Fra Jim West: som var manden der påviste at polio ikke kommer fra en virus, men derimod fremkaldes af DDT

Karsten Holt Larsen 15/11-2022

DEL GERNE – OGSÅ PÅ ANDRE SOCIALE PLATFORME – DENNE UDSENDELSE ER GULD VÆRD

Den her udsendelse er en af de bedste jeg har hørt de 2-3 år vi har været i gang med det her. Jeg har de sidste par døgn (I dag har vi den 15/11-2022) hørt udsendelsen 7-8! gange. Den er virkelig indsigtsfuld og har så mange interessante og tankevækkende detaljer. Især når man ved noget i forvejen.

Hvorledes forgiftning fra metaller gennem århundrede- og årtusinder er blevet brugt mod menneskene i jødernes omgivelser. Det er også hvad der sker i dag.

Og der er blevet holdt hånden over dette bedrag af industrielle årsager.

Der er klar sammenhæng mellem polio og DDT. Men det blev fortrængt og holdt skjult. Kurverne for udbredelsen er nærmest identistiske.

EU har vedtaget at alle sociale platforme kan blive straffet med 6 procent af omsætningen hvis de fortæller om at der ikke findes virus.

Virus og smitsomhed går ind som falsk syndebuk for industrien. Det er sket gennem tusindvis af år i forhold til kemisk forurening. Og i dagens verden ser vi dette udvide sig til også at gælde bivirkningerne efter elektrificeringen og radiostråling.

I Biblen viser jøderne også hvorledes de spreder sygdomme via giftstoffer i luften. F.eks. giftigt støv fra metal affald.

Troen på virus har udviklet sig til et hemmelig religiøst symbol. I starten var der debat om virus. Men nu er debatten forsvundet blandt virologer. Og enhver tilløb til debat kan medføre at du som virolog eller læge mister alt.

Samtidig er bevidstheden om at virus ikke eksistere dog også i kraftig stigning.

Internet i anti-covid bevægelsen findes også kraftige stemmer for at der findes virus. Formålet med dette er at fremme troen på at der findes virus i den eksisterende opposition og modstandsbevægelserne.

Heksejagterne var også de jødiske religioners krig for at fremme syntetisk medicin ved at dræbe modstanderen; De kloge koner i Europa. Efterfølgende har historikerne forsøgt at fremstille det som en kamp mod kvinder – men det var det altså ikke.

Inkvisitionen havde samme formål: at udrydde folk der samlede deres styrke i naturen (Karsten: Inkvisition; det er da interessant, for i den officielle historie udstiller jøderne sig selv som ofrene i inkvisitionen – men måske var det hele omvendt. Det var jøderne selv der stod bag inkvisitionen med henblik på at udrydde naturfunderede- og naturbeviste europæiske mennesker) (Karsten: Det er jo det samme som jeg har hørt forlydender om: at det var jøderne selv der var chefer i koncentrationslejrene hvor de anvendte mennesker til medicinske forsøg. Og efter Tysklands nederlag fortsatte med at slagte mennesker fra Tyskland, Rusland og Østeuropa. Og gav tyskerne skylden for det der skete i KZ lejrene under krigen. Meget interessant)

Industriens forurening

Elektronisk forurening

Forurening fra radiostråling

Interessekonflikter er et af deres våben

Den medicinske verden udspringer af militæret (direkte).

At forskyde ansvaret for sygdom og død (over i virus og smitsomhed) stammer helt tilbage fra det første metal arbejde mv. for tusindvis af år siden. Hvor folk også blev isolerede for sygdom i stedet for at se på den forureningsmæssige kontekst; hvor det ville koste industrien penge at fingeren blev sat rette sted (nemlig ved den industrielle forurening).

Der er også noget i udsendelsen om smart meter. Hvert hjem er i dag en giftig strålestation. Det er en meget uhyggelig fortælling.

Overvejelser over hvorfor debatten om virus eller ej er så vanskelig i dagens verden – og altid har været det.

Vores helbred er det vigtigste vi har. Uden helbredet har vi ikke overskud til kampen.

 

THE TOXICOLOGY TABOO (DR. SAM BAILEY; JIM WEST / VIROLOGY VS TOXICOLOGY)