HELE VACCINATIONSPROGRAMMET FOR MINDST DE SENESTE 100 ÅR ER ET STORT SAMMENHÆNGENDE GENTERAPIPROGRAM

Interessant udsendelse der stiller fundamentale spørgsmål ved de vacciner vi nu udsættes for: at de blandt andet kun er en lille del af det samlede vaccinationsprogram. Der har stået på i muligvis århundreder – eller årtusinder. Men i hvert fald de seneste 100 år.

Hver vaccine har aldrig virket som vaccine. Men er kun en delmængde af det samlede vaccinationsprogram – der i sig selv ikke er et vaccineprogram: men derimod et genterapi program. Udsendelsen udfolder sig med en lang række argumenter ud fra den påstand.

Det forklarer også hvorfor der er mange af vores medmennesker vi ikke kan nå med argumenter omkring vaccinen: det er genesis kindlejeret i dem at de ikke kan se det. Indlejret på baggrund af tidligere genterapi.

De bruger allerede gravide kvinder i betatest for deres nyskabelser i genterapi.

GMO-mad er ekstremt farlig for mennesker. Men særlig farlig for gravide kvinder- konsekvenserne gennemgås.

DDT er skyld i polio. Argumentet udfoldes.

De kan også forhindre opbyggelse af parforhold. Tænk over hvorfor svækkelsen af parforhold vinder frem? Er det bare som vi får at vide: Social Engineering? Eller: skyldes det i virkeligheden bevist genmodifikation fra eliten?

Blodtyperne er i virkeligheden efterladenskaber efter de genetiske modifikationer.

Op til 49 vacciner før børn når børnehavealderen. Og tilfældigvis er der så over halvdelen af alle drengebørn nu på autismeskalaen! Det knuser muligheden for at lave bånd til andre og ødelægger muligheden for at indgå i parforhold.

Samtidig er, som vi ser, familiestrukturen under totalt nedbrud.

Alt dette er genetisk og ikke social ingeniør kunst.

(Journalisten i udsendelsen fremsætter også en lang række bagud skuende påstande om tyske og europæiske mennesker. Og ser helt bort fra jøderne. Og jødernes forsøg med hvide mennesker i sovjet Rusland – og at det var jødiske bankfolk i USA der står bag. I dag ved vi jo at de tyske KZ lejre kun var opbevaringstanke for jøder der, under luxuriøse forhold, ventede på at rejse til Israel. Men bortset fra den slags historisk løgn er udsendelsen og dens perspektiv utrolig interessant.)

RELOADED – THE BIGGEST COVER-UP IN HISTORY – XTREMEREALITYCHECK