Hvem er danernes stamme (1 time og 55 minutter inde i udsendelsen)

Har udsendelsen ret i at danernes stamme i virkeligheden er den jødiske blodlinje der hviler i det danske og britiske kongehus?

Og at det dermed i virkeligheden er det danske kongehus der står bag krigene i Europa?

(Mange af os fornemmer i hvert fald at der er en dyb hemmelighed der hviler her i Danmark. Noget hemmeligt ved vores fortid og nutid.)

Ja det er godt nok sjovt. Når man hører om jødernes krigsforbrydelser så syndes man de er nogen svin. Når man hører om vikingernes krigsforbrydelser så syndes man bare at de er sgu da for seje.

Er alle disse fortællinger virkelig nogen tilfældigheder når man ved hvor stramt dagsordenen bliver kørt – næppe?

2 timer og 25 minutter inde fortælles det at Rothschild brugte sine kongelige forbindelser i Danmark til at fremprovokere krige som der er blodpenge i.

Udsendelsen beskæftiger sig blandt andet med en af verdenshistoriens helt store hemmeligheder: Caesarion. Udsendelsen konkluderer at Cæsarion (Caesarion) søn af Kleopatra og Julius Cæsar overlevede ved at flygte til Indien og derefter blev global forretningsmand med stærke forbindelser til de britiske øer og Nordeuropa.

Det er således Caesarion der udgør den fysiske person der ligger bag Jesusfiguren.

Det er derfor den britiske krone er så central for jøderne. Fordi de overtog kronen i England med vikingernes europing via blodlinjerne fra danernes stamme der hvilede i Danmarks kongefamilie.

(Kan i huske parret Kronprins Frederik og Maria Montell – der blev svinet til i medierne. Men tilsviningen har måske haft til formål at holde blodlinjen ren. Ved at han så fik den vi har nu…)

At Hitler i virkeligheden selv er jøde, går der jo mange rygter om. Men jeg har aldrig nogensinde vist at rygterne skulle komme fra andre end jødiske intellektuelle der altid er interesserede i at overføre markante personer til egen blodlinje eller fra personer der af en eller anden grund har noget at sige Hitler på. Men rygterne kommer faktisk fra et officielt Østrigsk Regeringsdokument, på baggrund af en undersøgelse (Ikke fordi det i sig selv gør det mere troværdigt. Men alligevel.).

 

RING OF POWER – A GREAT EDUCATIONAL DOCUMENTARY (COMPLETE) 2007

 

https://www.bitchute.com/video/4EDP4XHzcoZm/