Pandemien drives af ældgammel teknologi
Udsendelsen handler om flere ting. Men en af dem er at ambulancerne begynder at køre mere og mere i baggrunden af ens daglige tilværelse. Men høre det og tænker at det jo kun kan være vaccinen. Men folk vil ikke lytte til hvad man fortæller.
Selv om folk bliver dødssyge eller dør. Så forbinder de (eller deres nærmeste) det ikke med at de lige har fået vaccinen.
Så selv om de er topforskere så er deres oplevelse af formidling ikke meget anderledes end folks i almindelighed.
Det vi oplever nu, bygger i virkeligheden på en meget gammel teknologi. Der meget vel også kan være bragt i anvendelse ved tidligere pandemier f.eks. Graphene.

 

Har Graphene være brugt i de tidligere pandemier?
Jeg har hørt et par ting – som jeg ikke har undersøgt til bunds:
1) De tidligere pandemier er altid opstået i forbindelse med nye former for radiokommunikation eller radar.
2) Det er kun de vaccinerede der dør af pandemien.
Men nu opdager jeg så at Graphene er et ældgammelt materiale. Og ikke et helt nyt nyopfundet materiale – som det lige nu ellers slås til lyd for i det officielle system.
Og nu tænker jeg så at de mange påstande om at de tidligere pandemier også er faldet sammen med nye radiosystemer måske kunne passe godt til at der også har været anvendt Graphene?
Det er jo ikke engang sikkert at Graphene kun er knapt et par hundrede år gammel. Det det kan være det er urgammelt. Og også har været anvendt i de store historiske pandemier?
Der er nok noget der skal undersøges der?

Se f.eks.

MUST HEAR: GRAPHENE OXIDE – NWO HORROR SHOW
September 10, 2021

Scientist Tivon & his researcher wife Hope return to SGT Report to share some frightening data about graphene and the globalist plan to put it in everything. How else did you think they were going to accomplish their track and trace plan for the internet of everything? You didn’t think that plan excluded YOU, did ya? This is a NWO horror show unfolding in real time.