyder også i høj grad at tortere og voldtage værts-befolkningen. Så snart de kan komme af sted med det uden repressalier. Det så vi f.eks. under den russiske revolution. Hvor milioner af russiske kvinder blev voldtaget. De desprate kvinder dræbte selv de børn der blev fød på bagrund af monstrenes bølger af voldtægt.

I forbindelse med krig sørger jøder gerne for at værts befolkningens mænd dræbes i udsatte positioner. Selv begynder jødiske hanner derpå at pare og befugte kvinder fra værts befolkningen – der nu ikke kan få en naturlig mand. der jo er dræbt af jøderne. Det så vi f.eks. i første verdenskrig i England som jøderne brugte til at dræbe den mandlige del af adelen. Hvorefter jøden begyndte at parre kvinderne.

I sidste instans føre dette til værts befolkningens undergang. Hvermed forsvinder også den tilhørende civilisation.

Penge er oplaget energi

Penge er et jødisk værktøj til blodsugning af energi. Penge er i virkligheden et lager der lagre energi fra befolkningen. Det muliggør at jøderne kan bruge penge som et værktøj til at suge energi ud af befolkningen.

Hvad er hvide menneskers pris for den jødiske blodsugning ?

I gamle dage fik en hvid familie måske 8 eller 12 børn. I dag får en tilsvarende familie måske 0 eller 1 baren. Forskelen er den energi jøderne blodsuger os for. Det er ikke den eneste pris. Men en af tusindvis af blodpriser der betales til jøderne.

Og det vil føre til udryddelsen af os hvide mennesker.

Overalt vågner hvide mennesker imidlertid nu op til den uhyrlige kriminalitet jøderne udsætter os for.