Hvor langt er eliten foran os?

Hvor stor en del af modstanden er styret af eliten? Simpsons forudså allerede for mange år siden at der ville komme et oprør med lastbiler og at lederen for landet ville flygte.

Det er lige det der er sket i Canada. Lederen af landet har sygemeldt sig – flygtet. Og lastbilerne er på vej.

Simpsons forudså også at den ledende lastbil ville blive en rød lastbil. Og vupti: den ledende- og førende lastbil er en rød lastbil.

Hvor meget af modstanden er ledet og kontrolleret af eliten selv? ( 2 minutter og 55 sekunder inde i udsendelsen kan du se Max Igans overvejelser om situationen med Simpsons og lastbilerne)

Der er en gammel mand her i vejle. Han er ikke med i modstandsbevægelserne. Men han mener at eliten har fuldkommen styr på det det hele og alt hvad der sker. De eger alle de alternative medier – alle dem vi tror der er os og på vores side. Og alt vi kan forestille os. De bruger bl.a. frimurerne til at udøve kontrol. De rammer jorden i løb – hit the ground running– mens vi først skal til at starte op.

Vores fjender har ikke overladt noget til tilfældighederne – mener den gamle. De kan bruge alle deres ressourcer på ren kamp. Mens vi farer forvirrede rundt.

Den gamle kender frimurens koder og tal. Og kan påvise det medie for medie. Så det er ikke bare opspind. Lyder det ikke til.

 

THE CALM BEFORE THE STORM

TheCrowhouse

https://www.bitchute.com/video/tFGVuChVZ8on/