Hovedbudskabet i udsendelsen er at vaccinen er et kemisk våben – og IKKE et biologisk våben
Der er iblandt vaccinerne IKKE nogen placebo. Samtlige er giftige og vil dræbe – hurtigt eller langsomt.
Det er IKKE nogen Spike-protein. Det er en løgn og en myte at det findes.
Da vaccinen er et kemisk våben findes der IKKE nogen vaccine smitte (shedding)
Der findes tabeller over hvor meget af et givet giftstof der kræves for at dræbe halvdelen af en befolkning. Men her er det vanskeligt at placere vaccinen. Da alle giftstofferne i den har en enorm variation fra sprøjte til sprøjte.
Parasitterne (den internationale storjøde, globalisterne) kan kun få giften ind i os ved at sprøjte den ind med indsprøjtningen. Det er den eneste måde vi kan få giften ind i kroppen – ved at de sprøjter den ind i os. Det er også den måde giftige dyr virker på.
Der er kun en forklaring: at vaccinen er en gift beregnet til depopulation.
Når den raske bliver syg i nærheden af den vaccinerede så skyldes det bioresonans – det at vores gener i virkeligheden er antenner. – hvorved de kommunikere med andre gener i andre mennesker. Dette er videnskabeligt bevist men omtales ikke i moderne undervisningsmateriale til det moderne sundhedsvæsen.
Der nævnes eksempler på hvorledes laboratorier er blevet smadret og forskere er blevet smidt i fængsel på bagrund af indholdsanalyse af de langt mindre giftige hidtidige vacciner(f.eks. i Italien – det er politiet der overfalder forskerene og smadre deres forskningsudstyr og data) [ dette nævnes 1 Tine 1 minut og 30 sekunder inde i udsendelsen]
Samtlige vacciner gennem de seneste 100 år har forandret vores gener – på nuværende tidspunkt vil det tage 5 generationer at rense os selv for skadevirkningerne fra de hidtidige vacciner.
(Børn i dagens USA modtager langt over 100 vacciner før de er 7 år)
THE JAB (IT’S POISON & WILL KILL YOU) !
‘This is a rather long video with Poornima Wagh about the Jab, what’s in it, how it effects your body, and why avoid it at all costs. She also provides a detained examination of each of the known Jabs…they are full of chemicals and particles that harm the body.
If you feel overwhelmed because of the detail, fast forward to the last 30 minutes…but be sure to watch to the very end.’
(source) Tremregi