Det er naturligvis meget glædeligt at alle de skatte finansierede og statsbeskyttede medier og politikeres hyklerrig omkring det påståede holocaust giver mulighed for få den databasserede sandhed frem i lyset ved at tage til genmæle. I den forbindelse har jeg med stor interesse læst nærværende artikel. Og der er flere ting jeg gerne vil påpege:

(Dette er en kommentar til LEDERE  I 2020 er lektien fra Holocaust vigtigere end nogensinde før af Claes Kirkeby Theilgaard, Chefredaktør på 180Grader.)

Først og fremmest forfatterens vindue ind til sin egen indre voldelighed i sit indre liv Jf. citatet: ” Alle disse grupperinger skal slås nådesløst til jorden, hver gang de forsøger at udbrede deres fordomsfulde, antisemitiske fantasier.” Det var dog noget af en grusom ånd der hviler inde i Hr. Claes Kirkeby Theilgaard.

 

Men hvad med alle de virkelig holocaust der virkelig fandt sted og de hundredvis af millioner af europæiske mennesker der blev slagt i disse: Den Franske revolution, den russiske revolution, første verdenskrig, anden verdenskrig. Folkemordet mod Armenien. I alle disse tilfælde og i hundredvis af flere tilfælde var det et og samme folkeslag der stod bag folkemordene.

 

Det er også samme folk der i dag stå bag mishandlingen af palæstinenserne i Israel. Det er også derfor netop den mishandling optager stadig flere mennesker i Danmark, USA og Europa. Fordi vi mener at det viser os hvad der venter hvis de folk der i dag har magten i Israel vinder. Og nu har de igangværende krige hvor Israel bruger USA som rambuk mod sine nabolande (der blandt andet bombes med atomaffald – hvor sygt) vist at der er den vilje der skal til for også at begå folkemord mod disse lande og udvide Israels grænser.

 

Du henviser i øvrigt til Mette Frederiksen – der jo er kommunist i alt andet end hvad hun kalder sig selv. Altså hun er et magtsymbol. Og ikke andet end det. Det er jo ingen sandhedsværdi at nogen har magt. Derfor er dette en selvstændig og falsk påstand i artiklen.

 

Ja. Tungt bevæbnede militær og politi passer på jødiske og Israelske ting og sager i Danmark. Men hvor er det militær og politi der burde passe på den danske befolkning – og som der nu suges ressourcer ud af.

 

Pave Frans som du henviser til, er jo netop meget upopulær fordi han er indsat som en marionetfigur af globalisterne. Og fordi han frit holder hånden over alle de pædofile netværk – der giver globalisterne deres kraft og magt – i den katolske kirke – netværk der alle som en styret af den israelske efterretningstjeneste.

 

Jeg vil i øvrigt opfordre alle til at studere så meget som mulig af propagandaen om holocaust og hvordan myten blev skabt og hvorfor den opstod. Det er simpelthen den nemmeste genvej til viden om hvor ond en elite der sidder på magten i den vestlige verden af i dag.

 

Udsendelser du med fordel kan se og lytte til:

 

THE HARVEST OF HATE AT THE END OF WWII [KYLE HUNT AND THOMAS GOODRICH]

https://www.bitchute.com/video/cWKU6kn5tn1A/

 

HELLSTORM, Kyle Hunt

bitchute.com/video/17nypWABfsmu/

 

Danmark Først ser på alle sider af den krig. Så der er du velkommen til at læse med  http://danmarkforst.dk/

 

CHRISTOPHER JON BJERKNES ~ E=MC2 AND THE JEWISH AGENDA

https://www.bitchute.com/video/HDbL9FbBEEAe/

 

Holocaustet er ond løgn og propaganda – den russiske revolution er sandhed

http://danmarkforst.dk/den-russiske-revolution-er-sandhed/

 

Pedrofile netværk kontrollere den vestlige verden

Pedrofile netværk kontrollere den vestlige verden