Hvordan får regeringerne læger og sygeplejersker til at dræbe befolkningen i deres egne lande?

 

Med tre eksempler gennemgår jeg hvorledes det nok alligevel ikke er så vanskeligt of regeringerne at få læger og sygeplejersker til at dræbe befolkningerne i deres egne lande. Folk forholder sig til deres job. Og frygten for at miste deres position i samfundet. Med det kan regeringerne komme meget langt.

 

Hvad sket der med passagererne

En af de udsendelser fra de alternative medier der har påvirket mig mest er ” 9/11 What Happened to the Passengers?”. Den handler om et reelt fly hvor passagerne ringende hjem og tog afsked med deres familier. Herefter blev de amerikanske passageren efter al sandsynlighed henrettet med giftgas af medlemmer af det amerikanske og israelske militær.

Nogle folk spørger mig, og jeg mig selv: hvordan kunne de få sig selv til det? Hvad er det for nogen mennesker regeringerne ansætter for at få dem til at opføre sig på den måde?

(Forestil dig det: at sidde der og vente på at militærfolk fra dit eget militær dræber dig – Det er jo faktisk det vi kommer til at opleve hvis ikke modstanden bliver kraftig nok. Det er jo det der lige nu sker i Australien.)

Men som vi ser tror jeg ikke det skal så stort pres til for at få selv ganske almindelige værnepligtige til at opføre sig på den måde (Jeg mener faktisk at vi herhjemme allerede så noget af det i minksagen. Hvor ganske almindelige værnepligtige, politifolk og gulvmåtter i den offentlige sektor uproblematisk deltog i mishandlingen af deres danske medmennesker – og det var jo også det der skræmte folk ved sagen: at være vidne til det.).

 

Med alt det der sker nu. Så tror jeg vi har svaret:

 

Lille Ida på 5 år kommer hen til lægen sammen med sin mor og skal vaccineres. Og lægen og sygeplejersken vaccinerer hende gerne. Med al den statistik der er kommet frem, kan der jo ikke længere være noget at være i tvivl om. Lægen ved jo godt at han er med til at dræbe og invalidere lille Ida med vaccinen. Alligevel gør han det. Lægen vaccinerer Ida og andre børn så de får et kort liv med smertefuld kræft og mange andre sygdomme der stammer fra vaccinen. Lægen eller sygeplejersken beholder sit job og får måske 50 Kr. i belønning fra vaccineindustrien for hver dødssprøjte.

 

USS Liberty sunket af Israel – Og mandskabet overladt til en smertefuld død af USA.

I den amerikanske flåde er Israel ikke den mest populære stat. Det skyldes synkningen af USS Liberty. Skibet havde på det tidspunkt verdens bedste aflytningsudstyr. Og mandskabet var udsøgt blandt de bedste og dygtigste i den amerikanske befolkning. Skibet blev angrebet fordi Israel frygtede at det lå inde med informationer der ville hindre et potentielt amerikansk atomangreb på Egypten.

Efter angrebet undgik alle amerikanske skibe i flere dage USS Liberty . Til sidst kom en amerikansk general om bor og truede besætningen til tavshed om hvad der er sket. Som jeg har forstået det skulle de holde mund i 65 år. Ellers ville den amerikanske regering hævne sig på dem og deres familie.

På det tidspunkt lå ofrene rundt på skibet forbrændte og uden medicinsk hjælp. Det blev holdt tilbage af den amerikanske regering og ledelsen i den amerikanske hær.

(Som jeg har set det kan man i dag finde video på nettet hvor de gamle veteraner fra skibe holder Donald Trump op mod det skete. Men hvor Trump tart tossen står og sjofler dem og vrænger lige op i hovedet på dem med sine venner i Israel. Sikkert noget som Trump tart tosserne i modstandsbevægelsen i Danmark syndes er super duper godt og klogt.)

 

Intro til RMS Lusitania WW1

For at tvinge USA ind i WW1 blev der foretaget en omfattende falsk flagoperation i synkningen af RMS Lusitania. Skibets last blev pumpet med våben. Så det blev et legitimt krigsmål for Tyskland. Alle tyske forsøg på at blokere private i at entre som passagerne blev forhindret af medierne i USA.

For at sagen ikke skulle blive opklaret holdt den engelske flåde området hvor skibet snak under overvågning. Ikke nogen skulle ned at se sandheden. Nu er sandheden kommet frem. Men i årtier har tusindvis af i hvert fald engelske militærfolk og ansatte i den offentlige sektor kendt sandheden uden af noget kom frem.

 

 

Kilder:

 

911 WHAT HAPPENED TO THE SUPPOSED PASSENGERS

 

https://www.bitchute.com/video/Oh4f3y4lmNQr/

 

Køb filmen:

 

https://luogocomune.net/shop/films-in-english/september-11-the-new-pearl-harbor-3-dvds

 

 

 

9/11 What Happened to the Passengers?

Er en del af serien: ”September 11 – The New Pearl Harbor”

 

By Massimo Mazzucco

 

September 11 – The New Pearl Harbor” is a 5 hour documentary that summarizes 12 years of public debate on 9/11

 

Free duplication and distribution of all DVDs by Massimo Mazzucco is encouraged.

 

 

Om RMS Lusitania:

 

How They Stole Your Future 100 Years Ago

by Devon Stack

blackpilled.com