Hvorfor roses Jøderne forsat af mikrofonholderne til demonstrationerne i Danmark?

Når jøderne står bag det folkedrab vi udsættes for?

Hvordan kan folk længere være i tvivl om at det er jøderne der står bag dette folkedrab mod hvide mennesker?

Alligevel bliver mikrofonholderne til demonstrationerne i Danmark ved med at stå og råbe og skrige om at det er såkaldte nazister. Det er jo kugleskøre påstande der kun skal bære ved til bålet under hadet mod hvide mennesker.

Ikke en eneste af de 100.000 jøder der rejste fra USA til Rusland for at dræbe den hvide befolkninger er nogensinde blevet draget til ansvar for de op mod 220.000.000 russiske mennesker de dræbte.

På den anden side blev samtlige tyskere i den i jødiske- og zionistiske kredse så højt besungne Nürnberg proces med totur tvunget til at indrømme forbrydelser de aldrig har udført. Så det er en klar forskel.

Det vil være nemt at underbygge ovenstående med faktuelle eksempler. Men efterhånden som det går op for flere og flere mennesker at det er jøderne der står bag det vi udsættes for, så får det de af socialdemokratiet- og ANTIFA indsatte mikrofonholdere i demonstrationerne mere og mere travlt med at beskylde hvide mennesker for hvad der sker. Det gælder også på YouTube.

Der er nærmest ikke nogen forskel på det der sker i dag og det vi så under den russiske revolution. Det er også de samme jødiske blodlinjer der står bag. Og det samme banker der kommer med finansieringen. Revolutionen i Rusland gjorde samtlige mennesker, dyr og alle ejendomme til personlige slaver af bankeliten i USA. Det er det samme de nu vil her. Så det er alvorlig nok.

Men det er naturligvis imod mikrofonholdernes indgroede fordomme som tidlige indpiskere i ANTIFA og Socialdemokratiet. Poster som nogen af dem – i hemmelighed – ganske givet opretholder. Det er derfra deres had til Danmark og deres forvrængede taler og had til Europa og hvide mennesker udspringer.

 

Kun de værste og mest fanatiske Socialdemokratiske og ANTIFA mikrofonholdere kan forsvare det som jøderne nu gør – fordi det er i total overensstemmelse med de selv mener som personer.

 

Vaccinedøde børn og unge massebrændes i containere i Australske storbyer

I Australien fyldes vaccinedøde børn og unge i store containere og brændes samlet. Også her er de ledende politikere jøder; og griner og goter sig når de hvide dør af vaccinen. (Se 11 minutter og 20 sekunder inde i udsendelsen)

Igen springes obduktionen over. Sådan at jøderne kan slette deres spor og skjule deres forbrydelser. Så tak jøder.

 

Ikke en Kineser har fået MRNA-vaccine – så hvad ved de om den (29 minutter inde i udsendelsen)?

Men er i klar over at ikke en eneste kineser har nogen siden modtaget en MRNA-vaccine. Mens hele vores militær er fuldt ud tvangsvaccineret? Og vaccinerne bliver sparket rundt i befolkningerne i den vestlige verden. Kina er den ene part i de nye veje- og jernbanenetværk der skal gøre Israel til verdens center for handel uden om Europa og helt uden om USA – Så tak Israel

 

Vores eneste håb er at vores fjender har brugt årtier på at forberede bare dette ene angreb. Og før det har brugt tusindvis af år på at ødelægge os og nedbryde os. Mens vi allerede nu efter 1,5 år er ved at nå store resultater i vores forståelse af det der sker – trods den zionistiske og projødiske hjernevaske siden WW2. Men jeg kan ikke sige at mikrofonholderne til de danske demonstrationer spiller nogen flatterende rolle i at få tingene frem i lyset. – håber på det ændrer sig.

 

CRITICALLY THINKING WITH DR. SHERRI TENPENNY & DR. LARRY PALEVSKY – FEB 10, 2022

 

https://www.bitchute.com/video/EKCTQYoigmwM/